Şimdi Ara

Gigabyte 780t d3l anakartın hata vermesi(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gigabyte anakart normalde sorunsuz çalışıyor ama bir parçayı söküp takdığımda veya fazladan bir harddisk ekleyip makineyi başlattığımda
    ekrana anakart görüntüsü gelmiyor ve uzun uzun bip sesini veriyor kitapçığa baktığımda bu sesin ekran kartının tam olarak oturmadığı bilgisine karşılık geliyor ama ekran kartında öyle bir sorun yok.

Böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımlarını bekliyorum.

Sorunu bulmak için bilgisayardaki parçaları değiştirerek denemeye başladım sorun ramdeymiş değiştirince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiten -- 5 Ağustos 2012; 18:39:34 >

• bu parça söküp taktığında ve hdd taktığında bios pilini çıkar 5 dk bekle sonra tak ve sistemi aç 2 yazı gelecek F2 ye bas (load default optimized settings) bakalım neolacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Ağustos 2012; 18:14:44 >

Orijinalden alıntı: bjk__murat

bu parça söküp taktığında ve hdd taktığında bios pilini çıkar 5 dk bekle sonra tak ve sistemi aç 2 yazı gelecek F2 ye basıp load default optimized settings e tıkla bakalım neolacak.

Şu anda makineyi açamıyorum uzun uzun hata sesi veriyor görüntü yok ekranda dediğin gibi pili çıkarıp deneyeceğim
  • Pili çıkarıp denedim olmadı

Ekran kartını söküp taktım olmadı

Başka bir ekran kartını taktım yine çalışmadı

Yukarıdaki her durumda uzun bip sesi veriyor şuanda bilgisayar açılmıyor bu konuda fikri olan var mı?
  • çüzüldü demişsin sonucunu yazmamışsın buraya kadar mı bilgi alışverişi :)) bende aldım aynı anakarttan bak merak ettim şimdi nedenini bide nasıl çözüm bulduğunu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.