Bence deneyin hocam.Ping ve tepkiler harika.Fiyat ta gayet iyi.CS GO oynuyorum gayet tatmin edici. |
Gayet güzelmiş. Cevap için teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Okulsisin firewall programı 45.12.52.0/22 Gıbırnet iplerine yurtdışı olduğu için izin vermiyor denildi bilsa bilgisayardan verilen bilgi bu şekilde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Altyapınız TT, Gıbır sadece hizmeti kiralayıp size satan firma. Yani altyapıda problem olduğunda çözmek gıbırın değil zaten TT'un görevi. Gıbırın yapabileceği tek şey arıza kaydı açmak olur, eğer bunu bilmeyip bu yazıları yazdıysanız sorun yok ama bilincinde olup yazdıysanız da diyecek bir şey yok :) Ama diyorsanız ki sorunu bildirdim arıza kaydı açmadılar yalnızca 1 ay bekleyin diyerek geçiştirdiler, o zaman haklısınız |
Her türlü destek sağlandı sorununuz çözüme kavuştu efendim. Siz bizi aradığınız andan itibaren her türlü destek sağlandı . |
@GIBIRNET Size geçiş işlemiyle geçince 3 ay gibi mecburi ayrılamama durumu mu var? Bir sorun olduğu için değil, bilgi amaçlı sormak istedim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten TT bu düşüncede olan insanlara hizmet veriyor, aman varsın pahalı olsun da sorun yaşamayalım. Sorun olursa hepsinde olur önemli olan çözümüdür ve ne kadar sürede çözüldüğüdür. TT yada Turknet yada Züperonline hepsi aynı şeyin laciverti, ben verdiğim paraya bakarım. :D |
Merhabalar: Değerli müşterimiz BTK tarafından alınan karar itibariyle Abone farklı bir İnternet Servis Sağlayıcısı’na geçtiği takdirde 90 gün boyunca farklı bir geçiş talebinde bulunamaz. İyi günler dileriz. |
Alttan almışsınız ama o şahıs 3 satır bir şeyler yazmış hiç birinde doğruluk payı yok, bilin yani. |