Şimdi Ara

Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
6.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • User Score 7.7 iyi duruyor. Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU] 

    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]
  • Tsr harika. Dlss ile karşılaştırabilecek birisi var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 26 Mart 2022; 11:14:19 >
  • Gamepass e seneye gelir o zaman denerim ancak. Çok da beklentim yok zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayva kullanıcısına yanıt

    Ah olaydı bir RTX ekran kartı ben denemek isterdim. TSR beni de çok etkiledi. DLSS için gerçek rakip olduğunu düşünüyorum.

  • 4 saatten fazla oynadım çok iyi olmuş sadece yan görevler beni sarmadı ana görev baya sardı bıraktım yan görevleri, gizemi sevdim. Binaların tepesine çıkarak o Japonya'yı izlemek harika Tokyo Tower'ı gördüm. Oynanış iyi, yeni beceriler ve skiller açıldıkça daha çok keyifli hale geliyor.


    Death Stranding+ Silent Hill+ Evil Within+ Observer havası aldım hepsinden bir şeyler alınmış. Death Stranding'in gizemi ve o bağlanma muhabbeti burada da var. Silent Hill'de ki hastane ve o sis vs. Evil Within'in o baş döndüren tasarımları bunda da var. Observer'ın renk paleti ve tıpkı Evil Within gibi baş döndüren tasarımları çok beğendim.


    Kimlere tavsiye edilir? Japonya aşığı birisi varsa tavsiye edilir, Asya kültürünü sevenler oynasın. Japon kafası ve farklı tecrübe edinmek isteyenler, gizemli hikaye severlere. Ama öyle muhteşem bir şey beklemeyin üstte dört oyunun harmanlanmasından oluşmuş bir oyun diyebilirim o oyunları sevenler varsa bunu da kesin sever. Aldığı 75 puanı kesinlikle hak ediyor. Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU] 


    PC tarafında Yakuza dışında Japonya'da geçen oyun yok bildiğim kadarıyla. Sleeping Dogs vardı eskiden o Hong Kong / Çin'de geçiyordu diye hatırlıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 25 Mart 2022; 20:25:17 >
  • Kürek diyarına düşmüş bakalım nasılmış.

  • Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]
    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]Ghostwire: Tokyotwitter
    “Play the game being hailed as, "An intense supernatural adventure" #GhostwireTokyo is available NOW.”
    https://twitter.com/playGhostwire/status/1507386833713479683?s=20&t=v0_IFMuJRyMaSHb3Uuwsmg
    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]
    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]Tango Gameworks (EN)twitter
    “A letter to our fans from #GhostwireTokyo Game Director Kenji Kimura. We hope you enjoy the game!”
    https://twitter.com/TangoGameworks/status/1507356632723906560?s=20&t=v0_IFMuJRyMaSHb3Uuwsmg
  • Oyun gerçekten beklediğimden iyi geldi. 1 saat kadar oynadım senaryosu özgün farklı güzel. Diyaloglar ilgi çekici. Forbidden westteki 80 saati geçkindir maruz kaldığım bayıcı iğrenç ruhsuz diyaloglar seslendirmelerden sonra ilaç gibi geldi Ghostwire.


    Oynanış da fena değil Preyden tut F.E.A.R.'a kadar benzerlik taşıdığı sahneler, konseptler hissettim. Gayet beğendim ben oyunu. Grafikler de güzel RT her şey full şekilde 1440p DLSS kalitede 60 FPS yakalıyor oyun.


    Oyunun en büyük sorunu ise gamepadin kamera kontrolleri. Çok çok kötü insanı yoran bir analog curve u var oyunun ne yaparsan yap çözemiyorsun. Deadzone desen değil. Saçma sapan bir acceleration olayı var. Input laga sebep oluyor bir yerde. Onu bir çözerlerse update ile güzel olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Mart 2022; 13:27:10 >
  • Sonunda bitti. Japonların kendine özgün sanatına, doğaüstü olaylarına hayran kalıyorum. Tango Gamework'u çok seviyorum yine harika bir oyun yapmışlar ellerine emeklerine sağlık. Müzikleri, film tadında gizemi olan hikayesi, kendine has mitolojik canavarları ve grafikleri özellikle RTX kartı olanlar gözleri bayram etmiştir kesin.


