Şimdi Ara

GITAR KURSU HAKKINDA SORU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gencler simdi ben universite 2. Siniftayim. Donem 2 ay sonra bitecek. Gitar alip ogrenmek istiyorum. Bir kursa yazilmak ve haftada 1 kursa gidip hayatima degisiklik getirmek ve de gitar calmayi ogrenmek istiyorum. Ama simdi benim max gidebilecegim 1 ay hadi 2 ay olsun. Sonrasinda aile evine donucem. Yani egitime baslarsam yarim kalacak. Bu isler nasil oluyor bilen var mi. Baslamak icin yeni donemin baslamasini mi beklemeliyim. Acikcasi beklemek de istemiyorum cunku bu zamana kadar cok bos yasamis gibi hissediyorum kendimi ve bir an once bir seyler yapmak hayatima bir seyler katmak ve ilerletmek istiyorum.

    Sonucta simdi baslasam seneye eylul sonunda yeni donem basinda 4-5 aydir gitar calan birisi oluyor olucam ama yeni donemi beklersem sifirdan baslamis olucam ve yeni derslerin gelmesi vs. Derken belki istemiycem ve baslamaktan vazgecicem. Zira 3. Sinif daha zor diyolar dersler acisindan. Bende simdiden baslayip hayatima bunu eklemek ve yaza kadar az da olsa.bir seyler ogrenip yazin daha cok hasir nesir olmak istiyorum bununla. Boylelikle okul donemi bunu bir hobi olarak zevk alarak yapiyor olucam.

    Ama dedigim gibi simdi alsam 1 ay kadar gidicem belki sonrasinda kendi sehrimde devam edebilirim ama bu kurslarin sistemi nasil isliyor bilmiyorum sonuctq bir hocayla calismaya basliycam ve daha sonra yazin kendi sehrimde yeni bir kurs yeni bir hoca onunla da 2 ay sknra okudugum sehirde tekrar farkli kurs ve hatta bir ara yaz okuluna da gitmem gerekicek isler iyice karisiyor anliycaginiz.

    Bi de isin tadini kacirmak istemiyorum. Hayatimda bir seyi olsun adam akilli yapmak uzerinde dogru durust ilerlemek istiyorum zira daha once Ney alip evde kendim ogrenmeye calismistim sonra atti bir kenara. Gitarin da boyle olmasini istemiyorum evet ben kendim emek vericem ama temel bilgileri almam gerekiyor.

    Bilen aydinlatsin lutfen. Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.