Şimdi Ara

Ghost of Tsushima: Legends yeni içeriklerle birlikte bağımsız bir oyun olarak çıkış yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ghost of Tsushima: Legends yeni içeriklerle birlikte bağımsız bir oyun olarak çıkış yapacak



    Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Sucker Punch'ın yaptığı açık dünya aksiyon oyunu Ghost of Tsushima'nun geçtiğimiz yıl Legends isimli bir güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme ile birlikte oyuna online yeni bir mod eklendi. Bu mod artık tek başına oluyor.



    Ghost of Tsushima: Legends, 20 Ağustos'ta Geliyor



    Geçtiğimiz saatlerde bir fragman eşliğinde yapılan duyuruya göre Ghost of Tsushima: Legends, artık bağımsız bir oyun olarak satın alınabilecek. Online tabanlı bu Ghost of Tsushima: Legends, ana oyunun üçte biri fiyatına bağımsız olarak satın alınabilecek. Ya da dilerseniz direkt ana oyunu satın alarak bu moda da sahip olabilirsiniz. Eğer yalnızca bu modu satın alırsanız ve ilerde Ghost of Tsushima Director's Cut satın almak isterseniz bu sefer de üçte ikisini ödeyerek oyunu satın alabilirsiniz.



    Ayrıca Bkz.Bu yıl tekrar 2. Dünya Savaşı'na dönen Call of Duty, hem eski hem de yeni nesil için çıkacak



    Ayrıca topluluklardan gelen geri bildirimlere dayalı olarak Ghost of Tsushima: Legends'a da bir güncelleme geliyor. Oyuna 3 Eylül'de gelecek olan bu güncelleme ile birlikte bazı sorunlar çözülecekken ayrıca oyuna Rivals Mode isimli yeni bir mod ve Gear Mastery System isimli yeni bir özellik eklenecek. Duyuru fragmanını ve Ghost of Tsushima: Legends detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.





     



    Ghost of Tsushima: Legends Japon folkloru ve mitolojisinden esinlenilmiş yeni bir çevrimiçi co-op çok oyunculu tecrübe. Samuray, Avcı, Ronin veya Suikastçı sınıflarından birini seç, ister arkadaşlarınla ister çevrimiçi eşleştirme ile iki oyunculu hikâye görevlerini veya dört oyunculu dalga tabanlı sağ kalım görevlerini oyna. 




    Kaynak:https://www.gematsu.com/2021/08/ghost-of-tsushima-legends-standalone-version-launches-august-20-rivals-mode-update-launches-september-3



  • Oynadığım en iyi oyunlardan birisi budur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.