Şimdi Ara

GİGABYTE NVİDİA GEFORCE RTX 2060 OC 6GB GARANTİLİ TEMİZ 2300 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 GİGABYTE NVİDİA GEFORCE RTX 2060 OC 6GB GARANTİLİ TEMİZ 2300 TL!
    Merhabalar.Alırken büyük bir zevkle oynayacağımı sanıp fakat günde 3 4 saat başında anca vakit ayırabildiğim bilgisayarımı satıyorum.Satma nedenim ise ne kadar boş vakitlerimi bilgisayar üzerinde geçirsem de bir zamandan sonra sıkıldıgımı ve ayrıca bir miktar nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum.Ekran kartım oldukça yüksek performans gösteren oyunlarda muhteşem performans gösteren bir cihazdır.Her türlü oyunu VERY HİGH-ULTRA ayarında kesinlikle oynayabilirsiniz.Isınması falan normal derecede oyundan oyuna değişiyor ama genelde normal derecede oluyor oyundaki performansı kesinlikle etkilemiyor ya da fps drop gibi birşey söz konusu olmuyor.Ekran kartını ocak ayının sonunda aldım yani 2 YIL GARANTİLİ ve faturalı cihazdır. tertemiz hiçbir sorunu kusuru yoktur.Genelde oynadıgım oyunlar RAİNBOW SİX SİEGE PUBG VALORANT GTA 5 Türü oyunlar olup genelde 100+ fps gösterebiliyor yüksek ayarlarda.Ekran kartımın özelliklerini aşağıda paylaşıyorum;GİGABYTE NVİDİA GEFORCE RTX 2060 OC 6GB GARANTİLİ TEMİZ 2300 TL!GİGABYTE NVİDİA GEFORCE RTX 2060 OC 6GB GARANTİLİ TEMİZ 2300 TL!GİGABYTE NVİDİA GEFORCE RTX 2060 OC 6GB GARANTİLİ TEMİZ 2300 TL!GİGABYTE NVİDİA GEFORCE RTX 2060 OC 6GB GARANTİLİ TEMİZ 2300 TL!GİGABYTE NVİDİA GEFORCE RTX 2060 OC 6GB GARANTİLİ TEMİZ 2300 TL!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Ağustos 2022 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ergal81 adlı hocamıza ürünümüz satılmıştır iyi günlerde kullanmasını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AztecSha. -- 26 Ağustos 2020; 14:2:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.