Şimdi Ara

Ghost In The Shell (2017) | Scarlett Johansson (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
5.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Animesini yıllar önce seyredip unuttum. Film idare ederdi. Ama öyle akıllarda kalan bir sahneside yoktu. İzle/unut filmi olmuş ama izlediğimede pişman olmadım. Görsellik, oyunculuk güzel ama senaryonun biraz daha iyi işlenmesi lazımdı.
  • Animesini çok uzun zaman önce izlemeye çalışıp izlemeye tahammül edemeden kapatmıştım. Yıllar sonra da "Matrix bu filmden araklanma yeaa!" diyen kitle için misyon edinip tekrardan izlemeye karar verip bitirmiştim. Yapımın ne Matrix'le ilgisi vardı ne de gerçekten övünüldüğü kadar mükemmeldi. Dolayısıyla diğer animelerine ve dizi şeklindeki bölümlerine hiç bakasım gelmedi. Bir tek atmosferi hoşuma gitmişti hem fütüristik hem de karamsar ve yozlaşmışlık kokan bir havası vardı. Filmde bunu çok iyi yansıtmışlar. Hatta filmde konuyu daha anlaşılabilir ve daha sade hale getirmişler. Animesi daha karmaşık geliyordu. Animesi hakkında çok fazla şey hatırlamasam da hatırladığım kadarıyla bazı sahneleri animesiyle adeta senkronize olmuştu. Mesela
    şu çöp kamyonlu sahne ve Mia'nın görünmez olup elemanı kovalaması, sıkıştırması ve su taşkını olmuş yerde bir güzel pataklaması. Ayrıca film sonundaki örümcek tank sahnesi. Birebir olmuş neredeyse.


    Filmin sonundaki
    örümcek tank
    sahnesi size bir şeyi anımsattı mı? Contra oyununu hatırlar mısınız. Efsane bir 8 bit'lik oyundu. İlk boss'lardan biri de robot bir örümcekti ve tabiki de silahlıydı ve ateş ediyordu. Acaba animesinde de bu Contra'daki boss'tan esinlenme mi var diye düşünmedim değil.

    Bu arada filmin sonunda da yani cast sırasında animenin müziğini kullanmışlar, birebir.

    Filme gelirsek tıpkı animesi gibi eh işte dedirtti. Hatta bence animesinden daha açıklayıcı ve daha berraktı diyebilirim.

    Animesi ve filmi için izlense de olur izlenmese de diyorum.




  • Farklı geldi. Birazcık sıkıldım. Yinede izlenir.

    10/7.7

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film idare eder, fazlası değil. Boş zamanda yapılacak daha iyi bir eylem, daha iyi bir film yoksa izlenir.
  • Büyük emek harcanmış ama ortalama bir filmdi. Pek duygu yoktu filmde buz gibi bir filmdi. Ayrıyetten ben bu kadar aşırı teknoloji içeren filmleri sevmiyorum. Fringe dizisi gibi daha bilimle açıklanabilir filmleri seviyorum. Bazı yerlerde diyaloglar ve sahneler uzatılmıştı cidden. Elim ilerletme tuşuna gitti bi kaç defa.

    6.5 alır benden gene güzel bir gece geçirtti.
  • Çok güzel ve estetik bir filmdi.
  • animeyi birebir film yapmak yerine karakteri ve evreni kullanıp yeni bir yapım ortaya ya koymuşlar.ortaya çıkan yeni Ghost in the Shell felsefi olarak çok derinlere gitmiyor ve yeni ufuklar sunmuyor sadece sıradan konu üzerinden bir gelecek sunarken klasik hero karakter yapımı film diyebiliriz. animeye oranla daha basit bir dille anlatım söz konusu,beyninizi yakıcak olaylar yok.
    film yeni bir yapım olsaydı imbd ortalama puanı daha yüksek olurdu.imbd kulanıcıların remake hastalığı devam ediyor
  • Ben pek beğenmedim açıkcası hele o son kısım çok basit geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam bir hayal kırıklığıydı, bekletisi yüksek olanlar vasat bir filmle karşılaşacak,

    2 gün önce izledim, okadar baydı ki neredeyse bunalıma giriyordum, baktım 24 saat geçmesine rağmen moralim bozuk gidişat iyi değil,

    etki tepki uygulamaya karar verdim, bu film kadar olumsuz etki yaratabilecek bir film aradım, çok değil kısa bir süre sonra nedense aklıma ''teyzem'' filmi geldi,

    bişekilde biryerlerden düşük kalite buldum izledim, işin ilginç kısmı hatırladığımdan çok farklı bir film çıktı, hem çok hoşuma gitti hemde nostalji oldu,

    sıra ''ah belinda'' filminde, ne varsa eskilerde varmış, ilginç bi şekilde bu filmide beğeneceğimi düşünüyorum
  • BluRay geldi.
  • Beklentim 0 izledim.

