Şimdi Ara

GhostRunner | PS4 - PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GhostRunner | PS4 - PS5 | ANA KONU

    GhostRunner | PS4 - PS5 |  ANA KONU


    Yayıncı All In! Games ve geliştirici One More Level, Ghostrunner'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu.


    Ghostrunner, birinci şahıs perspektifinden oynanan bir cyberpunk aksiyon oyunu. Oynanış kısmı yakın savaş ve parkur mekanikleri ile Dishonored ve Mirror's Edge'in birleşimi gibi görünüyor. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla da oyunun temposu oldukça yüksek.

    Hikaye kısmında ise oyun cyberpunk ve kıyamet sonrası karışımı olan karanlık bir dünyada geçiyor. İnsanlık, yaşanan bir küresel felaket sonucu kule şehrinde yaşamak zorunda kalıyor ve kule şehri The Keymaster adlı baş kötü karakter tarafından şiddet, yoksulluk ve kaos ile yönetiliyor. Burada bir kişinin değeri bütün hayatlarına karar veren implant kategorisine bağlı. İmplantlar bireylere çocukluk döneminde veriliyor ve onun hangi sosyal gruba ait olacağını belirliyor. Ana karakterimiz iyi bir hayat sahibi olacak kadar şanslı değildi fakat bu yozlaşmış sistemi değiştirmek size kalmış.
    Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

    Çıkış Tarihi : 6 Ağustos 2020




    Ghostrunner | Official Reveal Trailer 2019 |




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 28 Eylül 2021; 20:34:9 >







  • Ghostrunner - 6 Minutes Of Gameplay | PAX East 2020 Demo



  • Ghostrunner Sinematik Fragman Yayınlandı

    GhostRunner | PS4 - PS5 |  ANA KONU


    Yayıncı All In! Games ve geliştiriciler One More Level, 3D Realms ve Slipgate Ironworks; birinci şahıs cyberpunk aksiyon oyunu Ghostrunner'ın demosunu ve sinematik fragmanını yayınladı.

    Sinematik fragmanda ise oyunun hikayesi ve “Killing Blink” özelliği kısaca gösteriliyor.

    Ghostrunner bu yıl PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.





  • Güzelmiş, hoşuma gitti. Takibe aldım.
  • Ghostrunner Trailer - Future Games Show 2020



  • Ghostrunner - Gamescom 2020 Teaser Trailer




  • Ghostrunner - Preorder Trailer | PS4



  • Yakin dovus sistemi fps olan bir oyuna 450 500 tl para verene kadar ki sevenine lafim yok bendede var ucuz diye almistim bunu oynayin. Hem cok daha ucuz hemde ayni tadi alirsiniz.





  • GameRevolution - 4.5 / 5

    Ve bu dünya kırık bir distopik kabus olsa da Ghostrunner'ın oynanışı tam tersi. Harap olmuş her fabrikada ve keskin bir şekilde aydınlatılmış reklam panolarında dilimlemek ve koşmak, kontrol etmenin ne kadar tatmin edici olduğu ve tasarımı sayesinde oyuncuları sistemlerinden en iyi şekilde yararlanacak kadar iyi oynamaya itmesi nedeniyle bir aceledir. Tecrübeli bir ninja, herhangi bir ölümcül hata olmadan mükemmel bir şekilde saldırır; oyun döngüsünün ve Ghostrunner'ın uygun bir özeti.

    Destructoid - 8.5 / 10

    Bu hafta yaklaşık sekiz saatlik kampanyayı oynadığım için, Hotline Miami ve Mirror's Edge'in hayatımda eksik olduğumu bilmediğim kutsal olmayan birliğini oynuyormuşum hissinden kurtulamadım. Tüm hayal kırıklığı ve doğru yapmam gerektiğini bildiğim bir şeyi mahvettiğim için kendime küfür etmenin ardından, hâlâ bir patlama yaşıyordum ve oyunun her dakikasını seviyordum. Hikaye benim için tamamlanmış olsa da, cyberpunk ninja becerilerimi ne kadar iyi geliştirebileceğimi görmek için kesinlikle buna geri döneceğim.

    Shacknews - 9/10

    Ghostrunner, adrenalin yarışınızı başlatacak ve siz sistemlerinde ustalaşana kadar pes etmeyecek. Ve zen benzeri hassasiyet ve zarafet anına ulaştığınızda, yaşamla ölüm arasında bir bıçağın kenarında dans ettiğinizde, kendinize "Daha iyisini yapabilir miyim?" Diye soracaksınız. Ve işte o zaman Ghostrunner size gerçekten ve derinden sahip olacak.

