Şimdi Ara

GM 5 Ghost Screen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlarım telefonu alanı daha 12 gün oldu. Ama açık bir şekilde ghost screen var. Ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Garanti telefonun bu sorununu sayıyor 14 gün içinde aldığınız yere iade Edip kurtulabilirdiniz ancak. Soğuk su içtiriyor bu firma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canbotek

    Garanti telefonun bu sorununu sayıyor 14 gün içinde aldığınız yere iade Edip kurtulabilirdiniz ancak. Soğuk su içtiriyor bu firma

    Dün verdim servise değişim için. Bakalım ne olacak
  • Dostlar servis raporuna göre Cihazıma güncelleme atmışlar. Ben bu işin güncellemeyle hallolucağını sanmıyorum. Cihaz gelince kontrolleri yapacağım. Bakalım çözülmüş mü..
  • Hocam iade etmeye bakın derim. Bu sorun bu cihazda kronik. Bazıları ghosting'i sorun etmiyor ama bu kadar para veriyorsak kusursuz ürün kullanmak hakkımızdır.

    Düzeltme: Başlığı G5 olarak okumuşum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haggard1963 -- 6 Mart 2017; 16:24:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haggard1963

    Hocam iade etmeye bakın derim. Bu sorun bu cihazda kronik. Bazıları ghosting'i sorun etmiyor ama bu kadar para veriyorsak kusursuz ürün kullanmak hakkımızdır.

    Düzeltme: Başlığı G5 olarak okumuşum...

    Dostum LG'de olsa GM'de olsa hakkımı her türlü ararım zaten ben haklısın. :)
  • Son bir kaç yıldır gelişen teknoloji ile kullanılan ekran panellerinin daha gerçekçi görüntü sunması için AMOLED, IPS ve OLED ekran kullanılıyor. Telefonda görüntüler daha keskin ve gerçeğe daha yakın görünüyor. Aşırı ısınan telefonlar aynı zamanda LCD paneli de ısıtıyor ve bir önceki ekranın görüntüsü bir süre telefonun ekranında kalıyor.

    Üretici firmalar ilk zamanlar bu sorunu yaşayan modelleri garanti kapsamında tamir ederken, günümüzde üreticiler bu sorunu garanti kapsamına almıyor. Kullanıcı forumlarını araştırdığınızda göreceksiniz ki Samsung, Motorola, LG ve Xiaomi gibi günümüzün en çok telefon satan firmaları bu sorun ile karşı karşıya kalıyor.

    GM 5 Ghost Screen!


    LCD Panel kullanan cihazların bu hatasına yazılımsal bir çözüm sunuyoruz. Uygulamamız ekranın önünde bir ışık filtresi oluşturarak kalan simgelerin yok olmasını sağlıyor. Bu işlemi yapmak çok basit hemen uygulamamızı indirin içerisinde yüklü gelen Ghost Screen Fix profilini seçerek aktifleştirin. Cihazınızın ekranı normal ısı değerlerine geldikten sonra uygulama aktif olduğu sürece Ghost Screen oluşmayacaktır. Bazı cihazlarda bizim sunduğumuz ayarlar uymamasına karşılık sizlere özelleştirebilir ayarlarda sunuyoruz. Özelleştirdiğiniz profili kaydedip onu kullanmayı da bu şekilde sağlayabilirsiniz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.