Şimdi Ara

Glutamin~arjinin ve ekler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ilk olarak beslenme duzenim
    Sabah 2 haslanmis yumurta. 1 olcek bcaa ve fistik ezmeli 1 dilim ekmek
    2-3 saat sonra [11'30~50] yemekhanede yemekler guzelse bol bol yukluyorum.
    Spor oncesi volue mass ve icine 10 20gr protein tozuyla beraber 1 tavuk durum [4 gibi , 5de spor var] ve 7de yemekhanede aksam yemegi ve 1 muzla gun kapaniyor. ~~ Kirmizi et yemiyorum
    Eskiden protein tozu kullaniyordum simdi karma kullanayim diyorum. Yani mesela suan kullandigimda 24gr karbo[1,8 seker] ve 19gr protein var. Bunu hardline whey zone ile degistirmeyi dusunuyorum.
    Asil sorularim ise 1] bcaa + gainere bisey eklemeyi dusunuyorum. Arjinin veya glutamin. Arjininde gozume hardline noxx 5 carpdi alirsam o olcak. Gerek varmi sizce yokmu? Varsa hangisi?
    2] Ek.olarak.sizce kullandigim gaineri birakip tekrardan proteinemi gecsem. Mad8di olarak pek iyi oldugum soylenemez, protein daha uzun vadede bitiyor.
    Kilom 71, Kol hacmim pumpli 39,5~ 40. Yasim 22. Gobegim var azcok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Maddi olarak iyi durumda değilsen supplemente yönelen Türkiye'de baya mantıksız. Piyasadaki gainerlara bakıyorum 16 servisi 200 lira. Karba bu kadar para vermek gereksiz bi durum. Diğer supplementleri kullanmakta tamamen seninle ilgili bi durum eksik hissediyorsan kullanmalısın. Onun dışında özellikle glutaminin fazla overrated olduğunu düşünüyorum. Makroların kalorin yeterliyse muhtemelen hiç bi katkısını görmezsin. Ben kreatin öneririm kırmızı et tüketmiyorum demişsin sanırım. Diğerlerine göre daha fazla katkı görebilirsin. Ayrıca fiyatı da gayet uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk gainer kullanmiyorum. Yani suan kullandigim 59 servis 208 tlye geliyor bana. Aslinda kreatin kullancakdim lakin gunde 3,5 litre su iciceksin kullanirsan diyorlar bense 1, 2yi zor goruyorum 3,5 su hayatta icemem. Sahi bu konu hakkinda goruslerinizide paylasirmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.