Şimdi Ara

Gilbert sendromu tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah belasını versin böyle hastalığın tedavisi yok gitmediğim doktor kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de var.çogu kisi farkinda degil benim kan tahlilime bakan doktor tesadüfen teshis koydu.onda da varmis bu hastalik.yasamina dikkat etmekten baska çözümü yok uykusuzluk,fazla kosturma,üzüntü, içki yok. en kötüsü de avmler acayip yoruyor mümkün olmadikça gitmiyorum.maçlardan sonra 1 hafta eklem agrilariyla gezince onlari da biraktim. hacettepe nin kan bagisiyla ilgili pdfsine baktim orada en son tercih edilenlerde bir ton hastalik var o listede. bende kan vereyim demedim de o da zoruma gitmisti. askerden yirtarsin dediler tesebbüs bile etmedim. kisa dönem yaptim. ama o acemilik cehennem gibiydi. merhemler,nane yağı,ağrı kesici,kas gevşetici,bandajlar, vitaminlerle (gizlice stokladığım supradyn allday tabletler) geçti.her yany ağrıyor yorgunluk gitmiyor. gelir gelmez seriliyordum egitimden. biraz güçlenip yine yoruluyordum. çok kötü olursan serumlar var deniyor. bir de cahil doktorlar hastaligin var mi diye soruyor var gilbert diyorum tarif ettiriyor. sarilik benzeri belirtileri var deyince mal gibi eldiven giyiyor titizleniyor. anlatsam da bulasici yani yok kandaki bilürübin ile ilgili neye yarar mal olunca insan artik demiyorum. ben de bu hastaligin farkinda degilmis gibi davraniyorum çokta takma kafana geçmis olsun diyemiycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 28 Mart 2016; 20:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

bende de var.çogu kisi farkinda degil benim kan tahlilime bakan doktor tesadüfen teshis koydu.onda da varmis bu hastalik.yasamina dikkat etmekten baska çözümü yok uykusuzluk,fazla kosturma,üzüntü, içki yok. en kötüsü de avmler acayip yoruyor mümkün olmadikça gitmiyorum.maçlardan sonra 1 hafta eklem agrilariyla gezince onlari da biraktim. hacettepe nin kan bagisiyla ilgili pdfsine baktim orada en son tercih edilenlerde bir ton hastalik var o listede. bende kan vereyim demedim de o da zoruma gitmisti. askerden yirtarsin dediler tesebbüs bile etmedim. kisa dönem yaptim. ama o acemilik cehennem gibiydi. merhemler,nane yağı,ağrı kesici,kas gevşetici,bandajlar, vitaminlerle (gizlice stokladığım supradyn allday tabletler) geçti.her yany ağrıyor yorgunluk gitmiyor. gelir gelmez seriliyordum egitimden. biraz güçlenip yine yoruluyordum. çok kötü olursan serumlar var deniyor. bir de cahil doktorlar hastaligin var mi diye soruyor var gilbert diyorum tarif ettiriyor. sarilik benzeri belirtileri var deyince mal gibi eldiven giyiyor titizleniyor. anlatsam da bulasici yani yok kandaki bilürübin ile ilgili neye yarar mal olunca insan artik demiyorum. ben de bu hastaligin farkinda degilmis gibi davraniyorum çokta takma kafana geçmis olsun diyemiycem

Allah'ım bu nasıl bi yorgunluk halsizlik uykusuzluk ömür boyu devam ediyor bide yaşamayan bilmez kullandığın ilaçlar besin takviye vb var mı? Kaç saat uyuyorsun günde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukaku

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

bende de var.çogu kisi farkinda degil benim kan tahlilime bakan doktor tesadüfen teshis koydu.onda da varmis bu hastalik.yasamina dikkat etmekten baska çözümü yok uykusuzluk,fazla kosturma,üzüntü, içki yok. en kötüsü de avmler acayip yoruyor mümkün olmadikça gitmiyorum.maçlardan sonra 1 hafta eklem agrilariyla gezince onlari da biraktim. hacettepe nin kan bagisiyla ilgili pdfsine baktim orada en son tercih edilenlerde bir ton hastalik var o listede. bende kan vereyim demedim de o da zoruma gitmisti. askerden yirtarsin dediler tesebbüs bile etmedim. kisa dönem yaptim. ama o acemilik cehennem gibiydi. merhemler,nane yağı,ağrı kesici,kas gevşetici,bandajlar, vitaminlerle (gizlice stokladığım supradyn allday tabletler) geçti.her yany ağrıyor yorgunluk gitmiyor. gelir gelmez seriliyordum egitimden. biraz güçlenip yine yoruluyordum. çok kötü olursan serumlar var deniyor. bir de cahil doktorlar hastaligin var mi diye soruyor var gilbert diyorum tarif ettiriyor. sarilik benzeri belirtileri var deyince mal gibi eldiven giyiyor titizleniyor. anlatsam da bulasici yani yok kandaki bilürübin ile ilgili neye yarar mal olunca insan artik demiyorum. ben de bu hastaligin farkinda degilmis gibi davraniyorum çokta takma kafana geçmis olsun diyemiycem

Allah'ım bu nasıl bi yorgunluk halsizlik uykusuzluk ömür boyu devam ediyor bide yaşamayan bilmez kullandığın ilaçlar besin takviye vb var mı? Kaç saat uyuyorsun günde?

ilaç kullanmıyorum. sabahları yoğun kahve hiç değişmedi.sanki güç veriyor.yorulunca ağrıyan yerlere okalüptüs yağı,nane yağı ya da voltaren merhem sürüp orayı cırt cırtlı bandaj dizlik,ya da kollukla kapatırım. kas gevşetici, ağrı kesici deksketoprofen içeren dexday ara sıra alırım bir dönem schweppes limon nedense enerji almış gibi hissettirirdi.bozdular finaller olduğunda burn enerji içeceği alırdım bıraktım. sadece supradyn allday alıyorum ara sıra bir süre ara veriyorum, keçiboynuzu pekmezi ya da bal yiyiyorum sabahları,okyanus balık yağı kapsül içiyorum gece. düzenli yemek, tek kötü yanım ilginç bir şey olmazsa kahvaltı yapmak reçel,zeytin,peynir varsa kahvaltı yapmam.kahvaltı çok önemli yumurtadan nefret ederim bu da önemli yemek lazım.çok meyve, yeşillik yerim.havuç suyu içerim. en kötü 7 saat uyumam lazım. moral bozmamak için dert dinlemem üzüntü yaramıyor gerek yok kendi dertlerimin üzerine milletinkini de yüklenmeye. hafif egzersizlerim var kendimi yormadan yürüyüş yaparım öğle molaları kendini sakınma hareket et. hastalıklı gibi düşünme bununla da her şeyi yapabilirsin ölçüsünde ama sınava filan hazırlanırken cidden yorgunluk işi zorlaştırıyor orada da irade,hedefini çok isteyip mücadele gücün devreye girer. bir şeyi isterse insan her türlü engeli aşabiliyor. yani bunun arkasına sığınıp hastayım zaten diye başarısızlığı kabullenip kılıf olarak kullanma bilmiyorum kaç yaşındasın da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 28 Mart 2016; 21:15:24 >

• up
  • anne babam taşiyıcı , ablamda kardeşimde cıktı , bende yok galıba
    Allah şifa versin dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.