    Buna rağmen çayla bile izlenmeye değmeyecek kadar vasat altı bir film.

    Konu güzel ama işleyiş rezil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film konusu olarak anime filminden ayrılmış ama yinede aynı olayların bazılarıda kullanılmış sonundaki sahne ise anime filminin giriş sahnesi olmuş ortaya karışık birşeyler yapmışlar.

    Ama sanki bir şeyler eksik olmuş keşke daha bi merak uyandırıcı,gizemli bir kurgu yapılsaymış,teknolojik gelişmeler daha iyi açıklanabilseymiş sanki daha iyi olabilirmiş bu haliyle ortalama bir film olmuş ama kötüde değil,animedeki sahneler güzel yansıtılmış.
  • çerezlik
  • 30dk sonra kapattım, çok sıkıldım filmden, yazık deli paralar harcıyorlar ortaya çıkan filme bak.
  • Blu-ray olarak tüm dünya'da satışa çıktı Türkiye'de dahil. Fakat 4K ve Steelbook versiyonu Türkiye'ye gelmedi maalesef.. Gelse şaşardım zaten nerde gereksiz film var onların ki gelir istediğimiz filmin gelmez. Çare Amazon.. Aslında Best Buy falan oralarda satılıyor ama Türkiye'ye kargo gönderimi yapılmıyor yapılsa zaten burda bekleme ihtiyacı duymam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scarlett bu filme çok yakışmış
    gel görki film tırt
  • popülerleşen çoğu şey gibi çekiciliği azalmış olandır.

    zira bir şey popülerleştikçe ona dair yorum sayısı da artmaktadır, ve bu yorum artışı belli bir referans grubu içerisinde değil tüm toplum içerisinde gerçekleşmektedir. bunun türkçe meali ise şudur; misalen hakkında konuşulan şeyin bir anime olduğunu varsayalım, bu anime popülerleştiğinde hayatında hiç anime izlememiş ve bu kültür ile bağlantısı olmayan etkileşime girmemiş insanlar tarafından da izlenilmeye ve onlar tarafından da yorumlanmaya başlar. bu da bir bakkalın kuantum fiziğini yorumlaması ya da bir terzinin elektronik cihaz tanıtımı ve eleştirisi yapmasına benzer sonuçlar doğurur. konu odağı olan konsept ya da obje hakkında bilgi kirliliği oluşmaya başlar. bu bilgi kirliliği diğer yeni izleyecek olanları etkiler, kartopu efekti ile büyür.
  • Ortalama bir film olmuş, izlerken sıkılmadım temposu iyiydi tavsiye ederim.

    7.5/10
  • Animeyi izlemedim ama filmi sevmedim. Görsellik vs iyi hoş da sıkıcı geldi bana. İşleniş sıkıcıydı. Hatta 2 günde bitirdim filmi. İlk gün 50 dakika izledim sonra gerisini tamamladım.
  • 2 kez sinema da, 2 kez de evde izledim.
    scarlett yakışmamış o karaktere, daha soluk tenli ve çekik gözlü biri olsa fena olmazmış.
    film senaryosunda birkaç eksiklik vardı anime'ye göre ama bu eksikliği de görsel ile kapatmışlar bence.

    beğenmeyen arkadaşların birçoğu filmin konusundan ötürü beğenmemiş olma ihtimali var, çünkü felsefe bizim millete pek çekici veya heyecanlandırıcı gelmez.
    matrix 3'lemesini en az 30 kez izlemiş biri olarak, sinema'dan çıktığımda insanların dövüş ve aksiyon sahnelerinden bahsetmeleri ve filme dair bunun haricinde pek bir fikir yürütemediklerini görünce anlamıştım ülkenin halini.
    ne zaman ki internet yaygınlaştı, forumlarda sitelerde makaleler yayınlandı veya konuşulmaya başlandı, o vakit matrix'in ne olduğunu insanlar yeni yeni anladılar.
    matrix, bizim ülke için o yıllara göre biraz fazla idi kısacası.
    şu an GITS'i de o şekilde görüyorum.

    insanlarımız, bu tür filmlerdeki alt katmanı göremiyorlar ya da çok uzun yıllar sonra fark edebiliyorlar.
    gits'e ikinci gidişimde mahalleden arkadaşın tekini(26 yaşında) götürdüm yanımda, ve inanırmısınız filmden çıktığında ne izlediğinin bilincinde bile değildi.
    çoğu insanımızın kafası basmıyor abi bu tür şeylere, bu da bir gerçek yani.

    görsellik: 8/10
    oyuncu seçimi: 5/10
    uyarlama: 6/10

    6,3 / 10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 14 Ağustos 2017; 20:43:37 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.