Şimdi Ara

Gigabyte AB350 Gaming 3 önermiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ryzen 1700 sistem kurdum. Anakartıda verdiği donanım ve fiyat hoşuma giden giden Gigabyte AB350 Gaming 3 ile kurdum.

    Bir kere smt (ryzen'ın sanal çekirdeklerini açan kapat özellik) yi kapattım windows kullandım. Sonra döndüm tekrar açtım. Açılışı uzattı daha sonra birşeyler yapıp yeniden açtı. Biosa baktam F6 dan F3'e dönmüş. Tekrar F6 yı yükledim sorunsuz kullandım.

    Bir süre sonra AGESA 1.0.0.6a içeren F7 sürümünü yükledim. Bir süre sorunsuz kullandım. Bir açılış sırasında yine açılışta bekletti birşeyler yapıp reset attı. Windows açılınca biosu kontrol ettim (küçük bir programı var.) Bios F6 ya dönmüştü. Tekrar F7 yi yükledim makine açılmaz hale geldi. CMOS/CLR falan bir işe yaramadı.

    Bu anakart dual bios özelliğini gerekli gereksiz devreye sokuyor yada birşekilde biosunu bozuyor.Bende anakarta artık güvenmediğim için başka anakart sipariş ettim. AB350 Gaming 3 düşünenler anlattığıma dikkat etsinler.







  • Eyvallah.Yeni sistem toplayacak adamlar için önemli bilgiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte markası yazılım(biosda dahil) işini beceremiyor. Uygun fiyata getirmiyorsanız anakartlarından uzak durun, ekran kartlarında sıkıntı yok yazılımı zaten nvidia sağlıyor, özellikle aorus modellerinde pcb ve heatsink kalitesi başarılı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.