Şimdi Ara

GİRİŞ SEVİYE AVR SES SİSTEMLERİ TAVSİYE VE EKİPMANLARI (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
85
Favori
149.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Sony STR-DN 1070 AVR kullanıyorum, daha üst bir AVR almak için satıyorum.
    İlgilenen olursa PM atabilir.
  • kaçırdık malesef. alana hayırlı olsun.
  • tüm ürünler tavsiye edilmiş anlamadım
  • ikinci el yamaha rx v361 kullanıyorum. çok memnumun. diğer parçalar imzada mevcut. düşük bütçe ile güzel sistem toplanabilir. receiver ve merkez hoparlör çok önemli. bu ikisi iyi olunca sinema modu yeterli olur. tabi stereo için daha iyi hoparlör olsa hiç fena olmaz. tabi herşey bütçe ile alakalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supreius -- 18 Şubat 2019; 17:20:48 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Kısa süre içerisinde yeni bir eve taşınıyorum.
    Salon 8m x 3.2m ölçülerinde ve kenarda köşede hiç kiriş yok. Salonun br yarısına oturma grubu diğer yarısına yemek grubu konumlandıracağız. Oturma grubunun yanında TV olacak ve mevcut Marantz NR1607 AVR ile birlikte 5+1 Canton sistemimi de TV önceliğinde konumlandıracağım. Ancak Salonun diğer ucundaki pencerenin yıkarısınada Projeksiyon perdesi asarak Tavana sabitleyeceğim projeksiyonuda zaman zaman film ve maç izlemek için kullanmayı istiyorum.

    Tek ses sistemimi gerektiğinde Projeksiyon ile kullanmayı umuyorum. Merkez (Center) hoparlöre kablo payı bırakarak gerektiğinde konumunu değiştirebilirim.

    Ancak bilmediğim ve merak ettiğim konu şu. TV ye göre Sağ ön-Sol Ön-Sağ arka-Sol arka hoparlörleri kumanda da tek tuşa basarak Perdeye göre ayarlanmasını sağlayabilirmiyim?
    AVR sistemimde böyle bir özellik var mı emin değilim. Zone ayarları var ama Marantz a aşina arkadaşlar var ise tavsiyelerini almak isterim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 9 Nisan 2019; 16:46:59 >




  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    kimse bir şey dememiş ama dediğiniz değişim yazılımla olmuyorsa avr'nin arkasına geçip kabloların bağlantıları değiştirilerek yapılabilir gibi geldi bana. Tabi yeniden kalibre etmeniz de gerekecektir.
  • Merhaba,

    Mevcut sistemde 4 adet polk audio signature s15 1 adette psw 125 kullanıyorum. Daha doğrusu pioneer vsx-919ah ile kullanmaya çalışıyorum. Amfi yetersiz kalıyor. Sistemdi cafemde kullanıyorum. Bu sisteme ek olarak 1 takım daha dali zensor 1 eklemeyi düşünüyorum. Maç günlerinde doğal olarak volume biraz yüklenmem gerekiyor. Normal günlerde kısık ses müzik yayını var. Bu sistem için stereo amfi önerisinde bulunabilirmisiniz. Bir kaç hifi satan yere uğradım amfi haricinde omajları dengeleyen yaklaşık 500-600 tl civarında bir cihazdan bahsettiler ama ismini tam olarak hatırlayamıyorum. Toparlamak gerekirse sorun yaşamayacağım bir stereo amfi önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye edebilirmisiniz. Apartmanda kullanmak üzere stereo sistem toplamayı düşünüyorum. Harman JBL avr ve hoparlörleri nasıldır.
    Avr olarak HK3700 var alabileceğim. Ama hoparlörlere karar veremedim. JBL studio 280 den 2 tane alsam nasıl olur. Subvofer olmadan
    bas ses alabilirmiyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kralkarga

