Şimdi Ara

Gigabyte GTX460 1GB OC inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

• Güzel inceleme yalnız test sistemi nedir? Resimlerde DH logosu olduğundan aklıma i7-975 geldi. Bunun dışında Mafia II testini de görmek isteriz.

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Güzel inceleme yalnız test sistemi nedir? Resimlerde DH logosu olduğundan aklıma i7-975 geldi. Bunun dışında Mafia II testini de görmek isteriz.
    Kart sadece özel soğutmalı ve az bir miktar o/cli olduğu için testlerden en önemlisi sıcaklık testleri. Fakat resimler küçük olduğu için sıcaklıklar tam anlaşılmıyor. Ayrıca Kırmızı Bar ne onu anlamış değilim. Daha önce yapılan incelemerdeki GTX460larla aynı o/c değerlerinde sıcaklık farkı ve voltaj verilerek gittiği noktadaki sıcaklık farkları önemli. Eklenme ihtimali varsa rica ediyorum.

Teşekkürler.

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• İnceleme için teşekkürler. Eğer OC'lu şekilde oyunlar 70C'yi görüyor ise tahminimden daha sıcak bir kart olduğunu söylemem gerekir.

Orijinalden alıntı: M@U

İnceleme için teşekkürler. Eğer OC'lu şekilde oyunlar 70C'yi görüyor ise tahminimden daha sıcak bir kart olduğunu söylemem gerekir.
    güzel inceleme olmuş..ekran kartı alacakları için yol gösterici ama yazılar çok küçük okunmuyor düzelme imkanı vr mı

Orijinalden alıntı: carloska

güzel inceleme olmuş..ekran kartı alacakları için yol gösterici ama yazılar çok küçük okunmuyor düzelme imkanı vr mı

Alıntıları Göster
    Tablolar biraz daha büyütülebilirse iyi olur benim gibi yaşlı bi insanın görmesi zor olabiliyo

Ben de istemeyerek de olsa aldım yarın gelecek inşallah iyi çıkar Sıcaklıklardan testlere göre memnun değilim 2 fan hakkını veremiyo gibi gözüküyo 2 ısı borusu olması bunda büyük etken

Orijinalden alıntı: hellteam

Tablolar biraz daha büyütülebilirse iyi olur benim gibi yaşlı bi insanın görmesi zor olabiliyo

Ben de istemeyerek de olsa aldım yarın gelecek inşallah iyi çıkar Sıcaklıklardan testlere göre memnun değilim 2 fan hakkını veremiyo gibi gözüküyo 2 ısı borusu olması bunda büyük etken

Alıntıları Göster
    Uğraşmışsınız elinize sağlık. Ancak yazıları okumakta gerçekten zorlandım. (hellteam gibi yaşlı olmamama ramen)

Umarım en kısa zamanda Leadtek GTX 460 1GB incelemesi de yaparsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

Alıntıları Göster
    çok başarılı bir kart, iyi günlerde kullanın.

beklemede bukadar az güç tüketirken yük altında neden bukadar fazla tükettiği ilginç.
    anlaşılan Fermi mimarisinin genel bir sıkıntısı...
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Uğraşmışsınız elinize sağlık. Ancak yazıları okumakta gerçekten zorlandım. (hellteam gibi yaşlı olmamama ramen)

Hocam o aslında biraz işin espirisi Ama bu gözler 15 sene tüplü moritöde baktı(katliam bu) son 3-4 senedir lcd ye geçtik te rahatladık Zaten iftara daha 2 saat var ve sabah 7 den beri ayaktayız

• quote:

quote:

Hocam o aslında biraz işin espirisi Ama bu gözler 15 sene tüplü moritöde baktı(katliam bu) son 3-4 senedir lcd ye geçtik te rahatladık Zaten iftara daha 2 saat var ve sabah 7 den beri ayaktayız

Alıntıları Göster
    Eğer test yeni ise bu havada bu sıcaklıklar gayet normal !

• quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Alıntıları Göster
    guzel bir inceleme olmus ... suan tr de alınabilecek en iyi model bu bence...

quote:

şakasına dedim zaten

• quote:

Test yaparken klima kullanıyorlar yanılmıyorsam.

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Test yaparken klima kullanıyorlar yanılmıyorsam.

Alıntıları Göster
    İnceleme için teşekkürler. Fakat tablolar biraz büyütülse daha iyi olacak. Okumak gerçekten çok zor...

Orijinalden alıntı: waltran

sistemin diğer bileşenleri de yazılsa iyi olurdu birde bu sıcaklıklarda kırmızı vardı o fan ın normal dönüş hızında olan sıcaklıkmı
    Güzel inceleme olmuş,kart gerçekten şık duruyor

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

bir miyop oalrak tabloları okumadığımı belirtmek istiyorum.
    Ben miyop olmadığım halde okuyamadım. Deneme yazısı gibi olmuş.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.