Şimdi Ara

GIGABYTE N650SLI-DS4 CPU FAN SORUNU İMDAAAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BORD 2 GÜNLÜK HİÇ BEYENMEDİM CPU FANI RPM HIZI 536 DANFAZLA DÖNMÜYOR HATTA BAZEN FAN BİLE CALIŞMIYOR HIZINI NASIL AYARLIYA BİLİRİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

• core 2 duo işlemcin var sanırım, ısınmadığı için fanda dönmüyor açılırken çoğunlukla 10 sn falan bende de fan çalışmıyor q fan sanırım özelliğin adı
  • bios ayarlarına gir ctrl+F1 tuşlarına bas. PC Health Status a gir. CPU SMART FAN MODE seçeneğindeki AUTO yazısını VOLTAGE ye çevir. ozaman fan devirli çalışacaktır. Yada CPU SMART FAN seçeneğini DISABLED yap. Gigabytenin en çok sevdğim yonüdür bu. overlock yapmıyorsanız FAN MODE kısmını PWM yapınca işlemcinin Isısını istediğimiz derecede tutuyor. Ben EASY tune programından 60 dereceye ayarladım oyun açmadığım zaman fan resmen duruyor. buda süper bi sesizlik.. kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: canibeyaz

bios ayarlarına gir ctrl+F1 tuşlarına bas. PC Health Status a gir. CPU SMART FAN MODE seçeneğindeki AUTO yazısını VOLTAGE ye çevir. ozaman fan devirli çalışacaktır. Yada CPU SMART FAN seçeneğini DISABLED yap. Gigabytenin en çok sevdğim yonüdür bu. overlock yapmıyorsanız FAN MODE kısmını PWM yapınca işlemcinin Isısını istediğimiz derecede tutuyor. Ben EASY tune programından 60 dereceye ayarladım oyun açmadığım zaman fan resmen duruyor. buda süper bi sesizlik.. kolay gelsin

Bu arkadaşın önerdiği ayarlardan sonra,http://www.almico.com/speedfan.php adresinden çekeceğin speedfan programı ilede fan hızlarını ayarlıyabilirsin.

• dostum bu anakartı nereden aldın acaba, ben de bu kartı almayı düşünüyorum da, bulamadım hiç bir yerde...
  • arkadaşlar önerileriniz tşk ama fan dömeyincede danger hatası veriyor bunu disable mi etmem gerekiyor bordu vatan bilgisayardan aldım 315 ytl fiyatı diger söyledik lerinizide yaytım ama fanın azda olsa dömesi gerek miyormu işlemci coreduo 2 4400
  • fanda sorun oalbılır.bosuksa donmeyebılır.hata verıyorsa ıslemcın ısınıyor.bazıları arakdasın dedıgı gıbı ısınmıyordu ama senınkı ısınıyor demek.o fan donmesı bordla alakalı olmaması gerkır.fanında sorun oalbılır.baska fan vfarsa elınde bıde onal dene.yoksa gotur vatan bılgısayar baksınalr.belkı bord ta bozuk olabılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte XMP Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    amd phenom cpu fanı sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim çok işime yarıycak 10 numara bilgiler vermişsin eyw...

quote:

Orjinalden alıntı: canibeyaz

bios ayarlarına gir ctrl+F1 tuşlarına bas. PC Health Status a gir. CPU SMART FAN MODE seçeneğindeki AUTO yazısını VOLTAGE ye çevir. ozaman fan devirli çalışacaktır. Yada CPU SMART FAN seçeneğini DISABLED yap. Gigabytenin en çok sevdğim yonüdür bu. overlock yapmıyorsanız FAN MODE kısmını PWM yapınca işlemcinin Isısını istediğimiz derecede tutuyor. Ben EASY tune programından 60 dereceye ayarladım oyun açmadığım zaman fan resmen duruyor. buda süper bi sesizlik.. kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.