Şimdi Ara

Gittigidiyor 18-26 Nisan çek kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
5
Favori
7.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kardeşim mrblar. gittigidiyorda 4 tane hesabım var hiç birisinde indirim tanımlanmamış. nasıl sürekli indirim tanımlıyor anlmadım gitti.
  • Hocam ilk çek kampanyalarında 2 Lira vererek çok çek satın aldım. Sonra bu fetöş olaylarından sonra huylandim tanımadığım birine 2 lira 2 lira yollayıp duruyorum olur da bu arkadaşlardan birisi bağlantılı olsa kim vurduya giderim dedim. Sağolsun sıcak fırsatlardan arkadaşlar işin mantığını öğrettiler. Başladım yeni yeni hesaplar açmaya çoğuna ilk üyelikten 6 saat geçerli 20 Lira indirim çekleri verdi. Vermediklerine de bu çek dalgalarında birer ikişer denk geldi. Mail ve hesap adlarını ilişkili yaptım yani abc@mail abc1@mail abc2@mail ... Yoksa benim de 10 yıllık hesabıma bir kere çek gelmemiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mltya44

    Hocam ilk çek kampanyalarında 2 Lira vererek çok çek satın aldım. Sonra bu fetöş olaylarından sonra huylandim tanımadığım birine 2 lira 2 lira yollayıp duruyorum olur da bu arkadaşlardan birisi bağlantılı olsa kim vurduya giderim dedim. Sağolsun sıcak fırsatlardan arkadaşlar işin mantığını öğrettiler. Başladım yeni yeni hesaplar açmaya çoğuna ilk üyelikten 6 saat geçerli 20 Lira indirim çekleri verdi. Vermediklerine de bu çek dalgalarında birer ikişer denk geldi. Mail ve hesap adlarını ilişkili yaptım yani abc@mail abc1@mail abc2@mail ... Yoksa benim de 10 yıllık hesabıma bir kere çek gelmemiştir.
    Aynen fetoş olayı beni de korkutuyor. GG neyse bir şekilde hallediyorum ama başka hesaplar için mecbur alıyoruz.
    O yüzden bundan sonra açıklama kısmına "DONANIMHABER'DEN ALIŞVERİŞ İÇİN ... SİTESİ İÇİN HESAP ALIMI" falan gibisinden açıklama ile almak lazım.
    Zaten feto olaylarında kendini ifade edemeden hem işinden hem özgürlüğünden oluyorsun. Tıpkı PARDON filmi gibi suçsuz yere hayatımız kararır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orhan kozan

    kardeşim mrblar. gittigidiyorda 4 tane hesabım var hiç birisinde indirim tanımlanmamış. nasıl sürekli indirim tanımlıyor anlmadım gitti.
    4 adet hesaba çek denk gelmeyebilir .10-15 tane açmanız lazım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.