Şimdi Ara

Gizli dosyaları gösterme problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi PC im gizli dosyaları göster dediğimde göstermiyor...
    Muhtemelen trojan,rootkit veya virüs var bilgisayarımda anladığım kadarıyla,kendimce çözüm olarak bişeyler yapmaya çalıştım bular;
    AVAST ile tarattım sonuçlarda bulunan dosyaları sildim daha sonra avastı kaldırıp KASPERSKY yükledim ve tarattım bulunan dosyalar silindi!
    Eğer böyle bi problemi olup da halletmiş veya bilgisi olan arakdaşlar varsa yardım ederseniz çok sevinirim...!

• Virüs yemişsin ..Şu yöntem ile düzelir.

Amvo.exe özellikle flash bellek yoluyla sisteme bulaşıp bilgisayarımızın yavaşlamasına ve gizli dosyaların görüntülenememesine neden olan bir virüs.Bu virüs sten kurtulmak ise çok basit.İlk yapmamız gereken bu programı indirmek.Scripti çalıştırdıktan sonra sürekli tamama basıp virüsün silinmesini beklemeliyiz. virüs silinene kadar uyarı penceresine tamam demelisiniz.

Gizli dosyaları gösterme problemi!

http://www.zshare.net/download/50892765d313df53/

Rar şifresi:www.forumincisi.com

• treabacks
    hocam çok saol ya,linke girdim orda verdiğin ilk linkteki programı indirip çalıştırdım kendi kendine olayı halletti valla,teşekkürler tekrar süpersin

chingachgook
    hocam senin verdiğin link açılmadı bende ama ilgilendiğin için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vauva -- 23 Kasım 2008; 2:45:25 >
  • quote:

chingachgook
    hocam senin verdiğin link açılmadı bende ama ilgilendiğin için teşekkürler...

Kardeş link sağlam,yeniden denedim problem yok.Download now yazısına basmamışsındır,neyse sorun çözülmüş.
  • büyük ihtimal pc ne virüs bulaşmış olabilir...

Sisteme bulaşıp bilgisayarımızın yavaşlamasına ve gizli dosyaların görüntülenememesine neden olan bir virüs olabilir.Bu virüs sten kurtulmak çözüm olabilir.Bunun için çeşitli programları indirip virüsü temizliyep sorunun çözüleceğini düşünüyorum

İSYANKAR_KİZ 12/B METEM
  • Amvo.exe özellikle flash bellek yoluyla sisteme bulaşıp bilgisayarımızın yavaşlamasına ve gizli dosyaların görüntülenememesine neden olan bir virüs.Bu virüs sten kurtulmak ise çok basit.İlk yapmamız gereken bu programı indirmek.Scripti çalıştırdıktan sonra sürekli tamama basıp virüsün silinmesini beklemeliyiz. virüs silinene kadar uyarı penceresine tamam demelisiniz.
  • bende de aynı problem var. ama antivirus programım nod32 olmasına rağmen bu sorun devam ediyor. galiba dediğiniz virusu nod32 tanımıyor. ayrıca zshare linkine tıkladığımda bi türlü açılan sayfada download komutuna rağmen programı indiremedim. yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım?
    TEŞEKKÜRLER bu paylaşımlarınız için ayrıca şimdiden :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: drserk

bende de aynı problem var. ama antivirus programım nod32 olmasına rağmen bu sorun devam ediyor. galiba dediğiniz virusu nod32 tanımıyor. ayrıca zshare linkine tıkladığımda bi türlü açılan sayfada download komutuna rağmen programı indiremedim. yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım?
    TEŞEKKÜRLER bu paylaşımlarınız için ayrıca şimdiden :)

bittorrent.exe virüsü
    http://resim.donanimhaber.com/m_10310569/mpage_1/key_/tm.htm
  • Aynı sey banada oluyordu amvo yedım bende vede COMBO FİX adli program sayesınde bilgisayarım duzeldi kesınlıkle kullanmalısın bısı yuklemıyorsun 2 kere uzerıne tıkla o baya ıslem yapıyor vede tum vıruslerı sılıyor mutlaka denemelisin cok ısıme yaramıstı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.