Şimdi Ara

GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.826
Cevap
144
Favori
631.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt

    Bravo hocam çok güzel cevap vermişsiniz. Benim laflarıma cevap veremeyince ben de edebim gereği sustum. Kendisiyle karşıt görüşte olanlara "köpek" diye hitap eden arkadaş aslında kendi tasmasının farkına varmayıp "havlamaya" devam ediyordu. Umarım sizin yazdıklarınızı görüp biraz kendinden utanıp azıcık edebi varsa susar. Marka fanboyluğuna, çalışansa bile saçma sapan inadına ve tehdit mesajlarına son verir.

  • Ben de ilk defa bugun sorun yasadim.elektrik de kesiliyor su da memlekette.umarim bida olmaz.taahutsuz en uygun internet sonucta.cok abartmamak gerek.surekli olmaya devam ederse degerlendiririz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda isteyen yorum yapabilir. ilk defa mı böyle yorumlar görüyorsunuz?


    olaya gelince büyük açık. ha bu saldırılar olmadan önce çok hızlıydı zaten nazar değdi. bu saldırılara önlem alsalar bu kadar hızlı olmayabilirdi. gecikme oranlarından bahsediyorum.

    bir daha saldırı olmaz diyebilirler mi bilemem. işler karıştı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boyle Buyurdu Zerdust

    Burada yaşın kadar çocuğu olan kişilere karşı şu çirkin üsluptan eser bulunduran tüm mesajları şikayet ettim.


    Malum kişiler ağzıyla facebook'ta gayette güzel sohbetler kurabilirsin, burası Donanımhaber Forumu. Babanızın şirketi gibi savunma ve taraftarlık, fanboyluk ve ölümüne sempatizanlıktan vazgeçin artık. İnsanlara "yok 150tl ödeyin yok 24aylık taahüt alın ancak o zaman maduriyet vardır" sözü hayatımda duyduğun en yersiz tüme varım cümleleri. Bir bedel ödeniyorsa belirli şartlar altında hizmet alınmaya dair sözleşme sonrasında ödeniyor, ödenen bedelin miktarı, taahhüt süresi, indirim tutarı vs. gibi nedenler hizmetin aksamasına ve sözleşmeye göre hizmetin verilmemesine bir gerekçe olamaz. Ben 9xTL bedel ödüyorsam bana sözleşmede anlaşıldığı gibi olan hizmetin sağlanılması gerekir.


    *2haftadır ciddi kopmalar paket lost ve yüksek ping sorunu yaşıyorum.

    *MH arıyorum 20-30 dakika bekleme süresi veriliyor.

    *Whatsapp yazışmalarına çok geç dönülüyor ve "kankam"la yazışıyorum havasına bir yaklaşım var.

    *Bankamın uygulamasından faturamı ödedim sistemlerine düşmemiş bundan dolayı bana hizmetiniz kesilmiştir ödenmemiş fatura borcundan dolayı diye mesaj geldi ve yağmurun altında MH'yi arayıp durumun düzeltilmesini sağlamak zorunda kaldım ve online eğitime katılmam gerekiyordu ve bu muhasebe departmaları ile aralarında olan a-sekronik hareketten dolayı maduriyet yaşadım.

    *2gündür ciddi kesintiler var bugün tam 5-6 saattir kullanım sağlayamıyorum interneti, kopuyor ve saatlerce gelmiyor. Hiç bir açıklama vs. gelmiyor. 30 kişi sırada MH bekliyorum.


    Ben sorunlarımı elbette yazacağım ve bunlar kesinlikle çözüm bulunmak zorunda. Firmayı satın almadım 9x lirayla ama firmanın sağlamış olduğu bir hizmeti satın aldım ve bununda sağlıklı şekilde sağlanılması gerekiyor.


    Elbette fiyat avantajı gibi bazı noktalarda ciddi avantajları var zaten bu yüzden tercih ettik, ben ve önerim sonrası bu İss'den hizmet alan 2-3 dostum, fakat Şu konuda olan temsilci yada yetkili arkadaşa bir mesajımı iletmek istiyorum @Arseyus gibi ne dediğini bilmeyen, İnsanların kişiliklerine ve alamadıkları hizmete yönelik yaptıkları eleştirilerine; küfür, saygısızlık ve pis ithamlarda bulunan "trol" ve 3-4 kelimeyi yan yana mantıklı şekilde kullanamayan "kişilik?" lerle organik bir bağınız varsa lütfen koparın..


    zira şuradaki yazıları forum dışı yada forumdan birileri görse direk, Gıbırnet'in paralı askeri olduğunu görür, düşünür yada anlar! Ben Bu İSS'i forumda gördüm ve yorumlar sonucunda 3-4 kişi birlikte Millenicom ve Türknet'ten geçişler yaptık. Son 2-3 gündür yaşatılan kötü hizmetten daha kötü olanda şu'nun şurada sizin adınıza sizi savunuyor olması.

