malum.bikaç yıldır medyaya kapılarını en sert biçimde kapatan kulüp biziz.adete savaş ilan ettik qtm ye.doğru ya da yanlış‚bu tartışılır.
anlamadığım nokta şu özellikle bu transfer döneminde iyice netleşen bir olay senna ve xabi ile ilgilendik‚bu kesin en azından.ilk günden son güne kadar yazıldı‚ çizildi‚ağızlara sakız oldu.ama gel gör ki gs sessiz sedasız 3 adam aldı .kaliteleri belli adamlar en azından‚her ne kadar ya tutarsa transferi olsa da .acaba medya ile gs arasında bi danışıklı dövüş mü war ve biz neden qtm ye bu kadar katı iken her transfer girişimimizi sağır sultan bile duymakta.
ne danışıklı dövüş'ü kardeş, Galatasaray yönetimi resmi açıklama yaptı Gs TV ve resmi sitede yayınlandı , bu tür yalan haber yapan gazeteleri fotomaç ve fanatik tam hatırlamıyorum antremanlara alınmayacağı ayrıca takımla seyahat ettirilmeyeceği yayınlandı ve yasaklandı. Ve Adnan Sezgin 'in bir açıklamasında örnegin Meira 'nın transfer çalısması 8 aylık bir çalışma yani son 2-3 ay a sığdırılmış bir çalışma değilmiş.
Çünkü Fenerbahçenin transferleri bu zamana kadar daha sansasyoneldi ve medya gsden umutlu olmadığından arastırma gereği bile duymadılar. Yani Muhabirlerin ekmek kapısı ne yapıp edip Fenerbahçe'nin ilgilendiği isimleri öğrenmekti. Gs'nin transferleri bu yüzden sessiz sedasız gerçekleşti. Birde Türkiyede son yıllarda Fenerbahçe medyası oluşmuş durumda. Diğer takımlara pekde önem verilmiyor.
Hiç şimdi basını savunma bana
Xabi ve Sennayla ilgilendik bu en az temmuzun ortasından beri gündemde peki soruyorum sana meira kewwel ve baros haberi bu kadar konusuldumu . Xabi haberi ortalıktayken sizin kimi transfer edeceğiniz bellimiydi basında meira yada kewel la ilgili bir haber cıktımı ? evet cıkmıştır ama transfer gerçekleşmeden 1 - 2 yada 3 gün önce siz gizli saklı birilerini getirirken Aziz Yıldırım karıncayı ezse haber oluyordu . Baros olayında daha 4-5 gün öncesine kadar kimin aklında baros vardı ? yada hangi gazetede ?
quote:
Orjinalden alıntı: lasts0ul
Hiç şimdi basını savunma bana
Xabi ve Sennayla ilgilendik bu en az temmuzun ortasından beri gündemde peki soruyorum sana meira kewwel ve baros haberi bu kadar konusuldumu . Xabi haberi ortalıktayken sizin kimi transfer edeceğiniz bellimiydi basında meira yada kewel la ilgili bir haber cıktımı ? evet cıkmıştır ama transfer gerçekleşmeden 1 - 2 yada 3 gün önce siz gizli saklı birilerini getirirken Aziz Yıldırım karıncayı ezse haber oluyordu . Baros olayında daha 4-5 gün öncesine kadar kimin aklında baros vardı ? yada hangi gazetede ?
Iyide ben sürekli Gs Tv seyrederim , hangi üst düzey yönetici konuşursa konuşsun Adnan Polat Sezgin veya Haldun Üstünel bunu çok sık yenilediler transferde ilk prensiplerinin gizlilik olduğunu ve herşey bittikden sonra açıklayacaklarını , hatta Kewel ve Meira ikisindede ilk sadece Gs Tv ye röpartaj verdirtiler,Kewel 'da hava alanında Haltun üstünel diğer gazetecileri yaklaştırmadı uzağa götürdü sadece GS tv dedi, Bir nevi Galatasaray zaten medya'ya fırsat vermiyor. Bana göre Gs'de transferi Adnan Polat,Adnan Sezgin ,Haldun Üstünel, İlker Aktaş ve Skibbe'den başkası bilmiyor taki açıklanıncaya kadar. Çünkü geçen gün Adnan Polat bir konuşmasında bundan sonra transfer bittikden sonra ilk olarak divan kurulu ile paylaşıp sonra kamuoyuna duyuracaz demişti. Yani Divan kurulu bile bilmiyor .
quote:
Orjinalden alıntı: esoes35
Çünkü Fenerbahçenin transferleri bu zamana kadar daha sansasyoneldi ve medya gsden umutlu olmadığından arastırma gereği bile duymadılar. Yani Muhabirlerin ekmek kapısı ne yapıp edip Fenerbahçe'nin ilgilendiği isimleri öğrenmekti. Gs'nin transferleri bu yüzden sessiz sedasız gerçekleşti. Birde Türkiyede son yıllarda Fenerbahçe medyası oluşmuş durumda. Diğer takımlara pekde önem verilmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: esoes35
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme