Şimdi Ara

Gişede hayal kırıklığı yaratan The Suicide Squad, HBO Max'ta sevindirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gişede hayal kırıklığı yaratan The Suicide Squad, HBO Max'ta sevindirdi



    DC sinematik evreninin yeni filmi The Suicide Squad, HBO Max'taki ilk haftasında önemli bir başarı elde etti. The Hollywood Reporter'a konuşan HBO Max başkanı Andy Forssell, The Suicide Squad'ın platformdaki bugüne kadar en büyük ikinci açılışa imza attığını söyledi. The Suicide Squad böylece Godzilla vs. Kong, Wonder Woman 1984 ve Space Jam 2 gibi büyük filmleri geride bırakmayı başardı. İlk sıradaki Mortal Kombat'ın ise gerisinde kaldı.



    The Suicide Squad ülkemizde 30 Temmuz'da vizyona girmişti. Anavatanı Kuzey Amerika'da ise geçtiğimiz Cuma günü yayınlandı ve burada ilk haftasında sadece 26 milyon dolar hasılat elde edebildi. The Suicide Squad'ın ilk hafta rakamları DC sinematik evreninin en düşük açılışı olarak dikkat çekiyor. Bu anlamda filmin gişede bir hayal kırıklığı olduğu söylenebilir; ancak diğer taraftan HBO Max'ta yakalanan seyirci sayısı da muhtemelen yapımcı Warner Bros'u biraz da olsa sevindirmiştir.



    Konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Andy Forssell,"Ülkemiz şu anda yeni bir COVID varyantının getirdiği zorluklarla boğuşuyor. Bu anlamda hayranlara filmleri evlerinden izleme seçeneceği sunmaya devam ettiğimiz için sevinçliyiz. The Suicide Squad'ın HBO Max'ın en büyük ikinci açılışına imza atan film olması birçok seyircinin tam olarak bu dediğimizi yapıp filmi evlerinde izlemeyi tercih ettiğini gösteriyor." ifadelerini kullandı.



    The Suicide Squad'ın yaklaşık 185 milyon dolarlık bir prodüksiyon bütçesiyle hazırlandığı belirtiliyor. Variety'de yer alan rakamlara göre film için ayrıca en az 100 milyon dolarlık reklam harcaması yapılmış. Bu durumda The Suicide Squad'ın gişe hasılatıyla giderlerini karşılaması imkansız diyebiliriz. Zira filmin şu anda dünya geneli hasılatı 72 milyon seviyesinde ve gişe macerasını 150 milyon dolar civarında sonlandırması bekleniyor. Giderlerini karşılaması içinse yaklaşık 550 milyon dolar kazanması gerek.




    Kaynak:https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/suicide-squad-box-office-jungle-cruise-1234994557/
    Kaynak:https://variety.com/2021/film/news/suicide-squad-box-office-delta-variant-covid-1235037074/amp/?__twitter_impression=true







  • Kimse sinemaya gitmiyor artık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İzlediğim en absürt ve boş filmdi. İmdb puanı komik cidden. İlk flm 10 kat daha iyiydi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 27 çocuk yiyen gelinciğin tekrar serbest kalması çocuklara güzel mesaj vermiş. o kadar emek verip para harcanmış bir film, bu kadar kötü mü olur ? olurmuş demekki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir film nasıl kötüleştirilir görmüş, izlemiş olduk. ilk filmden buraya nasıl düştü acaba.

  • Bu filmin olayı zaten absürt komedi çekmekti, DC'nin Batman gibi bir şey yapmasını beklemiyorduk. İlk filmde başaramadıkları bu absürt komediyi bu filmde eli yüzü düzgün bir şekilde halletmişler. Konsept olarak zaten yüksek bir puanı hak etmiyor, çok özgün bir iş değil ama ilk filmin üstüne kesinlikle koymuşlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu janrada bir film icin cok imdb puani var. tezat sekilde gisede cakilmasi cok ilginc. zamaninda hackerlarla imdb puanlarini yapay olarak yukseltmislerdi. gene benzeri bir oyunlarmi donuyor acaba.

  • ilk filmden çok daha iyi bir film tabi yine sonuçta bir süper kahraman filmi fakat üstteki arkadaşlar neresiyle izledi filmi bilmiyorum ilk filme 10 basar

  • herkesi öldürdüler karakter kalmadı

  • İlk film den daha iyi olmuş beğendik gayet iyi di



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 14 Ağustos 2021; 12:36:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt
    Evet deniz yıldızı ile 10 basar :))))))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Will Smith'in "We're some kind of Suicide squad?" repliği olmadığı için beğenmemişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk film mi 10 kat daha iyiydi? ahabahahahahahahahwh


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Return to Monke kullanıcısına yanıt
    komiksin

  • WB, Kevin Feige'nin görevinden verse Nolan'a belki daha güzel olacaktı.

  • Kocaman deniz yıldızının annesine dönüşmesine gülüp buna komedi-kara komedi diyen varsa dilediği kadar sevebilir filmi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 10 Ağustos 2021; 15:9:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ciddi ciddi ilk film daha iyi diyenler var inanılır gibi değil Gişede hayal kırıklığı yaratan The Suicide Squad, HBO Max'ta sevindirdi  İlk filmde zaten hem kendini ciddiye alıp hemde komik olmaya çalıştığı için çuvalladı senaryodaki kopukluklar, ergen joker olayına hiç girmiyorum bile. Suicide Squad absürt bir film bu filmde bunu başarmışlar ama filmde bir ton uyuşmazlığı var ilk yarıda güzel zekice şakalar varken ikinci yarıda ne oluyorsa bir anda penis şakaları sperm şakalarına geçiliyor inci sözlük muhabbetine dönüyor film. İlk filmden çok daha iyi olsada yinede olmamış

  • quote:

    Orijinalden alıntı: richardfeymanınsaçı

    ilk filmden çok daha iyi bir film tabi yine sonuçta bir süper kahraman filmi fakat üstteki arkadaşlar neresiyle izledi filmi bilmiyorum ilk filme 10 basar

    Bu insanımızın çoğu böyle herseyi kötülüyorlar. Allah bilir daha filmi bile izlememişlerdir .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zhongli

    Ciddi ciddi ilk film daha iyi diyenler var inanılır gibi değil   İlk filmde zaten hem kendini ciddiye alıp hemde komik olmaya çalıştığı için çuvalladı senaryodaki kopukluklar, ergen joker olayına hiç girmiyorum bile. Suicide Squad absürt bir film bu filmde bunu başarmışlar ama filmde bir ton uyuşmazlığı var ilk yarıda güzel zekice şakalar varken ikinci yarıda ne oluyorsa bir anda penis şakaları sperm şakalarına geçiliyor inci sözlük muhabbetine dönüyor film. İlk filmden çok daha iyi olsada yinede olmamış

    Bizim insanımız absürt komedi filminden batman ciddiyeti bekliyor şaka gibi :/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.