    Hocam face profiline bakınca stres kalmıyor, sende bak. Cevap verdiği şahısları yüzyüze görse hazır ola geçip selamın aleyküm abi-amca der.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sorun internetin kesilmesinde değil her firmada olabilir kesintiler oldu da oluyor da fakat bu şahıs firmayı savunucam diye firmanın abonelerine tehditkar cümlelerle konuşuyor acilen bu şahıs herkesin gözü önünde uyarılmalı gıbırnet babasının şirketi değil kardeşim firmanın sahibiymiş gibi konuşamaz

  • TheComposist T kullanıcısına yanıt

    Dediğim gibi küpün içinde olan dışına sızıyor olmalı. Senin yazdıklarında çok doğru ve haklı serzenişlerdi, 1haftalık yazılan tüm mesajları okudum zaten özellikler son 2günü. Herkes burada bireysel kullanıcı olarak ödedikleri bedele karşın sağlıklı bir hizmet almaktan başka bir beklenti ve söylem içerisine girmiyor zaten.


    Yukarıda da * ile başlayan paylaşımımda çok genel bazı sorunları yazdım, çoğuda yorum yapmadan aktarılan objektif durumlar. Evet genel itibari ile bizler çoğu noktada memnunuz ama benim bir sürü eğitimim var ve ben bu sorunlardan ve ödeme probleminden dolayı sorunlar yaşadım.


    Yazılanlar firmayı karalama hareketi olarak değilde, verilen hizmeti daha tercih edilesi, müşteri memnuniyeti kazanılası ve bazı hizmet politikalarının tekrar gözden geçirilesi şeyler olarak algılanması sözlerimizin amacına ulaşmasını sağlar. Yoksa ben memnun olmasam e-devlete girer 15saniyede aboneliğimi iptal eder başka sağlayıcıya geçerim bunlar tüketici için zor şeyler değiller.


    Firmadan biraz daha interaktif bir konuya katılımını görmek isterim doğrusu. Kişisel münakaşalara cevap vermesinide beklemiyorum ama burada yaşanılan bazı sorunlara daha hızlı reaksiyon veribilmesi gerekiyor. Sizin en çok reklamınız bu forumda ve bizim eşe-dosta tavsiye etmemizle oldu. Yoksa adınızı daha önce hiç duymamış olmamız pek olası değildi.





  • cruel_crazy C kullanıcısına yanıt

    Bende kendilerince kurdukları facebook sayfasını görünce, Bu'nun yazdıkları şeyi gerçekten hissederek yazdığını onayladım. Ne yazık ki bu gerçek bir kullanıcı. Bir an bunun bir şaka olabileceğini hayal etmiştim..

  • Ne yazıkki gerçek hocam, Allah ıslah etsin inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar geldi net. Sizde durum ne ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloklayın geçin uğraşmaya değmez beyler..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş tenekeden çok ses çıkar Gibirnet böyle basit insanlarla bi yere gelemez.Eğer kalıcı olmak istiyorsa hizmet kalitesini arttırsın ve sunucu kiralasın,siber saldırı falan bilmiyorum da kapasite bu kadar kişiyi kaldırmıyor tahminimce.

  • Çok itici bir isim bence. GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Çok itici bir isim bence.  

    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet 

  • Yarım saattir internet yok maalesef.

    2.55 edit: Sorun hala devam ediyor.

    3.21 edit: Sorun hala devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 20 Ocak 2021; 3:21:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son mesajımdan sonra bir daha gitti geri geldi şuan bir sorun yok. Yer İzmir.


    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet

    Birde bu değerlerle en iyi alabileceğim indirme hızı kaç olur sizce?

  • Snr değeriniz tam sınırda duruyor daha fazla hız artışı bağlantıda muhtemelen kopmalara neden olacaktır.

  • Burda GIBIRnet i ölümüne savunan arkadaşlar sanırım facebook gruplarındaki aynı kişiler. Gruplarında bile eleştriyi kabul etmeyip eleştireni atıyolar gruptan. GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet 

  • kege kullanıcısına yanıt

    Atılma sebebin.

    Bugün yeterki kadar forum benim enerjimi tüketti burda müdahele yetkim olmadığından yetkimin olduğu her alanda duygusal davranmam direk atarım.

    Benim zamanım senin boş yorumlarından değerlidir. Benim photoshoptan yapacağım bir tasarım için senin boş mesajlarını bir daha okumaya vaktim yok.

    Grubumda 40 gün boyunca kurulumu yapılmayan ve buna rağmen efendiliğini bozmayan kişiler var.

    Gidin kendinize ayrı bir gurup kurun küfürmü atıyorsunuz karalamamı yapıyorsunuz beni bağlamaz.

    Benim mekanımda boş adamlara yer yok.

    GIBIRNET'ede şikayet edebilirsiniz.

    Selamlarımıda iletin.


    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet




  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.