Şimdi Ara

gizli no.yu bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
25.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb arkadaşlar , benim avea hattıma belirli aralıklarla gizli bir numaradan çağrı geliyor. bir numara diyorum çünkü bu bir kişi sadece. hep gece yarıları kısa çağrı atıyor. yani telefonu açık mı diye kontrol ediyor belki de. acaba bu kişiyi savcılığa versem yine de bulunabilinir mi ? yani görüşme olmadan. sadece çağrıdan bulunabilir mi ?



  • Yapacağın çok basit telefonundan gizli numarayı engelle göze alıp tekrar ararsa çıkan numarayı savcılığa ver savcılığı numara arama zahmetinden kurtarmış olursun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: papi40

    mrb arkadaşlar , benim avea hattıma belirli aralıklarla gizli bir numaradan çağrı geliyor. bir numara diyorum çünkü bu bir kişi sadece. hep gece yarıları kısa çağrı atıyor. yani telefonu açık mı diye kontrol ediyor belki de. acaba bu kişiyi savcılığa versem yine de bulunabilinir mi ? yani görüşme olmadan. sadece çağrıdan bulunabilir mi ?


    Papi,öncelikle aramaların dakikalarını kaydet,2-3 aramanın dakikasını (saat-tarih-dakika),daha sonra bu sorununu detaylarıyla yazarak operatörüne bildir.Tahminim operatörün sana gizli numarayı engelleme taktiğini önerecektir ve biz birşey yapamayız diyecektir ama sen yinede önce operatörüne arama zamanlarını içeren 3 tane örnek ile yazı at.Yani 3 ayrı zaman da gizli numaranın aradığı kayıtları yaz gönder.

    Daha sonra iş savcılığa gittiğinde zaten arayan numaranın sahibini karşında bulursun merak etme.Savcı demek ne demek bilirsin herhalde.Tabi öncelikle operatörüne durumu aktar.
    Çevrende sana bu şakayı yapan bir arkadaşın olma ihtimaline karşıda yakında savcılığa gidip şikayette bulunacağını,savcılığın şikayet sonrasında arayan kişiyi çok rahatlıkla bulacağını söyle.Belki şakayı yapan kişi ortaya çıkar.Yoksa eğer arkadaşlarından tanıdıklarından biriyse iş Savcılığa giderse ve karşına tanıdık biri çıkarsa ve sen sonra şikayetini geri alırsan Kamuyu Meşguliyetten sen de zarar görürsün.Şikayetini geri almazsan yapan tanıdık biriyse ona yazık olur.

    Ha belki özellikle yazmak gerekiyormuydu bilmiyorum,yazayım bari,gisli numaradan da arasa savcılığa intikal eden böyle bir durum sonrası arayan numara bulunuyor sen merak etme.Yalnız operatörler iş mahkemeye yada savcılığa intikal etmedikçe "arayan numarayı öğrenmek istiyorum" isteğine cevap vermeyebiliyor.Ha belki sana arayan numarayı söylemezler ama uyarı mesajı atabilirler o numaraya eğer sen şikayetçiysen.

    Son kez tekrar yazayım,işlemleri başlatmadan önce,rahatsız edildiğin tarih ve saatleri dakikaları içeren bir belge hazırla.Öyle bir arama bir günü içermesin,yapabilirsen son 1 haftaya ait yada herhangi bir haftaya ait tüm rahatsız edildiğin anları not et.Bu aramalardan rahatsız edici boyutta sık ve sebepsiz olanları gerekli yerler anlıyacak ve gerekli işlemleri yapacaktır zaten.

    Hat senin üstüne değilse,hat kimn üstüneyse o yapsın işlemleri,hatta ikinizde yapsanız iyi olur.
  • Benim telefonum gizli aramalara kapalı olmasına rağmen 3 kere gizli numara tarafından arandım. Telefon çalarken gizli numara yazıyor, arama listesine bakınca (numara yok) yazıyor. 1-2 saniye çaldırıp kapatıyor. Fazla üstelemedim bayadır olmuyor çünkü..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMusty
    Benim telefonum gizli aramalara kapalı olmasına rağmen 3 kere gizli numara tarafından arandım. Telefon çalarken gizli numara yazıyor, arama listesine bakınca (numara yok) yazıyor. 1-2 saniye çaldırıp kapatıyor. Fazla üstelemedim bayadır olmuyor çünkü..

    Kapalı olsa arayamazlar hocam ya eminmisin
  • yıldız 253 kare

    arama tuşuna basın. gizli numaradan çağrı gelmesin.

    avea online işlem merkezinden de kapatabilirsiniz
  • bence de gizli numaralardan aranmayı kapat benim öyle gizli numara sorunu kalmadı.
  • Gizli numaradan çağrı gelmesini engelle en sonki çözümdür.Ben işim gereği gizli numaralardan sabit hatlardan çağrı almak zorundayım mesela,bir hasta yüzünden başkaları da mı zarar görsün.Yaşın içinde kurudamı yansın.Arkadaşa,Müşteri Hizmetleri gibi gizli numaradan aranmayı engelle iş bitsin demek bence bu soruyla anlatılmak istenen sorunun cevabı değil.
    Mantık şu,gizli, numaralara hattım açık olsun,ama gizli numaradan gereksiz şekilde rahatsız edenleri de ben rahatsız edeyim,nasıl bunu yaparım,sorusu bu arkadaşın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.