Şimdi Ara

▓Gittigidiyor Bonus Kampanyası(15-28 Şubat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
9
Favori
8.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tek seferde yapacağınız, taksitli ve tek çekim 500-999,99 TL arası alışverişlerinizde 25 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 50 TL bonus kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile tamamlamanız durumunda ise, 500-999,99 TL arası alışverişlerde 50 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL bonus kazanabilirsiniz.


    GarantiPay nedir, nasıl alışveriş yapabilirim?
    GarantiPay; BonusFlaş kullanıcılarının internet üzerinden yapacakları alışverişleri kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve güvenli olarak tamamlamalarını sağlar.

    Alışverişiniz sepetiniziwww.gittigidiyor.com'dan veya mobil uygulamasından oluşturun, ödeme sayfasına geldiğinizde ödeme seçenekleri içerisinden GarantiPay'i seçin. Açılan ekranda Garanti Bankasında kayıtlı telefon numaranızı veya TC Kimlik numaranızı girin. Telefonunuza BonusFlaş'tan bildirim gelecektir, gelen bildirimi açarak veya doğrudan BonusFlaş Ödemeler bölümünden işleminizi görüntüleyebilirsiniz.
    Kampanyaya nasıl katılabilirim?
    Kampanyaya katılmak için, Garanti Bonus, Money Bonus, Garanti Bonus Business, Easy, Bonus Sanal kart sahibiyseniz harcama yapmadan önce "Bonus Flaş" uygulamasındaki ''Hemen Katıl'' butonunu tıklayın veya harcama yapmadan önce, GITTIGIDIYOR02 yazıp 3340'a, Deniz Bonus sahibiyseniz 3280'e, TEB Bonus sahibiyseniz 4616'ya, Şeker Bonus sahibiyseniz 7353'e, ING Bonus sahibiyseniz 2205'e, ABank Bonus sahibiyseniz 4055'e ve ICBC TURKEY Bonus sahibiyseniz 05327524404'e kredi kartınızın kayıtlı olduğu cep telefonundan SMS göndermelisiniz. SMS gönderiminin harcama yaptığınız kartın kayıtlı olduğu cep telefonundan yapılmalıdır. Kampanyaya katılım için sms sistemimize ulaştıktan sonraki işlemler dikkate alınacaktır.

    PTT Bonus kullanıyorsanız SMS ile katılım gerekmemektedir.

    Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kart sahibiyseniz kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce, kredi kartınıza kayıtlı cep telefonu numarasından EVET GITTIGIDIYOR02 yazıp, bir boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesi ile 3340'a sms göndermeniz gerekmektedir.

    SMS Banka sistemine ulaştıktan sonra bir onay SMS'i alacaksınız. Onay SMS'i aldıktan sonraki harcamanız kampanya kapsamında değerlendirilecektir.
    Kampanyaya başarılı bir şekilde katıldığımı nasıl anlarım?
    SMS ile kampanyaya katıldığınızda "BONUS İLE GITTIGIDIYOR"DA BONUS KAMPANYASINA KATILIM İÇİN BAŞVURUNUZ ALINMIŞTIR. DETAYLI BİLGİ:www.bonus.com.tr" şeklinde bir onay SMS'i alacaksınız.

    Kampanya koşullarına uygun harcama yapığınızda ise; "TEBRIKLER. GITTIGIDIYOR"DAN YAPTIGINIZ ALIŞVERİŞTEN BONUS KAZANDINIZ.BONUSUNUZU 15-25 Mart 2018 TARİHLERİ ARASINDA KULLANABİLİRSİNİZ.www.bonus.com.tr" şeklinde SMS alacaksınız.
    Kampanyadan kimler yararlanabilir?
    Kampanya banka müşterisi bazındadır. Her müşteri kampanyadan bir defa faydalanabilir ve en fazla 100 TL Bonus kazanabilir.

    Bonus yüklemesi için yapacağınız ilk alışveriş dikkate alınacaktır.
    Hangi kredi kartları ile kampanyaya katılabilirim?
    Kampanyaya Garanti Bonus Card, Garanti Bonus Business Card, Easy, Money Bonus, Bonus Sanal kartlar, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Deniz Bonus, TEB Bonus, ING Bonus, Şeker Bonus, ABank Bonus, Abank Bonus Ticari kartlar, ICBC Turkey Bonus, ICBC Bonus Ticari kartlar, ve PTT Bonus dahildir. Sanal kart ile kazanılan bonuslar, sanal kartın bağlı olduğu kredi kartına yüklenecektir. BKM ile yapılan ödemeler de kampanyaya dahildir.
    Kampanyaya hangi kredi kartları dahil değildir?
    Garanti Paracard, Türkiye Finans Happy Card, Deniz Bonus Ticari kartlar, Şeker Bonus Ticari kartlar, Fibabanka Bonus, Fibabanka Bonus Ticari kartlar, TEB Bonus Ticari kartlar, ING Bonus Ticari kartlar, Burgan Bank Bonus, Burgan Bonus Ticari kartlar, Miles&Smiles kredi kartları, American Express kartlar, Altın Bonus, Igaranti, debit kartlar ve bonus kullanımları ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Kazandığım bonusu hangi tarihte kullanabilirim?
    Kampanya dahilinde kazandığınız bonus, 15-25 Mart 2018 tarihleri arasında, bonus program üyesi işyerlerinde aynı kartla yapılan harcamalarda kullanılabilecektir. Kazanılan bonus kullanılmadığı takdirde 26 Mart 2018 tarihinde geri alınacaktır. Bonus yüklemesi için, yapacağınız ilk alışveriş dikkate alınacaktır.
    Bonus kampanyası hangi kategorilerde geçerli değildir?
    Kampanya; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için),ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için) kategorilerinde yapılan işlemlerde geçerli değildir.
    Aldığım ürünü iade edersem bonusum yine de yüklenir mi?
    Kampanya döneminde ürün iadesi, işlem iptali ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, bonus yüklemesi yapılmayacaktır.
    Bonus kampanyasını başka bir kampanya ile birlikte kullanabilir miyim?
    Bonus kampanyası, Garanti Bankası'nın başka kampanyaları ile birleştirilemez.

    Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

    Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, GittiGidiyor, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar.
    Yasal Sorumluluklar
    Yürürülükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halide katılımınız hükümsüz kalacaktır.

    GittiGidiyor'un, kampanya kapsamında olsa dahi, aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul ettiğiniz varsayılır.

    GittiGidiyor ve Garanti Bankası her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek sizin sorumluluğunuz dahilindedir.





    Şubat’a özel toplam 60 TL bonus!
    BonusFlaş üzerinden kampanyaya katılın, Bonus üye işyerlerinden tek seferde yapılacak ilk 100 TL’lik giyim, elektronik ve kozmetik alışverişine 10 TL bonus, üçüncüye 20 TL bonus, beşinciye 30 TL bonus, toplam 60 TL bonus kazanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 15 Şubat 2018; 0:8:45 >







  • Hadi bakalim sicak firsatcilarin haberlerini bekliyoruz....sevgililer gunu ile kombo olur gozukuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayaller kurardık biz haftalardır

    Hiç hesapta yoktu bonuslu günler

    Size bol bonuslu güzel günler

    Alacaktın axess gittigidiyoru

    Haftalar öncesinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonusa vade farksız taksit olayı yok arkadaşlar şu an. Gün gün bonusa vade farksız taksit çıkma ihtimali var mı? Yok ise hazır sevgililer günü ile birleşiyorken alalım ürünümüzü.
  • teb: kampanya henüz başlamamıştır.
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Bir ara bonus 3 TL. ye 3 taksit vardı, kişiye özelmiydi yoksa.
  • Bu iyi oldu bonuscuk :)
  • 1 tl ye kullanmistim ben aralik ayinda 3 taksit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde GittiGidiyor bonus zamanlarında 1000 e 100 yanında 1000 e 40 elektronik bonusu geliyor beklemek lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 55_42

    Genelde GittiGidiyor bonus zamanlarında 1000 e 100 yanında 1000 e 40 elektronik bonusu geliyor beklemek lazim

    Hocam yakınlarda alırım diyordum ki mesajını gördüm, hele beklesin diyorum. İyi akıl ettin.
  • Aidatsız garanti bankası kartı 100 puan alabiliyor mu? Mesela flexi? Flexi kartla garantipay ödemesi yapılıyor mu? Bonusflaş uygulaması ile flexi kullanılabiliyor mu?



    Ona göre başvuru yapmayı düşünüyorum. Bir de flexi ve bonus flexi arasındaki fark nedir. Puan kazanmak için hangisini almalıyım. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 16 Şubat 2018; 10:17:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Genelde 2 ci kampanya ay sonuna doğru kampanya bitmeye bi kaç gün kala geliyor beklemekte fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outofnick


    quote:

    Orijinalden alıntı: 55_42

    Genelde GittiGidiyor bonus zamanlarında 1000 e 100 yanında 1000 e 40 elektronik bonusu geliyor beklemek lazim

    Hocam yakınlarda alırım diyordum ki mesajını gördüm, hele beklesin diyorum. İyi akıl ettin.

    25 ile 28 şubat arasında ELEKTRONİK kampanyası gelecek acele etmeyin beklemede kalın
  • Kesin mi? Tablet almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti pay kullanarak sanal kart ile odedim.işlem geçerli ama kampanyada gözükmüyor bonus flaş da.başına böyle bibsey gelen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: needacar

    Kesin mi? Tablet almak istiyorum.

    her ay geliyor hocam siz bilirsiniz :)

    @muhendizz Provizyonda olduğundan sisteme düşmemiştir
  • Bekleyelim o zaman 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı mesajlar silinmiştir.

    İyi forumlar,
  • Cepteteb Kredi Kartı dahil mi acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihsasa

    Cepteteb Kredi Kartı dahil mi acaba ?

    Dahil Ama 50tl verir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 20 Şubat 2018; 14:4:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.