Ben 69GM piyasada varken almalımıyım yoksa 78GM yi beklemeli miyim sorusunun cevabını ararken linkteki tabloya ulaştım ve teknik olarak çok anlamadığım için belki de büyük olan farkları göremedim.
Uzman arkadaşlar tabloya bi göz atıp aradaki farkları kısaca bi özetleyebilir mi acaba?
hocam bir de bu incelemeyi tamamen(15sayfa kadar var) okursan ,oldukça detaylı karşılaştırılmış o iki anakart.Bence arada ciddi fark var,780G varken artık 690G alınmaz gibi birşey,zaten fiyat farkı da çok olmayacaktır.
780g çipseti bios updateler ile çok iyi bir çipset olacaktır, 690g nin yerini aldı bile
Anladım.
Kamikazeden ; hemen inceleyeceğim o dökümanı .. OErdem in de dediği gibi elbette yenisini almalı ama benim gibi kafası karışan kişiler için aradaki farkı anlaşılır bi biçimde anlatabilecek biri olursa diye bi topic denemek istedim ;) ..
Yani şimdi o dökümana bakıcam orda diyecek ki ; 'Güney köprüsü yenilendi.. ' ... ee? :) Benim bildiim köprünün üstünden geçilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme