Şimdi Ara

GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.826
Cevap
144
Favori
631.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 01Mrt 0 kullanıcısına yanıt

    Evet doğrudur 200 bin abone şartını bugun öğrenmiş oldum

  • 200 bin abone altı firmaların dezavantajları neler? Islak imza olayı falan varmış sanırım ama bilen varsa yazabilir mi?

  • SilentOfDeath S kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Böyle bir dezavantaj söz konusu değildir.


    Çoğu firma abonelik süreçlerinde Islak İmzalı evrağı talep etmektedir ve evrak asılları tarafında bulunması zorunludur.

  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    200 bin abonenin üstünde olan firmalar e-devlette gözüktüğü için abonelik iptali e-devletten yapılabiliyor diye biliyorum öyle değil mi? Türk telekomdan türknete geçerken kurye kapıma kadar gelip sadece imza atmıştım sizde de böyle bir sistem mevcut mu yoksa dosyaları kargoyla ben mi yolluyorum?

  • merhabalar , kendime ait bir fiber kutu var ve burdan 2 adet fiber ttnet , fiber metro hizmetleri almaktayım. Direk santrale bağlı kutu ama altyapı sorguladığımda 100 bit çıkıyor, daha üstünü neden alamıyoruz ?

  • gıbırnet beni bugün aradı ve port paylasımı yaptıgım için 7 gün içinde üyeliğimi sileceklermiş. apartmanda internet paylasıyormusum :D tek sıkıntı şu apartmanda kimseyi tanımıyorum bile HAHAHAH. sonra yok port paylaşıyorsun dediler, CGNAT içindeyken nasıl port paylasılır söyle diyorum söyleyemiyor.


    ilk kez böyle bir rezillik ile karsılasıyorum.


    sonrasında bir kere müşteri hizmetlerini bir kere de teknik servisi aradım. konuyu anlamadılar bile. yetkiliye yönlendir diyorum, onu da beceremiyorlar. ancak ticket acabiliriz diyorlar.


    şundan %100 eminim yüksek bandwidth değerlerine sahip olduğum için resmen defol git dediler bana bunun başka bir nedeni olamaz. arayıp resmen size hizmet vermeyeceğiz alın xdsl numaranız başka şirkete taşının dediler.


    lanet olsun sizin gibi şirkete




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XyByDy -- 4 Mart 2022; 16:50:45 >
  • XyByDy X kullanıcısına yanıt

    Ne yapıyorsunuz merak ettim, daha önce de birinin başına gelmişti benzer bir şey acaba o arkadaş ne yaptı.

    Gıbırnetin ciddi anlamda buna cevap vermesi gerekiyor, gerçek olabilir mi bu?

    Sırf fazla kullanım var diye kullanıcıyı kovmak nedir yaa...

  • 01Mrt 0 kullanıcısına yanıt

    kesinlikle tüketimimle alakalı göndermeye çalıştıklarını düşünüyorum. birbirinden tutarsız farklı farklı bahaneler sayıp durdular ve altını asla dolduramadılar. kanıt verin, yazılı ifade edin dedim kaçındılar. beyefendi 7 gün sonra sonlandırcaz bilgi veriyoruz deyip geçtiler. aylık tüketimim terabayt seviyesinde olduğu için olduğunu düşünüyorum. muhtemelen TT ile bandwidth başına anlaştılar ve herkesten ortalama 200-300gb tüketim bekliyorlar. bizim gibi çok tüketenlere de kapıyı gösteriyor bu ölücüler. tüm referans üyelerimin de üyeliklerini değiştirticem.


    naptığım ise evde TV dahil çoğu şeyi internet üzerinden hallediyorum.


    SORSAN SINIRSIZ İNTERNET.



    Utanmaz, rezil insanlar

  • Sınırsız İnternet hizmetine sınır koymak mı şaka gibi sözleşmenin hangi maddesinde varmış bu, cgnatla İnternet paylaşımı yaptığınızı söylemeleride ilginçmiş hakikaten 😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve geçince btk'ya da şikayet edicem. sonuçta sözleşmeye göre tüm kayıtları yasal olarak tutmaları gerekiyor. btk karar versin haklılar mı değiller mi


    farklı isp'e geçiş başvurumu da yaptım bunlara para kazandıracak değilim 5-10 lira için.

  • XyByDy X kullanıcısına yanıt

    yuh arkadaş terabayt nedir ya.Bizde 100 gbdır anca.Demek sizin gibi kullanıcılar yüzünden fiyat arttırdılar.baş edemeyince de sizle yolları ayırıyorlar,yasal olarak sen haklıysan hakkını ara ama böyle düzen olmaz sınırsızın da bi kota katmanları olmalı.200 gb'a kadar şu fiyat terabayta şu fiyat diye.normal kullanıcılar 200 gb bile göremez zaten.Herkesten çıkarılmamalı bu fiyatlar

  • Sınırsız İnterneti sınırsız kullandım diye kötü oldum hahaha. Bu düzen size mustehak hocam ne diyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar kullanım yaptınız ? ve sizi kaçıncı ayda böyle yapmaya başladılar ? bu soruları yanlış anlamayın tüm iss bir sınırı var bunun en açık örnek Superonline fiyatı uçuk olsa bile 5 tb sınırı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Routerdan baktım ortalama 300gb. Bunların siteye baktım 3tb.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam. Bizim evde akıllı TV ve bilgisayar yok ayrıca hepimiz 18.00 den sonra geliyoruz. Buna rağmen 500gb harcıyoruz. Gerçekten 200-300gb yeterli olduğunu mu düşünüyorlar. Hattınızı paylaştırıyo olsanız bile kanıt sunmaları gerekiyor. Tüm sikayet plartformlarına yazın hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyeliği zaten sonlandırdım şu saatten sonra tek derdim bunların ceza alması. Bugün beni kovarlar kafalarına göre yarın da sizi. Yanlarına kar kalmasını istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XyByDy X kullanıcısına yanıt

    Benim aylık ortalama 1 TB'a yakın bir kullanımım var 300 GB kullanımda böyle bir şey olacağını sanmıyorum bir yanlışlık vardır.

  • Hocam hiç sallamiyorlar yanlışlık varmış çözelim derdinde değiller. Üç beş yalan söylediler alın xdsl numarasi bir haftaya taşıyın yoksa biz kapatcaz dediler. Yapıcı bir süreç yaşatmadilar. Özellikle kendilerini açıklasınlar diye başlığa yazdım ama görüyoruz ki sallamıyorlar bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XyByDy -- 6 Mart 2022; 20:4:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alisverisadami A kullanıcısına yanıt

    oyunlar bile 100 gb sınırını aştı 4k filmleri saymıyorum bile.. siz sadece facebook kullanıp batak oynayan tayfadan olabilirsiniz lakin tüm işini internet üzerinden yapanlar var.. zam olayının kota olayıyla da zerre alakası yok.. sınırsız diye sattığın bi ürüne sınır koyamazsın arkadaşı dolandırmış durumda gözüküyor firma... 2022'de hala şu saçma kota muhabbeti konuşuluyosa bu tür küçük firmalar kapatılsın ya da milleti kandırmaktan vazgeçsin böyle saçmalık olmaz..

  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.