Şimdi Ara

giga fiber değil 750mbps dowland hızlı internet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
5.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • %25 kayıp mı güldürmeyin adamı. Bana 100 diyerek sattıkları paket 30 larda her gün 50 defa koparak sürünüyor. En ufak şikayet etsen telekomun sorunu diyip sıyrılıyorlar. %70 kaybım var ama ödediğim para 140 tl aldığım hız 30 o da 50 defa koparak. Bu ülkede rezidansta falan yaşamıyorsan her türlü hizmetin en pahalı olanına ve en adisine layıksın.

  • 750mbps max internet ve cgnatli internet bazen cgnat kaynakli yavaslamalarda mevcuttur oim musteri hizmetleri de çözüm odaklı değiller sen sikayet iletirsin onlar sadece cevap verir boyle kısır döngü devam eder gider şikayetin çözüm lenmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden 750 geliyor diyen arkadaşların internetini kökten keseceksin, o zaman anlarlar bazı şeyleri

  • Sade turknetmi var internet alabilecegimiz cok internet servissaglayacasi var internetsiz kalmam merak etme


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katarsis222 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?
  • Şahsen şu konuyu açmaya utanırdım.

    Millet ADSL ile sürünüyor, evine internet bile bağlatamayanlar varken adamın derdine bak. Bu tip kullanıcıların kablosunu falan söküp tek taraflı feshedeceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katarsis222 K kullanıcısına yanıt
    Hocam hat değerlerinizi atabilir misini? Belki bir çözüm buluruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki abim türkiye de hangi site de hangi download 1000 mpbs download sağlayabileceksin. İndirdiğin bir çok şey de kullandığın bir çok şey de 300 mbps down dan fazla vermiyorlar hani o 1000 o işin havası sadece ama bugün öyle eğer iler de farklı bir dönem olursa o zaman gerekirse ayrı bir konu

  • 1 Giga'yı kayıpsız verse zaten metro hizmete girmiyor mu giga fiber değil 750mbps dowland hızlı internet  Reklamda zaten "TurkNet — 1000 MBPS'e Kadar Fiber, Kotasız ve Taahhütsüz ..."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miga -- 29 Mart 2022; 20:49:29 >
  • Comnet olsa bu arkadaşın sözleşmesini feshedip tekmeyi vurmuştu çoktan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omkorrr O kullanıcısına yanıt
    turknette suanlik degil ilerisi icin en az 750 hiz veriyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • giga fiber değil 750mbps dowland hızlı internet alt yapi sorgulamaya baktim sitesi boyle olmus turknet

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ego kasmak hoşaf soğutmak için topic açmış. bence konu kitlensin.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    herkes senin gibi sukurcu degil, parasini odeyip vaadettigi hizmeti almak istiyor hepsi bu, o zaman gigabit degil 750 mbit olarak pazarlayacak. ufak miktarda kayip olsa neyse ancak yuzde 25 az degil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanorta00 kullanıcısına yanıt

    😂😂😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snapdrgn S kullanıcısına yanıt

    Siz sanırım benim bu forumdaki açtığım konular ve ne kadar şikayetçi olduğumu bilmiyorsunuz. 100 mbit kullanıyorum ama çok şikayetçiyim. Fiber internet evime gelsin istiyorum, her gün TurkTelekom'a mailleri fakslar çekiyorum. 8 olan upload hızı artsın diye bekliyorum.

    100mbit hızı bile yavaş buluyorum ama 750 mbit hızım olsa gıcık çıkmazdı. O hızın 1000 değil 750 olmasının sebebi sizin kullandığınız modemin veya bilgisayarın hızı kaldırmaması, ethetnet portunun 2,5 Gigabit olmaması olabilir. Ya da kullanılan Fiber dönüştürücü cihaz bu kadar yüksek hızları desteklemiyordur. 750 mbitten de şikayetçi olmayın kardeşim. Dalga mı geçiyorsunuz bizimle

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    meseleyi anlamadiniz sanirim. kimse 750 mbit hiz kotu demiyor zaten, ben de demem 66 mbit vdsl kullaniyorum. ancak vaadedilen hizmet neyse onu almak herkesin hakki. Ha tabi kullanilan cihaz, altyapi, baglanilan server gibi onlarca etken de olabilir. Ben sadece bakis acisini yanlis buluyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snapdrgn S kullanıcısına yanıt

    adamlar 1000 vadetmiyor ki, ''en fazla 750 mbit sabit hız garantisi'' vermişler. Demek ki onlar da biliyor ekipmanların tam olarak 1 gigabit bağlantı kuramayacağını.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    ethernet portum 2,5 Gigabit daha önce 950 mbps hız alabiliyordum ancak gün geçtikçe hız düşmeye başladı tabiki 700mbps 750mbps kötü değil ancak türknet müşterisi gigabit fiberde çoğaldıkça hızlarda daha fazla düşmesin bu nedenle aksiyon alması gerekir madem gigafiber deniyor başlıkta tanıtım yapılıyor bu konuda altyapı için gerekli güncellemeler yapılsın gerekir verdikleri modemleri 2,5 gigabitlik çıkışlı modem versinler veya wifi 6 modem versinler ücretli veya ücresiz birde cgnat kaynaklı sorunlar bir ip adresini birden çok kişiye verme yani ip çoklama bu internette anlık yavaşlamaya sebep oluyor bu iyi birşey değil çok kiye verdiklerinde ipv4 cgnatı tabiki internet yavaşlama olur ping yüksek olur dowland hızı düşer bu gibi sorunları çözümlenmesi çin açtım bu konuyu.

  • phasan P kullanıcısına yanıt

    belli ki onlar da farkinda son zamdan sonra tek fiyat politikasi yuzunden cok fazla abone kaybettiler, ben de zaten mayista iptal ettirecegim. Ancak is isten gecti gibi artik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.