Şimdi Ara

girdiğim her sosyal ortam da rezil oluyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yılların asosyaliyim çok uzun yıllar evden hiç çıkmadan yaşadım son 2 yıldır ise değişim için çabalıyorum ama arkadaş girdiğim her sosyal ortam da rezilliğin daniskasını yaşıyorum. özellikle erkekli ortamlardan nefret etmeye başladım. geçen gün yerindekiler halı sahaya çağırdı yıllardır top oynamıyorum ama topu severim bir de iş yerindekiler ile kaynaşırım falan diye kabul ettim. girdim 10 dk koştum nefes nefese kaldım geri kalan 30 dk paso yürüdüm bütün topları ezdim bana laf etmeye başladılar :D rezil oldum yani yine. ne kadar zorlasam da olmuyor olmayacak da galiba. insanlar ile nasıl konuşulur sohbet edilir bilmiyorum. ben kibar ve sessiz biriyim ama çok sıkıcıyım kimse arkadaşlık kurmuyor bir yere çağırmıyor. kendim gibi birilerine de denk gelmiyorum hiç. insanların ne düşündüğünü de çok kafaya takıyorum. en önemli mesele bence bu kimin ne düşündüğünü umursamamak düşünmemek. bunu nasıl başarabilirim?




  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:26:47 >
  • yaşayamıyorum böyle. ne yapacağımı da bilmiyorum.

  • Sandığın kadar rezil görmüyordur kimse seni, sosyal fobin olduğu için öyle düşünüyorsun. Genel olarak kimse kimsenin o kadar umrunda değil, seni strese sokan şeylerin çoğunu muhtemelen kimse fark etmiyor, edenler de önemli bulmadığı için hemen unutuyordur.

    Demesi kolay, biliyorum, ama kasma kendini.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben insan sevmiyorum

    ayrıca hepinizden tiksiniyorum

  • Her halı saha maçında senin gibi bir eleman olmalı. Rezil sayılmazsın fazla.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eğer troll değilseniz aynı durumdayız benimde hiç arkadaşım yok ve kimsenin umrunda değilim ve kendimi dışarıdaki hayata asla ait hissetmiyorum.

  • Hocam insanları takmama durumu şöyle oluyor genelde. İşin son raddesine geliyorsunuz. Bardak taşmış oluyor. Bir şey yapayım derken aklınıza elalem geliyor ve siz elalemin aw ne faydası var bana diyorsunuz. Şahsen bende çok takarım. Ama bazen moralim aşırı bozuk oluyor ve gamsız oluyorum. Sizde milleti takmayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kanka, yazdıklarından, senin biraz daha maskülen olman gerektiğini anlıyorum. Sessiz ve kibar olman, erkekli ortamlardan nefret etmen, futbolda kötülük. Sessizlik ve kibarlık iyidir, ama hafiflik ve uydumculuğa dönüşürse hayatını karartır. Erkeksi ortamlardaki o sertlikten, birbiriyle maytap geçmek gibi, rahatsız olman da bunu destekliyor.


    Sana tavsiyem, biraz daha kendi sesini çıkar, öfkeyi hisset, zorlanmayı hisset. Ama kendini ezmeden, küçük görmeden yap. Kendini ezmeden başka şeyleri ezmeyi öğren.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.