Arkadaşlar bu sorunu nasıl gidericem bilen var mı? Birisi arayınca ya da alarm çalıyor ama whatsapp ya da diğer uygulamaların bildirim sesi gelmiyor sadece bildirim çubuğunda yazıyor. Yardımcı olur musunuz
hocam aklıma gelmiş olan şu nedenlerden dolayı olmuş olabilir: -bildirim ayarlarından bildirim sesini yok diye işaretlemiş olabilirsiniz. -uygulamaların genel olarak bildirimlerini kapatmış olabilirsiniz.
ses var da bildirimlere özgü ses yoksa muhtemelen ayarlarla ilgilidir.
quote:
Orijinalden alıntı: emrukka
hocam aklıma gelmiş olan şu nedenlerden dolayı olmuş olabilir: -bildirim ayarlarından bildirim sesini yok diye işaretlemiş olabilirsiniz. -uygulamaların genel olarak bildirimlerini kapatmış olabilirsiniz.
ses var da bildirimlere özgü ses yoksa muhtemelen ayarlarla ilgilidir.
Güzel kardeşim benim teşekkür ederim yorumun için. Foruma çok sonradan girdiğim için yeni görüyorum mesajını
Sorun değil de telefon pil tasarrufunda olduğu için titreşim olmuyormuş. Basit bir şeymiş aslında
quote:
Orijinalden alıntı: Luka Modric
Güzel kardeşim benim teşekkür ederim yorumun için. Foruma çok sonradan girdiğim için yeni görüyorum mesajını
Sorun değil de telefon pil tasarrufunda olduğu için titreşim olmuyormuş. Basit bir şeymiş aslında
Alıntıları Göster
Hallolduğuna sevindim. sorunların çözümü aslında basit ama tecrübe etmeden çözülemiyor maalesef :D
Telefon konusunda şanslıyım sanırım bende böyle şeyler olmuyor aynı telden bende kullandım markayıda seviyorum arkadaşın dedikleri doğru ses ayarlarına bak olmadı bi servise yollayı ver kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme