Şimdi Ara

Gigabyte winforce 3x gtx670 2gb + ekwb sıvı blok + msi gtx680 referans twin turbo ii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde bulunan 2 adet gigabyte windforce 3x gtx670 2gb ekran kartlarını satıyorum. Arenadan garantileti mevcut 1 yıl daha. Garanti belgeleri içinde. Temiz kart. İsteyen olursa 2 adet ekwb gtx600 serisi uyumlu sıvı bloklarıda satılıktır. Plexi bloktur. Yurtdışından 1 ay bekledik :)

Öyle ilan açmışız ki bizim dahi kafamız bulandı. Ben elimizde 3 kart var 2 si garantili biri değil diye sanıyordum. Maalesef son bir gtx670 kalmış. Oda garantili ama nerden meçhul:) elimizde iki kart var diyerek ve ya garantili var diyerek ümit verdiğimiz kişilerden çok ama çok özür dileriz. Tamamen bizim hatamız. Hakkınızı helal edin. ELİMİZDE SON 1 ADET GTX670 KALDI. GARANTİSİ NERDEN BELLİ DEĞİL. Hiç evrak yok elimizde. Kutu içerik tam. SATILDI asker1695

msi gtx 680 2 gb referans tasarım kartımda satılıktır. vatan bilgisayardan alınmıştır. twin turbo ii soğutucu takılmıştır. garantisi devam etmektedir. kutusu vardır faturası vardır. 1 yıllıktır. 850 tl sogutucu ile. 780 tl sogutucusuz.

EK-FC PLEXI COPPER BLOK ADET 300 TL Sorularınız için pm ya da 0531 270 51 27.

MSI gtx680 s.s.s arkadaşımıza satılmıştır. güle güle kullanması dileğiyle

1 adet gtx670 frozensoul arkadaşımıza satılmıştır. güle güle kullanması dileğiyle.

ekteki fotolar açılmıyorsa şayet pm den imail adresinizi atın yollarım hemen

http://www.hizliresimyukle.com/AkM
    http://www.hizliresimyukle.com/Aki
    http://www.hizliresimyukle.com/Ak1
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan1980 -- 28 Mart 2013; 14:43:52 >

• PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

aynı ürünleri 750 liradan fiyat koydum soran bile olmadı.

benle pazarlık yapsınlar yeterli =))) cömertim o konuda

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

PM

cevaplandı

Orijinalden alıntı: mustafacan1980

quote:

aynı ürünleri 750 liradan fiyat koydum soran bile olmadı.

benle pazarlık yapsınlar yeterli =))) cömertim o konuda

gtx 680 acetal blok satıyorum 180 liradan 2 haftalık. :) ihtiyacı olan varsa ilk kime gelir bilmiyorum
    İntel i7 2600k -- Noctua D14 cpu cooler --corsair neutron 240gb -- 2x8gb 1600Mhz Kingston Savage -- Asus Maximus V Formula -- Asus gtx 970 Strix 4Gb- corsair obsidian 800d -- Benq vw2424h 24" lcd -- -- Corsair 1000w Modüler -- lg sata dvd rw vs vs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.s.s

Pm.

cevaplandı
    İntel i7 2600k -- Noctua D14 cpu cooler --corsair neutron 240gb -- 2x8gb 1600Mhz Kingston Savage -- Asus Maximus V Formula -- Asus gtx 970 Strix 4Gb- corsair obsidian 800d -- Benq vw2424h 24" lcd -- -- Corsair 1000w Modüler -- lg sata dvd rw vs vs
  • Ne ediyon yaw satıon hjerşeyi:D tabii iç işleri bakanı daha ağır bastı demi:DDDDD

Orijinalden alıntı: fuujinsan

Ne ediyon yaw satıon hjerşeyi:D tabii iç işleri bakanı daha ağır bastı demi:DDDDD

ben senin özel hayatnı deşifre ediyomuyum adi künefeci ahahhahah valla iyi olmadı sorma hiç konuşuruz telde. canıma okudu =)))

quote:

Ne ediyon yaw satıon hjerşeyi:D tabii iç işleri bakanı daha ağır bastı demi:DDDDD

ben senin özel hayatnı deşifre ediyomuyum adi künefeci ahahhahah valla iyi olmadı sorma hiç konuşuruz telde. canıma okudu =)))

künefeci hayırlı olsun bu arada hızlı bi satış olmuş bloklar için de hızlı satışlar olur umarım

• quote:

quote:

quote:

künefeci hayırlı olsun bu arada hızlı bi satış olmuş bloklar için de hızlı satışlar olur umarım

teşekkür edeirim =)

• quote:

quote:

Gelecen zaten buraya künefe yemeye:D Tabii izin alabilirse ajaahaha:D
  • Arkadaş bu nasıl tatlı dili nasıl yardımcı olan satıcıdır anlamadım. 670 dedik 680 aldık çıktık. Tekrar tekrar hayırlısı olsun. Bu arada izmire gelirse de benden çeşme kumrusu sözü var künefe yok çünki izmir de .
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.s.s

Arkadaş bu nasıl tatlı dili nasıl yardımcı olan satıcıdır anlamadım. 670 dedik 680 aldık çıktık. Tekrar tekrar hayırlısı olsun. Bu arada izmire gelirse de benden çeşme kumrusu sözü var künefe yok çünki izmir de .

ahahahaha güle güle kullan 680 =)) kumru dedin acıktım ya... künefecimiz var forumda ya . yukarıda antepfıstıgı tadında yorumlarıyla şenlendiriyo forumu. =)) aldı 3930k yı rampage iv extreme i keyfide gıcır
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

kartlar güzel, satıcı harika,hayırlı satışlar kardeşim...

Teşekürler abi :)) bitane kaldı oda garantisiz galiba ya. Vericem uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan1980 -- 27 Mart 2013; 17:54:23 >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.