Şimdi Ara

Gitar ve Aksesuarları ile ilgili her türlü Soru, Bilgi, Öneri, Tavsiye, [ANA KONU] (784. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.675
Cevap
55
Favori
493.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 780781782783784
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İstanbulda ikinci el elektro gitar almak için önerebileceğiniz yerler var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The saints of killers

    İstanbulda ikinci el elektro gitar almak için önerebileceğiniz yerler var mı?

    Ben MyDukkan'dan 0 almıştım açıkçası elektronik şeyleri alırken 2 kere düşünmek gerek bence ya da bir bilenle alın derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Istanbulda hiçbir yerde parmak pena bulanıyorum ya

    Alırsam da ilk defa olacağı için setlere de 30 lira vermek istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitar çalmaya yeni başlayacağım. reggae ve blues parçalar çalabileceğim bir elektro gitar arıyorum. 1400 liraya kadar bütçem var, yardımcı olursanız sevinirim.
  • İzmit'te elektro gitar dersi nerelerde veriliyor?
    sıfırdan başlıcam uzun zaman oldu bu arada
  • Merhabalar, bende cort mx15r model amfim var. Birkaç yıldır çalmıyordum, köşede duruyordu. Geçen gün elektro gitara bağlamak istediğimde normal modda ses alamadım ancak distortion modunda sürekli arkaplandan devam eden bir cızz sesi ile ses alabiliyordum. Sonra içini açtım ve sigortasını çıkartıp taktım. 1 gün boyunca sorunsuz çalışmaya başladı ancak 1 gün sonra tekrardan bozuldu. Şuanda yine aynı, sizce ne yapabilirim?
  • 30+ yıllık Raimundo 106 bir gitarım var, uzun zamandır çalmamıştım. Bugün tekrar çalmaya kalktım, akord ederken re teli koptu. Netten şöyle bir arattım, tek tel fiyatları bile almış başını gitmiş. Raimundo sitesine baktım bu gitar artık üretilmiyor, güncel gitarlardan muadili hangisidir, bilen var mı?

  • Ben de buradan birşey sorayım daha yeni klasik les paul bir gitar aldım. Sizce hangi tür müzik les paul a iyi oturur? Ben jazz ve Blues u çok beğendim les paulda sizce uygunmudur blues a?
  • svilar S kullanıcısına yanıt
    Merhaba 1400 lira çok düşük bir bütçe. Ben size 900 1000 TL arası bir stratocaster almanızı öneririm ve sss manyetikli olsun. Ama 1400 bütçeyle amfiyi beraber almanız zor olur. 2. El dandik bir amfi alırsınız sonra o bozulunca yine amfi derdine girersiniz benim önerim en azından 2000 e çıkın sıfır orta bir amfi alın senelerce kullanırsınız.
  • Psychedelic Reflection kullanıcısına yanıt
    Merhaba ders aldığın biri varsa onunla beraber gidip alın diğer arkadaşımızın da dediği gibi gitar alırken çok dikkatli olunmalı hele bir de 2. Elde bir bilenle gidip alın. Nerden alınacağını da letgo sahibinden gibi sitelere bakıp gidip denemeniz lazım uzun iş ben sıfır öneririm.
  • Santiago Bernabéu kullanıcısına yanıt
    Fiyatı iyi olur ama o baktığın les paul seti seni 5 6 sene idare eder (çok sıkılıp yeni gitar almak istemezsen) ama 2. el çoğunlukla 1 2 seneden fazla yaşamaz. Rock, Blues, biraz da metal çalacaksan hiç düşünme les paul u al derim.
  • gknshn1453 G kullanıcısına yanıt
    Vox stomplab g2 işine yarar ama yanında ucuz bir ses kartı Alman gerekir. Ve cort almanı önermem kalite olarak cortları sevmiyorum. Blues, funk, rock gibi daha az gainli tonlarda çalacaksan squier stratocaster, araya metal de katacağım dersen epiphone les paul almanı öneririm bunların 1000 civarı fiyatlarda olduğunu biliyorum.
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    E tabi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E.t.898

    E tabi

     epiphone lespaul special 2 ve line 6 spider iv 15 amfim var şu sıralar linkin parkın parçalarını çalmaya çalışıyorum ama aldığım tondan pek memnun değilim bir ses kartı alıp ses kartından çıkışı amfiye versem nasıl olur acaba? Alacağım amfi çok pahalı bir şey olmaz 500 600 lira diyeyim max. Boşuna uğraşmış mı olurum?

  • 
Sayfa: önceki 780781782783784
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.