    IGN İtalya - 7.5 / 10

    Bir kişinin pes etmeden bir hedefe odaklanma yeteneğini test eden bir başlık. Ne pahasına. Bilgisayarı saatlerce duraklatmak gerekli olsa bile, o seviyede yapılan ilerlemeyi kaybetmemek için. Ne oyun ne de atmosfer olarak yeni bir şey değil, ama genel olarak hoş ... yunus Jones'un sabrına sahipseniz.

    Wccftech - 8/10

    Ghostrunner, ağır, tatmin edici bir dövüşe ek olarak yıldırım hızına, çok düzgün bir parkur sistemine ve sıkı platformlara sahip, çok iyi hazırlanmış bir birinci şahıs aksiyon oyunudur. Bununla birlikte, yüksek meydan okuma seviyesi ve tek vuruşta öldürme sistemi, tüm oyuncuların oyuna koymaya istekli olmayabileceği bir çaba gerektirdiğinden, bazı ciddi hayal kırıklıklarına yol açabilir. Bu nedenle Ghostrunner, yalnızca en sert aksiyon oyunları oyuncularının tam olarak takdir edeceği bir oyundur.

    Başlat'a basın - 8.5 / 10

    Ghostrunner, parkuru ve kaygan kılıç oyunuyla ilham açısından Mirror's Edge gibi oyunların omuzlarında duruyor ve hatta Dishonored olabilir. Ama aynı zamanda kafaları bu omuzlardan ayırır ve her iki disiplinin de çok daha iyi uygulaması olduğu için gururla durur - Ghostrunner usta eller için şık ve eğlenceli bir egzersizdir.

    GameSpew - 9/10

    Ancak Ghostrunner ile neye bulaştığınızı bildiğiniz sürece, bu yılın en sevdiğiniz oyunu olabilir. Kesinlikle en aksiyon dolu ve heyecan verici. Harika görselleri sayesinde atmosferle damlayan bir dünyada sizi içine çeker ve pompalayan müziği kontrolsüz bir şekilde ayaklarınıza vurmanızı sağlar. Yine de oyun, nihayetinde onu sevmenizi sağlayacak şeydir. Birkaç deneme gerektirebilir, ancak nihayet bir gişe rekorları kıran bir film için koreografıymış gibi sürekli tek bir hareketle bir düşman odasını temizlediğinizde, büyük bir başarı ve hayranlık duygusu hissedebilirsiniz. Ve Ghostrunner'da o kadar çok an var ki yardım edemezsin ama onu seversin.

    WellPlayed - 9/10

    Bazen sinir bozucu kanlı bir şey olabilir, ancak buhar aldığında Ghostrunner, cyberpunk stillerini uygulayan ve distopya dereceli dopamin enjeksiyonu ile sabrını geri ödeyen, duvara toslayan bir heyecan yolculuğu.

    GameSpot - 7/10

    Ghostrunner zorlu bir parkur tırmanışıdır, ancak platform zorluklarını zirveye çıkarmak için savaşmaya değer bir heyecan.

    IGN - 8/10

    Ghostrunner'ın yıldırım hızındaki oynanışı, bazı inanılmaz anları olan kısa ömürlü ancak unutulmaz bir aksiyon oyunu yaratır.

    Tanrı Bir İnek - 9/10

    Ghostrunner, en zorlu mücadelenin tadını çıkaran oyuncu alt grubu için geliştirildi. Hikaye sağlam, dünya güzel ve hassaslık çılgın - ama bu baştan sona zorlu bir deneyim




  • Ghostrunner Yol Haritası


    All In! Games ve 505 Games, birinci şahıs cyberpunk aksiyon oyunu Ghostrunner'ın yol haritasını paylaştı.


    Oyunculara daha zorlu bir deneyim sunan Hardcore modu ve ücretli kozmetik indirilebilir içerik Winter Pack geçtiğimiz Aralık ayında çıkış yapmıştı.


    Gelecekte oyuncuları şu içerikler bekliyor:

     

    İlkbahar 2021


    Kill Run Modu – Oyuncuların seviyeleri sınırlı sürede tamamlaması gerekeceği bir mod.

    Fotoğraf Modu

    Amazon Luna (çıktı)

    Ücretli kozmetik indirilebilir içerik

     

    Yaz 2021


    Yeni paket

    Yeni paket

    Yeni oyun modu

    Ücretli kozmetik indirilebilir içerik

     

    Sonbahar 2021


    Ücretsiz yeni nesil konsol güncellemesi

    Ultimate indirilebilir içerik

    Ücretli kozmetik indirilebilir içerik

     

    One More Level, 3D Realms ve Slipgate Ironworks tarafından geliştirilen Ghostrunner şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları bu sonbaharda çıkacak.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghostrunner_Yol_Haritasi-108413.htm





  • İnsanı mümkün olduğu kadar sinir ve kanser etmeye yönelik tasarlanmış bir oyun. Evet oynaması seri ve zevk verici olabilir fakat zorluğu karşısında büyük negatife düşüyor. Oynamazsanız bir şey kaybetmezsiniz challenge arıyorsanız ayrı mesele.

