Bildirim
Gigabyte GTX460 1GB OC inceleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Güzel inceleme yalnız test sistemi nedir? Resimlerde DH logosu olduğundan aklıma i7-975 geldi. Bunun dışında Mafia II testini de görmek isteriz. _____________________________ -
Kart sadece özel soğutmalı ve az bir miktar o/cli olduğu için testlerden en önemlisi sıcaklık testleri. Fakat resimler küçük olduğu için sıcaklıklar tam anlaşılmıyor. Ayrıca Kırmızı Bar ne onu anlamış değilim. Daha önce yapılan incelemerdeki GTX460larla aynı o/c değerlerinde sıcaklık farkı ve voltaj verilerek gittiği noktadaki sıcaklık farkları önemli. Eklenme ihtimali varsa rica ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
Güzel inceleme yalnız test sistemi nedir? Resimlerde DH logosu olduğundan aklıma i7-975 geldi. Bunun dışında Mafia II testini de görmek isteriz.
Teşekkürler._____________________________
ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

-
İnceleme için teşekkürler. Eğer OC'lu şekilde oyunlar 70C'yi görüyor ise tahminimden daha sıcak bir kart olduğunu söylemem gerekir. _____________________________ Teknoloji, sosyolojiye benzer. Çok sebeplidir... :) -
güzel inceleme olmuş..ekran kartı alacakları için yol gösterici ama yazılar çok küçük okunmuyor düzelme imkanı vr mıquote:
Orijinalden alıntı: M@U
İnceleme için teşekkürler. Eğer OC'lu şekilde oyunlar 70C'yi görüyor ise tahminimden daha sıcak bir kart olduğunu söylemem gerekir._____________________________ -
Tablolar biraz daha büyütülebilirse iyi olur benim gibi yaşlı bi insanın görmesi zor olabiliyoquote:
Orijinalden alıntı: carloska
güzel inceleme olmuş..ekran kartı alacakları için yol gösterici ama yazılar çok küçük okunmuyor düzelme imkanı vr mı
Alıntıları Göster
Ben de istemeyerek de olsa aldım yarın gelecek inşallah iyi çıkar Sıcaklıklardan testlere göre memnun değilim 2 fan hakkını veremiyo gibi gözüküyo 2 ısı borusu olması bunda büyük etken_____________________________ 6600K Z170X Gaming 7 -
Uğraşmışsınız elinize sağlık. Ancak yazıları okumakta gerçekten zorlandım. (hellteam gibi yaşlı olmamama ramenquote:
Orijinalden alıntı: hellteam
Tablolar biraz daha büyütülebilirse iyi olur benim gibi yaşlı bi insanın görmesi zor olabiliyo
Ben de istemeyerek de olsa aldım yarın gelecek inşallah iyi çıkar Sıcaklıklardan testlere göre memnun değilim 2 fan hakkını veremiyo gibi gözüküyo 2 ısı borusu olması bunda büyük etken
Alıntıları Göster
)
Umarım en kısa zamanda Leadtek GTX 460 1GB incelemesi de yaparsınız.
güzel inceleme olmuş..ekran kartı alacakları için yol gösterici ama yazılar çok küçük okunmuyor düzelme imkanı vr mı
Alıntıları Göster
beklemede bukadar az güç tüketirken yük altında neden bukadar fazla tükettiği ilginç.
anlaşılan Fermi mimarisinin genel bir sıkıntısı..._____________________________ “Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...”
(Atatürk, 30 Ağustos 1925)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Riqimaru
Uğraşmışsınız elinize sağlık. Ancak yazıları okumakta gerçekten zorlandım. (hellteam gibi yaşlı olmamama ramen
)
Hocam o aslında biraz işin espirisi Ama bu gözler 15 sene tüplü moritöde baktı(katliam bu) son 3-4 senedir lcd ye geçtik te rahatladık Zaten iftara daha 2 saat var ve sabah 7 den beri ayaktayız
_____________________________ 6600K Z170X Gaming 7
-
Eğer test yeni ise bu havada bu sıcaklıklar gayet normal !quote:
Orijinalden alıntı: hellteamquote:
Uğraşmışsınız elinize sağlık. Ancak yazıları okumakta gerçekten zorlandım. (hellteam gibi yaşlı olmamama ramen
)
Hocam o aslında biraz işin espirisi Ama bu gözler 15 sene tüplü moritöde baktı(katliam bu) son 3-4 senedir lcd ye geçtik te rahatladık Zaten iftara daha 2 saat var ve sabah 7 den beri ayaktayız
Alıntıları Göster_____________________________
-
guzel bir inceleme olmus ... suan tr de alınabilecek en iyi model bu bence...quote:
Orijinalden alıntı: CATBALCA
Eğer test yeni ise bu havada bu sıcaklıklar gayet normal !
Alıntıları Göster
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hellteam
quote:
)
şakasına dedim zaten
Test yaparken klima kullanıyorlar yanılmıyorsam._____________________________
ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

-
İnceleme için teşekkürler. Fakat tablolar biraz büyütülse daha iyi olacak. Okumak gerçekten çok zor...quote:
Orijinalden alıntı: adilazimdegilxquote:
Orijinalden alıntı: CATBALCA
Test yaparken klima kullanıyorlar yanılmıyorsam.
Alıntıları Göster_____________________________ -
sistemin diğer bileşenleri de yazılsa iyi olurdu birde bu sıcaklıklarda kırmızı vardı o fan ın normal dönüş hızında olan sıcaklıkmı -
Güzel inceleme olmuş,kart gerçekten şık duruyorquote:
Orijinalden alıntı: waltran
sistemin diğer bileşenleri de yazılsa iyi olurdu birde bu sıcaklıklarda kırmızı vardı o fan ın normal dönüş hızında olan sıcaklıkmı
_____________________________ -
bir miyop oalrak tabloları okumadığımı belirtmek istiyorum. -
Ben miyop olmadığım halde okuyamadım. Deneme yazısı gibi olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: sadtneverdie
bir miyop oalrak tabloları okumadığımı belirtmek istiyorum._____________________________ -
Battlefield Bad Company 2 de gözle farkedilir bir artış göremedim ki eski kartım 8800GT di.Nvidia nın son driverini kurdum.Test ettikçe yorumlarımı buraya ekleyeceğim. -
Yeni sayfa güzel olmuş ama çözünürlük biraz düşük kalmış resimleri büyütmeden görünmüyor, büyütünce de yazılar bozuluyor... Biraz daha yüksek çözünürlüklü resimlerle daha tatlı olur.
Benzer içerikler
- rgb led kumanda resetleme
- elektrikli şofbenin ışıkları yanmıyor
- modem lan ışığı yanmıyor
- wmı provider host nedir
- hata kodu 0x80070035
- netflix kodları
- tbt ne demek instagram
- instagram giriş web
- instagram hesap çalma
- kalplerin anlamı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı