Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR KAZANANLAR KULÜBÜ AÇILDI (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
63
Favori
196.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kazananlar klubü üyesi bir arkadaş hesabı verebilir mi tv lerde düşüyor mu bugün indirim?
  • Gittigidiyordan 2 gün önce fiyatın uygunluğuna aldanıp 100 tl lik bir ürün sipariş ettim... Tabi ucuz etin yahnisinin yavan olacağı gibi gelen üründe son derece uyduruk kalitesizdi. Hemen ambaljına geri koyup kargoya verip iade sürecini başlattım.

    Buraya kadar olağan bir sorun yok, herkese olabilecek bir durum.

    Sorum şu; Ürün 100 TL idi, Bonus Kredi kartı ile aldım, kartta 35 tl bonus vardı ve hazır puan varken kullanayım dedim. dolayısıyla 65 tl karttan 35 tl bonus puandan kullanarak ürünü almıştım.

    İade işlemini başlatmak için gittigidiyoru aradığımda müşteri temsilcisine iadenin nasıl yapılacağını sordum; sadece 65 tl lik karttan kullanılan ödemenin iade yapılacağını bonus puan ile kullandığım 35 tl nin iade olmadığını söyledi. Sebebini sorduğumda; bankanın puanı geri yansıtmadığını söyledi. Fakat bir sebepten ürünü ben iade etmeyipte satıcı temin edemiyor olsaymış bana puan kadar hediye çeki veriyorlarmış.

    Bu bana hiçde mantıklı gelmedi, Garanti bankasını arayıp sordum; gittigidiyor iadeyi bize nasıl yansıtırsa bizde size öyle yansıtırız, yani bonus puan olan kısmını yansıtırsa geri yükleme yapılır dendi.

    Bugün haftasonu olduğundan gittigidiyoru arayamıyorum...

    Bu bonus puan iadesi konusunda başına benzeri bir olay gelmiş yada bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi...? Bonus puan iadesi yapılamıyormı gerçekten... bu pek adilane ve mantıklı gibi durmuyor....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rst11

    ben n 11 den daha çok seviyorum fiyatlar 1 tık daha uygun oluyor
    Öyle de n11 kuponla aynı fiyata bazen daha da uyguna geliyor.Sorun çıkarsa da gg ile uğraşmıyorsun.N11 fazla bekletmeden mutlaka çözüyor.Gg de müsteri ilişkileri sıfır muhatap bulamıyorsun.Gg sayesinde satıcı keyfi isterse müşteriye posta koyuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 75/15 veya 100 /20 kuponları nasıl yukluyorsunuz ?
  • x15 kullanıcısına yanıt
    Amazon geliyor o zaman müşteri hizmetlerini görün siz amazonda müşteri kral satıcı resmen yalvarıyor iyi puan versinler diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaisyLucky59

    2,249TL

    Alıntıları Göster
    2,199 TL
  • Hesabım DJI BACKSTORE.. Benim bağım olan tek hesap budur. Benim dermacosmetic ismiyle yada başka bir isimle her hangi bir dükkanım yok. Bu yüzden farklı bir hesapla aranızda yaşadığınız sorun beni bağlamaz. Ödemeniz gereken para transferlerini gerçekleştirin !!! Fiş no: 03964738
  • EtYiyenBitki kullanıcısına yanıt
    O yüzden alıcı olarak öncelikli tercih gg
  • az önce sektör belirtmeden
    1000 tl üstüne 200 tl diye bir yazı geldi.
    sonra gitti..

    neydi ki o?
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    senin cebini dolduruyor galiba savunduğuna bakılırsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    İstemeyerek te olsa, başkasına aynı şeyi yapacaksan, sana müstehak
    Senin cebini dolduruyorlar galiba savunduğuna bakılırsa
  • zvzv Z kullanıcısına yanıt
    valla bendede puan ile aldıgım ürün oldu iade sürecinde böyle sorun yaşamadım istersen bi bankayı ara belki yardımcı olurlar
  • 80/20 çeklerde 2 urunle 80 liraya tamamlayıp birini iptal edince sorun oluyor mu?

    mesela birisi 75 lira,
    diğeri 5 lira olan urunu alıyorum 5 liralık urunu sırf 80 liraya tamamlayım da çeki kullanıyı diye alıyorum odeme yapıp 5 liralık ürünü iptal edebiliyor muyum ?
  • kazananlar klubu şartlarını yerine getirecek düzeyde alışveriş yaptım ancak hala şu tarihe kadar 1 alısveriş yapmanız gerek gibi bişi yazıyor sayfada.Nasıl yapacaz arkadaslar
  • Gittigidiyor daha uygun oluyor n11e gore. Saticiyi iyi arastirip satin alirsaniz sorun yasamazsiniz.



    Ssd almistim, bilgisayarima uymadi. Saticiya mesaj attim bilgisayarima uyan versiyonu sizde var mi diye, yok dedi. Ben de iade surecini baslattim, sorunsuzca bitti.



    Genelde daha once alisveris yaptigim saticilari tercih ediyorum. Puani yuksek olmasinin yaninda, yaptigi sevk sayisi da fazla olacak. Yorumlar da onemli tabiki. Teknosa,mediamarkt gibi bilindik saticilari genelde tercih ediyorum, diger magazada 50 lira ucuz diye bu tutumumdan vazgecmedim hic. Binlerce lira veriyorsun 50 lira kar edecegim diye rezillik yasamak istemem acikcasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son yaşadığım sorunda sonra ggden 100tl üzerinde alışveriş yapmamaya karar verdim. site n11den sonra dolandırıcı ve fake hesaplarla kendi hesabını kasanlarla dolmuş. n11de bir sorun yaşadığım anda anında çözüm üretiliyor bir şekilde ama maalesef gg eski güvenilir gg değil. hele ki satıcının yüzdesi yüksek ise gg kesinlikle senin sorununla ilgilenmiyor veya olumsuz yorumunu bile yayınlamadan kaldırabiliyor.

    https://www.sikayetvar.com/gittigidiyor/gittigidiyorun-olumsuz-yorumlari-gizlemesi

    bu şikayetimden sonra kazananlar klübüne davet edilmişim ama benim için güvenilirlik açısından 0 olduğundan birşey ifade etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 16 Temmuz 2018; 17:55:6 >
  • Gittigidiyor da müşteri hizmetleri yok ama mesaj sistemi var. Acaba bu mesajları iletildi mı okudu mı cevap verildi mi süreci ogrenebilecegim bı yer var mı. Satıcı ürünü gonderemedigi gibi parayı hesabıma da aktarmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazananlar kulübüne özel ne var bakayım dedim, çamaşır askılığı, avize vs. bir sürü ıvır zıvır çıktı karşıma, ben bir şey kazanamıyorum galiba,

    amazon gelince biter bu çileler umarım.
  • her alışverişimde gitti gidiyor dan alışveriş yapıyordum bu çok iyi olmuş gibi geldi bana tabi kullanmadan bilemeyiz eğer gerçekte dedikleri gibi güzel indirimler ve çağrı merkezinde öncelik verilirse iyi olur 500 tl yi geçmişim zaten bakıcaz artık
  • sitenin iade sistemi berbat ötesi hepsiburada,n11 iade işini nasıl kolaylaştırırız diye düşünüyor bunlarda zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor aslında çok kötü site,sistem..

    Ancak türkiye'de tekeller var her alanda böyle 2-3 alternatif bunlardan biri de bu gittigidiyor maalesef !
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.