Şimdi Ara

Gıda konulu yüksek lisans tez konusu önerileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene yüksek lisans yapmaya hak kazandım. Daha çok var ama şimdiden beyin fırtınası olsun diye konu açayım dedim.

Gıda konusunu işleyen özgün, ilgi çekici tez konularınızı başlıkta yazmanızı rica ediyorum?

Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

yazalımda sen kullan dimi beyin beadava bilader

Ne içtiysen aynısından istiyorum

Amaç beyin fırtınası yapmak. Mesela ben programcılıktan anlamam ve bu konuda bir çalışmamında olacağını sanmam ama istersen bir sürü program,yazılım,proje konusu söyleyim sana

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

quote:

Amaç beyin fırtınası yapmak. Mesela ben programcılıktan anlamam ve bu konuda bir çalışmamında olacağını sanmam ama istersen bir sürü program,yazılım,proje konusu söyleyim sana

sağlık üzerine varsa söyle

Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

quote:

sağlık üzerine varsa söyle

Anladık tıpçısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.