    arkadaşlar, 6 bin lira civarında atmos destekli bir set kurmak istiyorum, bu fiyat civarında önerebileceğiniz set ve avr nedir?çok geniş kapsamlı bir soru olduğunu biliyorum ancak bi destek olursanız çok sevinirim zira bu avr ve hoparlör işi dipsiz bir kuyu.
    kurabildiniz mi sistemi ?? aynı fiyat aralığında bende yardım bekliyorum kimseden ses çıkmamış hortlatıyım
  • Merhaba.
    15m2’lik odamda kullanmak üzere AVR sistemlerine giriş yapmak istiyorum. Oyun, sinema ve müzik için TV’ye bağlı olarak kullanacağım.
    Receiver için verebileceğim max tutar 2250TL. Kendi çapımda Denon X550BT modelini belirledim. Alternatif olarak önerebileceğiniz modeller var ise belirtir misiniz ?
    Ek olarak, 2-3 ay içinde de hoparlör işine girişeceğim ve orada da max. Limitim 2000TL civarı olacaktır. Hoparlör tavsiyelerine de açığım
  • hocam avr sisteme giriş için amfi+bir çift hoparlörle başlayın daha sonra butçe el verdiği zaman merkez hoparlör subwoofer ve arka hoparlörleri alırsınız tüm sistemi almanız şart değil imzamdaki sisteme bir göz atın az çok fikir verecektir
  • Pioneer anfi var sağ arka kolondan ses gelmiyor. Anfiye reset atıyorum düzeliyor ertesi gün aynı.. ne yapmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba cok cahilim muzik sistemleri konusunda yapacagim hareket mantikli olur mu onu da bilmiyorum. O yuzden yardımlarınız için şimdiden cok teşekkür ederim.

    Elimde eskilerden kalma bir Sony DAV-DZ330 5+1 Ev Sinema Sistemi var. Bu cihazin dvd playerin maalesef tasinma sirasinda calismaz hale geldi. Elimde 6 tane calisir durumda kalan hoparlör kaldi. Aslinda dvd playerin bozulmasina hic uzulmedim. Dvd playerin kullanissizligindan dolayi tv ile kullanamiyorduk ses ayari, bas ayari icin dvd playerin menusune girmek gerekiyordu surekli. O yuzden pc'de kullandik yillarca. Hal boyle olunca ben bu haporlorleri hayata gecirip Tv ile kullanmak istiyorum. Sifirdan yeni bir sistem almaktansa bir avr almanin daha mantikli oldugunu dusundum cunku hatirladigim kadariyla tv'de dts destekli film izledigimde benim icin yeterliydi. Sorum sizce bu hoparlörlerini kullanarak kendime bir ses sistemi yapabilirmiyim acaba ? Simdiden cok tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR SELAM ELİMDE HARMAN KARDON AVR265 MEVCUT .İnternette SONY tvden Pass yaparak (stream halinde) mudehale edilmeden optik üzerinden AVR ye aktarıp müzik dinliyorum . YAMAHA A-S501 STEREO AMFİ ALIRSAM AVRDEN ALDIGIM SES KALİTESİYLE ARASINDA BELİRGİN FARK OLURMU .
    YANİ ALMAYA DEĞERMİ %5-10 FARKLAR İŞİME GELMİYOR ÇOK AZ FARK VARSA GİRMİYCEM AMA BELİRGİN fark var ise VE KARDEŞİM KESİNLİKLE ALMALISIN DİYEBİLİRMİSİNİZ?
    KULLANDIGIM HOPARLÖRLER : Q Acoustics 3050 yardım için şimdiden teşekkurler .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanbyt

