Tüm hesaplarda sayısız çek tanımlanmış. İşe yarayan olabilir kontrol ederseniz. EDİT:SİLİNDİ ÇEKLER < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyo -- 15 Şubat 2022; 22:31:31 > |
GİTTİGİDİYOR ÇEK YAĞMURU

-
-
baktım da 30 tane var heralde:)
işe yarayan var mı acep -
Sadece 1 tane var, o da daha önce tanımlanmıştı -
Bana niye başş gelmiş -
1500 üzeri %4 cep telefonu var gözüme takılan
-
Yağmur tanesi kadar çok dağıtılmışsa çöp çıkar diye hiçbir hesabıma bakmadım.
-
işe yarar bişi yok sanki. yarısına baktım sıkıldım. bölüm geçmek için bütün tuşlara basmışlar gibi. gözüme en çok takılan bu. resmen küsurat vermişler minimum tutara
-
Bizde niye hiç yok acep! -
İşe yarar bir şey bulamadım.
Hesap yeni Açılmıştı.
Sipariş yok daha.. -
kazananlar kulübü üyesi hesabıma gelen çekler;
-
Tesekkurler hesabıma bakayım. -
Gökten çek yağsa bize baş düşer :) -
saçma sapan oranlar saçma sapan indirim adı altında zırvalıklar. muhteşem şubat adında yaptıkalrı indirimleri hesaplara tanımlamışlar.
-
Gittigidiyor atağa geçti sanırım ..1 sene sonra bir sipariş gecebildik hayırlısı .. -
Babayaro gelmis -
hayatımda bukadar gereksiz çeki hiç bir arada görmemiştim
-
Birkaç hesaba 100/20 gelmiş. Devamlı tanımlanıyor o hesaplara aynı kupon kullanmıyorum zaten.
Düzeltme : Mobil uygulamada görünmüyor çekler o kadar çöp çek tanımlamışlar ki sığmazdı tabiki kontrol etmek isteyen tarayıcıdan açıp baksın. Ama işe yaramaz hiçbir çek başım ağrıdı bakarken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_dark -- 15 Şubat 2022; 21:56:58 > -
o kadar çok çek gelmiş ki, sayfayı kaydır kaydır bitmiyor, sıkıldım yarısını okumadım bile.. bir sene içinde vereceği çek sayısını bir gecede vermeye karar vermişler
-
Dün baktığım fiyatla indirim gelmiş halindeki fiyat aynı. şaka gibi....
-
Bende hiç yok niye öyle oldu :)
En Beğenilen Yanıtlar

Yağmur tanesi kadar çok dağıtılmışsa çöp çıkar diye hiçbir hesabıma bakmadım. |
Benzer içerikler
- regal 58r754u
- kırmızı fırsat 16 gb
- greenote akülü elektrikli süpürge
- ankarada ucuz halı nereden alınır
- turkcell 25+25 gb 99 tl
- opensea dolandırıcılığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X