Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.039
Cevap
79
Favori
258.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    Kandırmışlar hocam seni iade et bence, bozuk oyun almışsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcy123 -- 20 Nisan 2021; 15:9:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volcy123

    Kandırmışlar hocam seni iade et bence, bozuk oyun almışsın.

    evet ya şimdi baktımda oyunda post of tsushima yazıyor. çakmasını satmışlar :P

  • arkadaşlar ps5 için güncelleme gelecekmi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 21 Nisan 2021; 13:57:40 >
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Geldi zaten hocam oyun suan 4K 60 fps çalışıyor,ekstra bidaha güncelleme gelmez
  • Ps5 almadan önce şu exc leri bitireyim diye buna da daldım. Önce days gone sonra bu.


    Sucker punch'ın yıllardır bizi neden beklettiğini anladım. Abi o nasıl bir combat yumuşaklığıdır. valhalla'nın melee combatı 10 ise bu 1000 lan. Her hareket o kadar tatlı o kadar gerçekçi duruyor ki. Gelen düşmanın aldığı pozisyon. o kılıcın savrulma yönüne göre düşman tepkileri. Sanki kılıcı ben tutuyorum. Fps olsa bu kadar hissettirmez. Sanki kamera önünde gerçekten bir samuray var da ben de tuşlara basıp yönlendiriyorum. Gerçekten arka planda sağlam bir mühendislik var. Yeni teknoloji kasılan, böyle süpriz mühendislikler çıkaran oyunlara saygım sonsuz.


    Normal bir oyunda bir süre sonra combattan sıkılır görev peşinde koşarım. Bunda combat kovalıyorum lan o kadar zevkli. Her combat sonundaki o rahatlama. jin kılıcını kınına koyarken düşmanların hala yere devriliyor oluşu. Çok çok güzel.


    Hikaye bok ama. :D. en zayıf yönü sanırım. O ne ya öyle klişelikten ölecek. Biraz renkli karakter falan koysalardı. O moğolların başındaki villain diye koyulan adam. Of of.


    İnanın kombat keyfi sekirodan üstün. Ama sekiroda çok farklı dinamikler var kendini bundan öteye taşıyan. Neyse 5. saatteyiz bakalım zaman neler gösterecek.





  • Dün 1.kısım bitti. Oyun hemen bitmesin diye yan görevlere dadandım. Öyle güzel yerler var ki, insanın içi gidiyor. Sucker Punch görsellik konusunda aşmış. Sanat eseri gibi oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 24 Nisan 2021; 10:24:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda destansı öyküler nasıl açılıyor? Gök Çalması hariç kilitli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzlerce oyun oynamışımdır. Oyundu mekanikti zaten çok sevdim ama. Oyunu unutuyorum manzara izlemekten. Fotoğraf moduna giriyorum devamlı. Cennet yaratmışlar. Şaheser ya çok etkiledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan ve Mediamarkt stok açmış galiba ve bir önceki mesajımda bahsettiğim yamyamlar hemen üşüşmüşler. Stok felan hak getire.
    Telefondan sipariş nasıl oluyor diye sordum gittim para yükledim karta,arası 10-15 dakika vardır sohbet ile eve gelmemin arası ve şakk..! o arada stok bitmiş. Aslında ürünler faturalandırılmadığı için sitede görünüyormuş.
    Doğru mudur yanlış mıdır bilemem ama oyuna karşı şimdiden soğudum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 28 Nisan 2021; 18:0:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

    senaryo modunda ilerlerken soru işareti olan kamplarda ateşin başında saz çalan dayılar gel sana gosakunun okunun hikayesini analatayım yeğen diye başlıyor :) ilerleyin karşılaşırsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abeslank

    senaryo modunda ilerlerken soru işareti olan kamplarda ateşin başında saz çalan dayılar gel sana gosakunun okunun hikayesini analatayım yeğen diye başlıyor :) ilerleyin karşılaşırsınız

    Dün hepsini açtım. Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce oyunu bitirdim. Bütün yan görevleri de yaptım. Plat kupa için oynuyorum.

    Ana görev hikayesi şahane oynamayan çok şey kaybeder.

    fakat yan görevler kendini tekrarlıyor. 4 dostumuzun yan görevleri hariç tabii.

    oyuna puanım 8/10 oynamayan çok şey kaybeder


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platinum için kasıyorum son 3 kupa kaldı ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım "Uğurlar Olsun" kupası için gereken düşmanı uçurumdan aşağı mümkün değil atmıyor. Tekme, omuz atma, yapışkan bomba hepsini denedim en ucuna çakılı kalıyor, var mı püf noktası şu olayın çıldırıcam

  • Pentagramet kullanıcısına yanıt

    Güçlendirilmiş tayfun tekmesi skill'ini açın. Ayrıca uçurumdan aşağı düşen adamın ölmesi gerekiyor. Çok kolay bir kupa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Bütün skiller açık hocam, ölmeyi geçtim; uçurumdan bile düşmüyor zalımlar ya takıldım kaldımGHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU 

