Şimdi Ara

Giyecek hiçbir şeyim yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağustos'un 13'ünde dersanem başladı. 1 tane DeFacto'dan aldığım kumaş pantolon vardı bir tane de Mavi kot pantolonum vardı. 2-3 tane de gömleğim vardı. Geçenler de alışverişe çıktım gittim Koton'a 2 tane pantolon aldım 3-4 tane de gömlek pantolonlar oradayken güzel olmuştu ama evde dün dersaneye gitmek için denedim paçası istediğimden kat kat fazla bol ve ben bol paçadan nefret ederim.

Neyse o pantolonu yeni aldığım gömleği falan giydim çıktım otobüs durağına gitcem. Paçası o kadar bol ki ayakkabının yarısı görünmüyor. Dersin başlamasına 30dk var yarı yoldan döndüm eve kot giyip çıktım onun da paçası dar değil ya neyse.

Böyle dersaneye giderken giyecek bir şey bulamayınca çok sıkılıyorum depresif bir hal alıyorum.

Bazıları 1 gömleği 1 hafta giyiyor nerdeyse ben her gün farklı şeyler giymeye çalışıyorum. Zaten 2 çift de ayakkabım var. Başka yok.

Babam paçasını beğenmediğimi söyleyince çok kızdı bugün de iade etmeye çalışacağız paçaları yapılmıştı. Alırlar inşallah. Almazlarsa paça daraltmaya vericem artık.

Sizde de oluyor mu bu giyecek sıkıntısı?

• Evet özellikle şu an mevsim geçiş dönemi,kısa kollu ince bir şeyler giyersem geceleri üşüyorum hafiften,ama uzun kollu bir şeyler de giyilmez.Tek çare uzun kollu gömlek giyip kollarını kıvırmak,ama benim de o tür gömleklerim az malesef.

Orijinalden alıntı: Retiplazmik Endoklum

Evet özellikle şu an mevsim geçiş dönemi,kısa kollu ince bir şeyler giyersem geceleri üşüyorum hafiften,ama uzun kollu bir şeyler de giyilmez.Tek çare uzun kollu gömlek giyip kollarını kıvırmak,ama benim de o tür gömleklerim az malesef.

Ya bende gömlek değil de pantolon sıkıntısı var.
  • Ben pantoon alır 1 yıl giyer 2 ayda bir tişör alır altına o pantolonu giyerim
      Nasihat isteyene ölüm yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇEVREMDE HİÇ KİMSE YOK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım merhaba,
    benim bir kız arkadaşımdada bu problem vardı,yani kız erkek farketmiyor bir hastalık ve takıntı gibi birşey.Sen kendine herşeyin çok yakışmasını istiyorsun kötü görünmekten korkuyorsun ve bu durumu abartıyorsun.Abarttıkça dahada kötü olur bu yüzden ilk önce bu durumu takmamaya çalış,geç aynanın karşısına bugün mükemmelim de kendine.Yavaş yavaş atlattığını göreceksin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.