    Uzun zamandır Yakuza sonrası şöyle Japonya'da rahat rahat gezebileceğim bir oyun arıyordum Ghostwire Tokyo ilaç gibi geldi. Umarım Tango Gameworks'un bir sonra ki oyunu The Evil Within 3 olur. Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU] 

  • 2 saat oynama imkanı buldum. Grafikler ve atmosfer cidden harika. DLSS ile ve ray tracing açarak oynadım. Şu kadarını dyeyim, Cyberpunk 2077'den daha bir "cyberpunk" gözüküyor oyun. Muhteşem. Bunun dışında hikayesi de güzel gibi. Bir de Observer ya da Layers of Fear vari mekan degistiren psisedelik ufak korku öğeleri epey hoşuma gitti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 27 Mart 2022; 21:12:59 >
  • Oyun değişik bir oyun olmuş. Bu yüzden güzel. Grafikler de next gen gibi gayet güzel. Biraz Control oyununa benzettim. O oyunuda beğenmiştim. Böyle değişik oyunlar çıkması güzel birşey.Tabi oyun oynamakda ülkede lüks oldu.

  • Konsol Üssü severler için apayrı bir güzel video ama oyun için fikir arayanların mutlaka bakması gerek. Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU] 


    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]Konsol Üssüyoutube
    Evil Within yapımcılarından yeni bir oyun GhostWire Tokyo! Bilgisayar Sponsoru İtopya: https://www.itopya.com/bilgisayar/hazir-sistemler/hazir-sistemler/ Konsol Üssü'nü nasıl desteklersiniz? Katıla basabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCVPfwYzn7JKp6eH2echqbxg/join Patreon'da Patron olabilirsiniz: https://www.patreon.com/konsolussu Twitch'ten Amazon Prime ile abone olabilirsiniz: https://twitch.tv/konsolussu Murat Sönmez Twitter: https://twitter.com/Ejderha Murat Sönmez Instagram: _ejderha Onur Kaya Twitter: https://twitter.com/scatkaya Discord: https://discord.gg/DWkjdtN
    https://www.youtube.com/watch?v=V6lYcJp4sqk
  • Acil çevrilmesi lazım

  • üst edit: sorun rtxlerle ilgili de değilmiş.ssi bırakıyorum, texture stream qualityi auto moda getircekmişim.rtxler fullde çok rahat çalışıyor.dx12de
    https://uploads.disquscdn.com/images/9e6c33e489aee6f30d6b7b374dba0d97ca9305d96ee86942963c0e9c58630713.png

    2kda herşey fullde dlss qualityde bi zaman sonra fps drop yaşıyorum.
    Yaşayan var mı bu durumu? Dx12 sorunu mu yoksa rtxleri kapatıp native 1440p oynayıp denicem yine yaparsa dx11den açıcam.
    İlginç 80 90 fps veren aynı yer bir süre sonra sanki dlss yokmuş gibi native rtx açmışımda 40 30lara düşüyor. Optionsa girince tekrar 60 fpslere çıkıyor. Bir süre sonrada loaddan kaldıgım yeri açınca tekrar düzeliyor. Dlss sıkıntısı var ya da dx12. Başka yerlerde de okudum bu sıkıntıyı. Nvidia sürücüsünüde ghostwire tokyo son sürümüne güncellediğim halde yapıyor. Dediklerimi deneyip bu yazıyı editlerim.

    edit: raytracingleri kapattım native ultra 1440pde oynuyorum.dx12de çalıştırıyorum.hiç bir fps drop olmadan sorunsuz oynuyorum.büyük ihtimal ray tracing-dlss kısmında sıkıntısı var oyunun.güncellemeyle düzeltirler.ama bu şekilde bile oyunun grafikleri tatmin edici.ve fps 140-95 arası görüntü akıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 14 Mayıs 2022; 20:28:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    ya ejderha abi kibarlığından 100-150 liralık oyun demiş ama o bile değil. dost fena gömdü oyuna. bitirdikten sonra "piece of shit" yapıştırdı. yayını izledim biraz. bethesdaya olan saygım azaldı. dualsense iyi diyorlar ps5 tarafında. ona kassmış olabilirler. bethesdanın en oun olmayan oyunu bu olabilir

  • Bethesda normalde böyle kötü Ubi klonu bir oyun yapmazdı ama sanırım arkasında Ikumi Nakamura ve Shinji Mikami olunca okey verdiler. Zaten oyunun geliştirilme aşamasında baya bir değiştiği belli. Öyle ki bence en başta çıkarılmak istenilen oyun daha kendine özgü ve korku ağırlıklı idi ama Nakamura'nın ayrılması ile proje ivmesini kaybetti üzerine de Mikami projede ağırlığını geri çekti diye tahmin ediyorum.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    keşke Ubi klonu olsa yav. oyunda 2 mekanik var benim gördüğüm. 1- shirene etrafındaki sisleri dağıt 2- cuv cuv cuv element salla


    neden skill ağacı koymuşar anlamadım. bir zorluk ya da rpg öğesi yokki oyunda. demo gibi kalmış biraz toparlayamamışlar

  • Bu binaya çıkmak için ölmüştüm ya. Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU] 


    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.