Şimdi Ara

Ghost Rider | Shawn Levy | Ryan Gosling (??)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Marvel Studios, filmin 2028 yılında gösterime gireceğini duyurdu. Ancak yapımın kesin vizyon tarihi, oyuncu kadrosunun diğer üyeleri ve hikâyesine ilişkin ayrıntılar henüz açıklanmadı.

Yeni filmin bağımsız bir Ghost Rider hikâyesi olarak hazırlanacağı belirtildi. Projenin Marvel Sinematik Evreni’ndeki diğer karakterler veya yapımlarla nasıl bağlantı kuracağı ise ilerleyen dönemde netleşecek.

• Nicolas Cage'li olan ilk yapım fena değildi ama 2. filmi epey sıkıcıydı, baymıştı. Ryan Ghostling'e de yakışır ama yine de bu adamın yüzü bu tip yapımlar için fazla masum, fazla romantik duruyor veya bana öyle geliyor nedense bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryan Gosling bence gayet isabetli seçim olmuş. Asıl merak ettiğim şey filmin tonu. Ghost Rider biraz daha karanlık ve korku tarafına yakın işlenirse çok güzel olur. Deadpool ile Wolverine kadar eğlenceli ama fazla yumuşatılmış bir film olmasını istemem açıkçası.

Aynen, yapım karanlık tonlarda olmazsa kötü durur. Ryan Ghosling seçimi beni de bu konuda düşündürüyor. Umalım da eğlenceli yapacağız ayağına yapımı cıvık hale getirmesinler ve o dozu kaçırmasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.