  • Ghostrunner - Neon DLC Launch & Wave Mode Update Trailer | PS4


    GhostRunner | PS4 - PS5 |  ANA KONUPlayStationyoutube
    Ascend Dharma Tower in style with the new Neon Pack DLC! With Ghostrunner's Neon Pack the exciting and kinetic hit game is enhanced with new bundles, challenges and gameplay. Battle your way through Wave Mode with randomized enemy hordes! Available today! Rated Mature
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D2dMr_thZ96o&q=EgQuLZpEGOG3uYkGIhBwx1Pd3eAoj6CPYd77SHd_MgFy
  • Ghostrunner - Launch Trailer | PS5


    GhostRunner | PS4 - PS5 |  ANA KONUPlayStationyoutube
    Ghostrunner | Available Now on PlayStation 5 Ghostrunner launches today on PlayStation 5! The critically acclaimed lightning-fast action platformer will have ray tracing fidelity mode, 3D audio, 4k/120FPS, instant loading, and more! Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=D1vDhM8O3DU
  • Ghostrunner - Halloween Pack Trailer | PS5, PS4


    GhostRunner | PS4 - PS5 |  ANA KONUPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/product/UP4040-CUSA24170_00-GHOSTRUNNER00000/ Today Ghostrunner launches the new Halloween cosmetic content for Ghostrunner, kicking off a month of exciting events to celebrate the series’ one-year anniversary. The newest cosmetic DLC coming to the critically-acclaimed first-person cyberpunk parkour action game embraces October’s ghoulish vibes. Wield six new spooky swords, including the pumpkin-inspired Jack-O’, a ghostly Shroud blade, and four alien-themed katanas, Anomaly, Monstrosity, Night Terror, and Carnivore. Equip the new NAME glove to complete Jack’s costume, all for $4.99 / €4.99 /£4.69. Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=eYhr0qVl0h8
  • Ghostrunner - The Ultimate DLC Official Teaser Trailer


    GhostRunner | PS4 - PS5 |  ANA KONUIGNyoutube
    Get a first look at Ghostrunner's upcoming "Ultimate DLC," which is set to enter closed beta ahead of a wider release. #IGN #Gaming #Ghostrunner
    https://www.youtube.com/watch?v=iskHDurohmE
  • oyunu PS5 te oynuyorum grafikler ve müzikler müthiş dualsense ve 3d ses te mevcut kulaklarım bayram etti ancak bukadar zor bir oyun beklemiyordum bir bölümde 50 kere ölmek nedir arkadaş :) tamam checkpoint sistemi güzel ama bölümü bitirmeden oyunu kapatırsanız level en baştan başlıyor bu biraz sıkıntı onun dışında şimdilik iyi gidiyor türü sevenler için tam bir adrenalin bombası tavsiye olunur


    Dipnot: ocak indiriminde 100 tl ye düştü fiyatı son 2 gün ilgilenenlere duyrulur



    Hastayız bu türün



    GhostRunner | PS4 - PS5 |  ANA KONUDaniel Deluxe - Topicyoutube
    Provided to YouTube by DistroKid Blood and Steel · Daniel Deluxe Ghostrunner (Original Soundtrack) ℗ Daniel Deluxe Released on: 2020-10-27 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ra_RlAGV_M8&list=OLAK5uy_mmD_7gK1nk57LJywhspcISxHBZnE3lGcc&index=3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 19 Ocak 2022; 13:41:19 >




  • gamer-x kullanıcısına yanıt

    Parkur sistemini çok başarılı buldum bende. Düşmanların saldırısından Dodge yöntemiyle sağa yada sola geçip düşmanı indirme olayı güzel. :)

    Ama oyun hızı bit tık fazla gibi geldi sanırım türü bu şekilde olduğu içinde olabilir. Ama keyifli gerçekten.

  • valla hocam bende bayıldım cyberpunk tema FPS ve müthiş müzikler; fazla ilgilenen olmamış ama gizli cevher bu oyun değerini bilmek lazım

  • gamer-x kullanıcısına yanıt

    Aslında oyunun içerisine bir kere dalmaları veya şans vermeleri güzel olabilir. Müzikleri dediğiniz gibi gerçekten farklı ve güzel. Oyuna fazlası ile bağlanılıyor desem yeridir. :) DLC'sine sıra geldimi hocam ?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.