Şimdi Ara

gigabyte in teknik servisi bilgisiz... ilginc dimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • basima gelen bir olayi anlaticam... gecenlerde biosumu gigabyteinwww.gigabyte.com.tw diye olan internet sayfasindan indirdigim program ile update yaptim ve en son yazilimi yükledim...
    sonra gene ayni sayfadan via 694x chipli anakartlarin destekledigi islemcilerin listesini aldim. ve anakartimin celeron(coppermine)1100mhz ve p3(coppermine) 1133mhz islemciye kadar destekledigini ögrendim. ama benim elimdeki orginal anakart kitapciginda p3 866mhz e kadar olan islemcilerin carpanlari vardi. güncel kitabini gene ayni sayfadan indirdim.. onda da ilginctir p3 1000mhz e kadar olan carpan listesi vardi. celeronda ise sanirim 700 mü neydi bitiyordu. sok oldum. ama yilmadim. cünki bir yerden kelepir celeron 1100mhz (11*100)islemci bulmustum ve bunun carpaninin anakart üzerindeki ayari bulmam gerekiyordu(sw2 yani x11 carpan ayari) ve tüm gigabyte teknik servislerine mail attim. bana iki tane cevap geldi. bu gelen ayarlara baktim. birinde x9 carpan ayarini veriyordu oda 100*9=900mhz yapiyor. digerinde ise x10 carpan ayari gelmisti oda 100*10=1000mhz yapiyordu... sanirim ikinci olan dogruydu cünki anakart max 1000mhz lik bir hiza sahipti. peki neden böyle farkli iki mail var.... acaba ordaki arkadaslarin bir kismi bilgisizmi. koskoca gigabyte firmasinin bu sekilde bilgisiz elemanlari oraya koymazi beni üzdü. ayrica bu konuda gigabyte in 5 mail adresi var (teknik servis olarak) sadece ikisinden cevap geldi. demekki diger ücü hic bir bilgiye sahip degil... beni dinleyen arkadaslara tesekkür. not: yazilarimi kolay okuyabilmeniz icin türkce karakterler kullanmadan yazdim.

• arkadaş teknik serviste çalışanlardan ne kadarı bu konularda bilgili ki ? bir teknik servise nasıl girilir? ben teknik servislerden çok çektim çok bir de işi biliyoruz havaları yokmu? + birde güncellemeleri takip etmiyorlar
    saygılar [bye]
  • dostum bende özel bir toptancı firmada teknik servisim senin dediklerine kesinlikle katılmıyorum,biz elimizden geldiğince takip ediyoruz ve gelen müşterilere yardımcı olmaya çalışıyoruz ayrıcada hiçbir zamanda ben herşeyi biliyorum diyede havalara girmeyiz şimdi bu lafları ben sanamı söylüyorum diyorum ama bu geneli böyledir sana böyle 2-3 tane artist çıkmış yani oda senin şansın yani
  • ikincisi biz sürekli mail atıyoruz ama doğru dürüst cevap gelmiyor,bunun sebibini fazla ilgilenmedikleri için cevap vermiyorlar umursamıyorlar açıkcası bu açık ve gerçek
  • arkadaslar beni yanlis anladiniz.... ben sorunu koskoca gigabyte in ilk servisine atiyorum.. bu parcalari tr ye getiren firmalarin servisine degil yani... bu anakarti üreten firmaya atiyorun anlicaniz... adamwww.gigabyte.com.tw de support diye bir kisim var...tamamen ingilizce bir site. ugrasiyorum ediyorum anakartimin islemci destegini buluyorum. ama jumper ayarlari olan bir kitapcıga bakiyorum(gigabyte in sayfasindan) ama celeron1100 ü destekledigini söyleselerde o islemcinin jumper sw ayarlarini vermiyorlar ilginc dimi...
  • Senin sorunun onların ilgilenebilecekleri en son konulardan biri, o anakartı çıkaralı yıllar oluyo ve adamlar kaç seri anakart çıkardılar, o anakartı unutmaları için yeterli, Allah'tan cvp yazmışlar, hem madem işlemci buldun tak anakarta deneyerek bulursun, voltaj ayarını anormal yapmadıktan sonra işlemciye bişi olmaz
  • kardes söyle söyliim ozaman.... sana firma ankartinin celeron1100mhz destekledigini söyleyip sana carpanini kitapciginda vermese ne yaparsin???? söylermisin thepcman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell teknik servisi çok iyi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardes birde bendeki anakartin voltaj ayari biosdan yapilmiyor. ve carpanlar anakart üzerindeki sw2 den yapiliyor. bu sw2 4 tane acik kapali isareti olan anahtar düsün.. bu anahtarlarin hangi konumu hangi carpani verdigini nasil biliceksin firma söylemeden...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.