Şimdi Ara

GL752 702 502 kullananlardan tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hangi marka sogutuculari kullaniyorsunuz memnunmusunuz?
    Olumsuz ozellikleri neler ozellikle nelerden sikayetcisiniz?
    Isinma sorunu nasil? Bende bi on sene once casper vardi bileklerim yanardi mesela oyun oynarken Fan sesi nasil oyunda? Cevaplarsaniz sevinirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • gl702vs var bende, gtx1070 ekran kartlı model, 2 saat bf1 oynadım, ekran kartı 65 derecede kaldı, işlemci 70-73 civarı gezdi..
    2 fanlı targus pad kullanıyorum kucağımı acıtmasın notebook diye, normal kullanımda usb bağlı olmuyor, sadece oyun oynarken açtım, aslnda pek bi faydası yok benim soğutucunun, fanları öyle kuvvetli değil. cihazın soğutması gayet yeterli geldi bana
  • Peki bu isinma bi yerinizi yakiyormu kullanimda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kucağıma alıp kullanmadm, ama tahminimce direkt tenine temas ederse işlemci ve ekran kartının olduğu bölgeler rahatsız eder, ısınmasın dersen ekran kartı olmayan ultrabook lar var 1cm inceliğinde, quake3 falan oynatıyomuş onlarda onlara bakabilirsin :) (şaka tabikide)

    bendeki GL702vs modelinde işlemci ve ekran kartı klavyenin üst tuşlarına yakın konumlandırılmış, bileklerim serin kalıyor oyun oynarken, backspace tuşu ve e tuşu üstünde ısınma hissediyorum.. evet hissediliyor ısındığı, poligonların tavan yaptığı uzay simulasyonu falan oynasam 80 dereceleri görür eminim.

    bir ekstra sıkıntı bu modelde ekranın alt kısmına fanların uzaklaştırdığı sıcak hava çarpıyor, ekranın altı ısınıyor. 2 3 sene sonra oralarda çatlama olur bu ısınmadan dolayı pişer plastik.
  • cptANGRIST C kullanıcısına yanıt
    Cevaplariniz icin tesekkurler. Fan sesiniz nasil? Rahatsiz ediyormu? Genel olarak heroes of storm, wow, dota, cs gibi oyunlarda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper ile kıyaslama yaptığınız için bende yüksek fan sesli acer ile kıyaslama yapayım.
    fan sesi inanın 2007li acer dan daha az, bu modelde 2 fan olmasına rağmen ses daha az.

    oyunda ses olayı bence okadar önemli değil, "amnesia" gibi sessiz korku öğeli bir oyun oynamayacaksanız emin olun gl702nin sesini arkaplanda duymazsınız.
    752 serisinin fanları başka model ama onun için 752 sahibi bir arkadaşa sormak şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.