    ARKADAŞLAR SELAM ELİMDE HARMAN KARDON AVR265 MEVCUT .İnternette SONY tvden Pass yaparak (stream halinde) mudehale edilmeden optik üzerinden AVR ye aktarıp müzik dinliyorum . YAMAHA A-S501 STEREO AMFİ ALIRSAM AVRDEN ALDIGIM SES KALİTESİYLE ARASINDA BELİRGİN FARK OLURMU .
    YANİ ALMAYA DEĞERMİ %5-10 FARKLAR İŞİME GELMİYOR ÇOK AZ FARK VARSA GİRMİYCEM AMA BELİRGİN fark var ise VE KARDEŞİM KESİNLİKLE ALMALISIN DİYEBİLİRMİSİNİZ?
    KULLANDIGIM HOPARLÖRLER : Q Acoustics 3050 yardım için şimdiden teşekkurler .
    Hocam dinlediğiniz müzik türleri neler? Hangi renkte müzikten hoşlanıyorsunuz ve hoparlörler q acoustics 3050 mi yoksa "i" olan versiyonu mu?
  • rock,enstrumental ,blues , techno ,pop türleri hoparlör 3050 "i" olan değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanbyt

    rock,enstrumental ,blues , techno ,pop türleri hoparlör 3050 "i" olan değil
    Malesef hocam sizdeki tatminsizlik hoparlor kaynakli. Once hoparloru degistirin hoparlorunuz kesinlikle iyi ama o muzik turlerinde gerek bas gerekse de ust frekans basarili veremiyor. Baslar tak tak seklinde oluyor dinamik degil malesef. Avr elbette muzik icin degil ama o hoparlorlerde ayni techno pop gibi muzik turleri icin tatmin edici degil. Enstrumental ve blues ile jazz gayet keyifli o hoparlordeButcenize gore hoparlor tavsiyesi verebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • satılık full sistem
    benq w1070+pioneer vsx-832+harman kardon hkts30+benq 3d gözlük

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-benq-w1070-pluspioneer-vsx-832-plusharman-kardon-hkts30-plusbenq-3d-gozluk-863647779/detay

    benq w1070 3d full hd projeksiyon ( yedek ampül +10 mt hdmi+10 mt güç kablosu +sağlam duvar askı aparatı)

    pioneer vsx-832 4k avr (muazzam)

    harman kardon hkts30 (pırıltılı + ev camları sağlam olmalı)

    beyaz + 4 adet ayağı ( bunların ayrı fiyatları oldukca yüksek)

    benq 3d aktif gözlük 2 adet

    bir ev sineması için gerekli herşey, dört dörtlük özenle seçilmiş ve özenle kullanılmış full home sinema sistemimi evde görmek isteyen görebilir.




  • Merhaba İkinci el olarak aşağıdaki sistemlerden birini satın almayı planlıyorum. Sizce hangisini almalıyım?


    1- Pioneer VSX-329 AVR ve yanında s-es21tb 5.1 hoparlör seti

    2- Denon 1311 AVR ve yanında SYS 391HT 5.1 hoparlör seti


    Şimdiden teşekkür ederim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratyilmazist

    Merhaba İkinci el olarak aşağıdaki sistemlerden birini satın almayı planlıyorum. Sizce hangisini almalıyım?


    1- Pioneer VSX-329 AVR ve yanında s-es21tb 5.1 hoparlör seti

    2- Denon 1311 AVR ve yanında SYS 391HT 5.1 hoparlör seti


    Şimdiden teşekkür ederim.

    Daha dün Pioneer vsx-430k ve s-es3tb takımı 2200TL'ye sattım. Gayet de uygun fiyata gitti bence. Arkaların hoparlör ayakları ve kabloları dahil...Satmadan görseydim mesajınızı iletişime geçerdim. Pioneer sistemi alacaksanız bir subwoofer de lazım bence. Kulelerin bassı zayıf kalır tek başında. es2 yi de kullandım es3ten önce. Es2 biraz daha zayıf, ince. Ama gerek film, gerek müzik için kaliteli içerik kullandığınız ve ayarları yaptığınız takdirde memnun eder bence. Denon'un o modellerini bilmiyorum bir şey diyemem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 2 Kasım 2020; 11:13:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.