< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (92. sayfa)

-
-
HERKESE MERHABA ÖĞRENCİYİM SELAMLAR
Kodum: GDOGJVR1XG
Tarifem: 100mbps fiber
İsim: İsmail Samet Yiğit
[KODUMLA BAŞVURARAK 12 AY BOYUNCA 40₺ İNDİRİM KULLANIMINA HAK KAZANIRSINIZ]
KODUMLA BAŞVURU YAPAN DOSTLARIMA ABİLERİME ÇOK TEŞEKKÜRLER :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Gıbırnette 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirim almak için abonelik başlatırken GBAGL3R5B8 kodunu girebilirsiniz. 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve memnunum.
-
GJMGN5PNYY
📢 12 ay / 1 yıl süresince hem davet eden , hem de davet edilen icin aylık 40 TL / toplamda 480TL indirim arkadaş referans GJMGN5PNYY kodu
GIBIRNET arkadaş REFERANS kodum : GJMGN5PNYY
0 850 550 0332
0 549 427 20 10 (WhatsApp)
0 332 606 0 332 (Ücretsiz İletişim Hattı)
0 332 606 0 333 (Ücretsiz Callback Hattı)
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Tarafından, 13.09.2019 tarihi itibari ile Alt Yapı İşletmeciliği ve İnternet Servis Sağlayıcılığı ile Yetkilendirilmiş Lisanslı firmadır. Yerleşik operatör ile yapmış olduğumuz ortak alt yapı kullanım sözleşmesi ile yurt çapında internet Servis Sağlayıcı ve Alt yapı hizmeti vermekteyiz.
Eylül 2019'dan beri GIBIRNET İletişim Hizmetleri tarafından yürütülen tüm hizmetler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Tarafından denetlenmektedir.
- ✅ Kampanyadan 1-31 Temmuz 2025 tarihleri arasında başvuru yapan bireysel aboneler yararlanabilir.
- ✅ İnternet paketlerimiz taahhütsüz olarak sunulmaktadır.
- ✅ Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 3 fatura dönemi boyunca 480,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır.
- ✅ Fiber, ADSL veya VDSL altyapılı internet abonelikleri Türk Telekom A.Ş. altyapısından sunulmakta olup, Müşteriye sunulan paket hızı; altyapının desteklediği en yüksek limite kadardır. (download / upload)
- ✅ GIBIRNET arkadaş REFERANS kodum : GJMGN5PNYY
- ✅ Ben aylardır aboneyim, taşınma olasılığım az, iptal olasılığım az, düzenli ödeme yapıyorum otomatik. Karşılıklı olarak İNDİRİM kazanacağız.
- ✅ Emekliyim uzun zamandır , aylardır kullanıyorum, birçok saatte , akşam , gece denedim genelde f/p olarak mantıklı seçimlerden biri.
- ✅ Artık tüm faturalarım düzenli otomatik olarak ödenecek , kısaca referans kodumu kullanan da bende karşılıklı kazançlı oluruz. Ödememe iptal vs sorunu olmaz. Düzenli ödeme yapanları tercih ederseniz sıkıntı sorun terslik olmaz. Her faturadan karşılıklı indirim kazanırız.
Haberler & Duyurular
GIBIRNET İletişim Hizmetleri Limited Şirketi - GIBIRNet Btk Lisanslı Kurumsal İnternet Servis Sağlayıcısı
Oyuncu Dostu GIBIRNet
Abonelerine, ücretli bir çok oyunu discord üzerinden ücretsiz olarak sunan Gıbırnet, bir yeniliğe daha adım atarak oyuncuların en büyük sorunu olan ping sürelerini düşürmek ve oyun zevkini üst seviyelere taşımak amacıyla bir çok oyun sunucusu ile peering anlaşması yapmıştır.
GIBIRNet Fiber Altyapı Çalışmalarına Başladı
Güvenilir Özgür İnternet sloganıyla yola çıkarak Türkiye genelinde güvenilir internet servis sağlayıcılar arasına girmeyi başaran GIBIRnet, şimdi de kendi fiber altyapısını kurarak abonelerine 100 Mbps’e kadar sunmuş oldukları hizmeti 1000 Mbps’e çıkaracağını ve fiber kalitesinde hizmet vereceğini açıkladı.
Özel Kampanya Bilgilendirmesi:
- Sabit fiyat kampanyasından faydalanan aboneler, kampanya süresi boyunca mevcut tarife fiyatlarından kullanmaya devam edecektir.
- Peşin ödeme kampanyasından faydalanan aboneler, kampanya süresi boyunca mevcut tarife fiyatlarından kullanmaya devam edecektir.
GJMGN5PNYY
https://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligi
📢 12 ay / 1 yıl süresince hem davet eden , hem de davet edilen icin aylık 40 TL / toplamda 480TL indirim arkadaş referans GJMGN5PNYY kodu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 19 Temmuz 2025; 19:57:20 >
-
Gıbırnete geçişte 12 ay boyunca her ay 40 tl indirimden faydalanmak istiyorsan referansımı kullan.faturalarim düzenli zamanında ödenmektedir.
Referans kodum:
GDYGJH6H9I
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gibirnete geçiş kolay ve hızlı, tüm işlemler online olarak yapılıyor, başvuru çok kolay. Tüm bilgiler gibirnetin sitesi üzerinden dolduruluyor, sonrasında zaten edevlete yönlendiriyor. Orada ne yapilacağı da ilgili adımda anlatılıyor. Tüm bu işlemler max 10dk sürüyor. Birkaç saat sonra da arayıp sesli onay alınıyor. Bu işlemden sonra da sms ile şifre ve kullanıcı adı geliyor. Öğleden önce başlarsanız aynı gün açılmış oluyor.
Ben birkaç haftadır kullanıyorum, çok memnunum. Referans sistemi de kişi başı aylık 40TL indirim sağlıyor.
1 yıl boyunca her ay 40 TL (Toplamda 480 TL) indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz.
GDXGMBW9ZY
GIBIRNet' i 6 aydır kullanıyorum, Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı alıyorum. Zamanımın büyük bir kısmını internet başında geçiriyorum ve genel olarak memnunum.
Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.
Güncel Referans Kodu: GE9GM668IH
-
1 yıldıR gıbırnet kullanıyorum o da 480 tl yapmış 100 mbit vdsl ücretini. ama genel olarak memnunum şuan fiyat performans olarak bence piyasadaki en iyi internet. sürekli pc üzerinden evden çalışan biri olarak söylüyorum bunu. sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.
aşağıdaki referans kodunu kullanarak siz de ben de 12 ay boyunca faturamızda 40 tl ' lik indirim kazanabiliriz.
kodu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
referans kodu:GAOGLCTDEU
-
Malum internet fiyatlari uçtu gitti. Gıbırnet referansla abone olanlara 40 TL aylık indirim yapıyor. Toplamda yıllık 480 TL İndirim almak isteyen olursa referans kodum: GI6GMR63AR
Edevletten onay vererek ayni gün geçiş yapabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirimden faydalanmak için aşağıda paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz.
Bu kodu kimler kullanmadıki;
İngiltere kralı rahmetli başkan Kennedy, Taçsız kral Pele, Beckenbauer, Kaleci Maier, Nadia Comaneci, Brigitte Bardot, Fenerbahçeli Cemil, Hepsi şöhretlerini bu Gıbırnet referans koduna borçlular
- Referans Kodu: GH7GN4MDI3
Kodlama ( Giresun - Hatay - 7 - Giresun - Niğde - 4 - Mersin - Denizli - Iğdır - 3 )
-
GIBIRNET Referans Kodu:
GAVGLIQOAI
GÜNCELDİR!!! Düzenli fatura ödemem mevcut, bu sayede referans indiriminden yararlanabilirsiniz. GIBIRNET düzenli fatura ödemesi olmayan referanslar için indirim sağlamıyor.
-
-
Gıbırnet, uzun süredir sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı. 12 ay boyunca karşılıklı 40TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gıbırnette 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirim almak için abonelik başlatırken GBAGL3R5B8 kodunu girebilirsiniz. 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve memnunum.
-
Öğrenciyiz arkadaşlarla kalıyoruz, gayet memnunuz. faturaları düzenli ödüyoruz.
Referans kodumuzu kullanırsanız minnettar oluruz. 12 ay boyunca her ay 40 TL faturanızdan düşer.
Referans numaram: GFFGJH1SJV
-
GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 40 TL İNDİRİM kodu paylaşıyorum.
Referans Kodu: GFUGLZUNAB
‐--‐-----------‐----‐-----------------------------------------------
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 40 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -
Referans Kodu: GIOGJVZFA3
Gıbırnete geçiş aşamasında referans kodumu kullanarak geçiş yaparsanız 12 ay boyunca ayda 40 TL indirim kazanabilirsiniz.
Referans kodu:GCLGM43X4P
Malum internet fiyatlari uçtu gitti. Gıbırnet referansla abone olanlara 40 TL aylık indirim yapıyor. Toplamda yıllık 480 TL İndirim almak isteyen olursa referans kodum: GI6GMR63AR
Edevletten onay vererek ayni gün geçiş yapabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X