Kampanya, 13.05.2016, 11:50 ile 15.05.2016 23:59 saatleri arasındawww.gittigidiyor.com adresinden yapılan alışverişlerde geçerlidir. BKM Express kullanılarak tek seferde 500 TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlerde anında %5 indirim verilecektir.Kampanyadan kazanılan maksimum indirim tutarı 100 TL olacaktır.
diyor ama gelin benim onlara yazdığım mesaja ve aldığım cevaba bakın !
BEN : BKM kampanyanızda hata var. Alış veriş yapacağım ama 2000 lira üstü ürünlerde hiç indirim olmuyor. Kampanya şartlarına bakarsak, 2000 lira üstü üründe 100 lira üst limit olmak üzere gene indirim olması gerektiği halde, % 0 indirim yapıyor. Lütfen bu sorunu düzeltin ki alış verişimi kampanya bitmeden yapabileyim
GG : Kampanyadan kazanılan maksimum indirim tutarı 100 TL olduğu için en fazla 2,000 TL'lik alışverişte kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bu nedenle, 2000 TL üzeri alışverişinizde indirim kuponu ödeme sayfanızda aktif olmayacaktır.
Kampanya koşullarını inceleyerek işleminize yön vermek için tıklayınız.
İyi günler dilerim.
GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Necla
BEN:Biraz mantıklı olalım. 1999 liralık alışverişe 100 lira indirim, 2001 liralık alışverişe 0 indirim mi olur ? Ben kampanya şartlarını okudum ancak siz okumamışsınız ! Üst limit 100 lira olmak üzere % 5 indirim diyor orada...
GG:Sizi anlıyorum. Ancak, bu bankanın düzenlemiş olduğu bir kampanyadır. Kampanya detayları ve şartları da banka tarafından belirleniyor. Bu nedenle, BKM Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederim.
GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Hilal GG:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 15 Mayıs 2016; 17:54:46 >