  • Pentagramet kullanıcısına yanıt

    Birşeyi yanlış yapıyorsunuzdur mutlaka. Powerpyx videolarına bir göz atın. Uzun zaman oldu ama yanlış hatırlamıyorsam, deniz feneri tarzı yüksek bir kulenin olduğu yerde epey adamla kapışıyorduk. Orası da uçurumdu. Orada almıştım ben kupayı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Kaç günüm ardından sonunda yapışkan bomba ile oldu 😂 Şu anda sadece “İradeli Yardım Eli” kaldı tüm Tsuşima öyküleri tamamla diyor, muhtemelen bir iki tane kaldı ama görev aktif olarak görünmüyor, bu Tsuşima öykülerinin listesi var mıdır, ya da son göreve nereden geçicez?


    Edit: Platinledim sonunda :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pentagramet -- 2 Mayıs 2021; 0:32:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde oyun oynamak için çok uzun zamanlar bulamadığımdan açık dünya oyunlarına mesafeli duruyorum. Yani bu oyunlara bulaşıp 50-100 saat arası bir vakit ayıracaksam oyun ya RDR 2 ya da Witcher 3 gibi aşırı kaliteli olmalı ya da bu kadar üst seviye olmasa bile combat mekanikleri falan güzel olmalı.


    Oyuna yapılan övgülerden sonra indirime de girmişken şans vermek istedim ve açıkçası bir an bile pişman etmedi. Ana görevler, yan görevler, destansı öyküler hepsini yaparak 50 saat civarı bir sürede bitirdim. Tamamen angarya gördüğüm platin kupanın peşine bu oyunda da düşmedim. Özellikle 3. kısımda mabedleri bulma falan hafiften baymaya başlayınca onları komple saldım.


    Combat mekanikleri gerçekten güzel. Özellikle oyunda 20. saati geçince ve ekipmanların birçoğu açılınca hepten keyifli hale geliyor. Düşmanlara pata küte salmadan stratejik savaşarak, atakları savuşturarak, ekipmanları kullanarak dövüşmek harika hissettiriyor.


    Ben hikayeyi oldukça beğendim. Jin'in gelişimi ve değişimi iliklerine kadar işliyor oyuncunun. Sonu da bence harika bitirilmiş.


    SPOİLER

    SPOİLER

    SPOİLER


    Şimura'yı öldürmedim. Kıyamadığımdan değil, şerefimle öleyim dediği için. Onun istediğini yerine getirmek istemedim. Bence yapımcı da bu tercihe göre harika bir diyalog yazmış. Sağlam laf soktu Jin. "Şereften bahsediyorsun ama ailenden geriye kalan tek kişiyi öldürmek istedin. Ben senin gibi "şerefli" değilim ama yine de ailemi öldürmem" Sonra da arkasını dönüp gidişi acayip tatmin etti.


    SPOİLER BİTER


    Ana hikayelerin hepsi olmasa da çoğu güzel. Yan hikayeler sayıca bol ama çoğu vasat. Bu ayak izi takip etme olayı falan çok tekrarlanmış sıkıyor biraz. Ama destansı öykülerin her biri muazzam. Hepsinden aşırı keyif aldım ve tadı damağımda kaldı. Her birinin sonunda kullanışlı bir beceri ya da alet edevat kazanmak da işin bonusu.


    Eksi yönleri ise oyuncular tarafından çokça dile getirilen ara sahnelerdeki animasyon sorunu. Gerçekten bir önceki nesil zamanından kalmış gibiydi biraz göz tırmalıyor.


    Sözün özü son derece beğendim. Metacritic puanı bence biraz düşük kalmış. Öyle başyapıt falan değil. Hele TLOU 2 Part 2'nin önünde GOTY alacak bir oyun kesinlikle değil. Ama 100 üzerinden 87-88 ederi var.


    Sucker Punch'a bravo gerçekten. Açıkçası bundan önceki oyunları Infamous Second Son'ı 5 saat oynadıktan sonra sıkıntıdan patlayıp silmiştim. Buna seve seve 50 saat gömdüm. Normalde her oyuna devam oyunu gelmesini gereksiz bulurum ama bence bu oyuna güzel gider. Zaten satışlardaki başarıdan sonra kesin gelecektir. Beklemedeyiz.





  • Arkadaşlar oyunu oynuyorum 2 haftadır ara ara ve çok sevdim. Platin yapmak istesem ne kadar sürer ve çok uğraştırır mı? 2. kısımda son görevdeyim. Yan görevleri yapmadan oyunu bitirsem yan görevler ve toplanabilecekleri bittikten sonra da yapabilir miyim? Yoksa oyun son görev öncesine mi atıyor?

  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.