norton ghost ile imaj aldıktan sonra sistem geri yüklemesi yapılacak makinenin aynı özellikte olması gerektiğine dair bir şey duymuştum . konfigüreasyonları aynı olmayan pclerde aynı imaj dosyasını sorunsıuz bir şekilde kullanmak mümkün müdür ? iyi çalışmalar ...
isin esprisi kalmaz sanırım..sistemde sıkıntılar olur dye dusunuyorum. yeni chipseti farkliysa islemcisi farklıysa bnların yazılımlarını yeniden yukelmek gerekir. artı farklı parcalar vs. yeniden tanıtılıak vs.. bi suru is ve sonunda sorunsuz calısacagıda kesin diil..adece bi iki (ekrankartı modem gibi) parca farklılıkları varsa neyse belkide, chipset falansa sorun olabilir diye dusunuyorum..
ilginize teşekkür ederim teğmenin ....
iyi çalışmalar ....
peki 15-20 makineyi yeniden kurmamız gerekirse bunu en kolay nasıl çözebiliriz. ghost ile olmuyorsa bu olay...
eğer makinlerin özellikleri aynıysa ghost ile çözülür , yok aynı değilse katılımsız windows kurulum cd leri hazırlanır cd ye takılır o kadar tüm kurulum işlemlerini kendi yapar , kurar ... gelirsiniz ki sistem kurulmuş olur
bir de forumda diğer mesajı göndermeden önce belli süre kısıtlması var ya o da bayağı yavaşlatıyor cevapların gelmesini
hep bu kadar kısa sürede başka mesaj gönderemezsiniz diyor
yine dedi bu satırı yazdım bu sefer
peki bu katılımsız kurulum cd'lerinin nasıl hazırlandıgı hakkında bir fikriniz var mı?
Şöyle bir öneri getireyim... Ghostla alınan image aynı özellikleri taşıyan pc lere sorunsuzca uygulanabilir.Fakat farklı konfigürasyonlara uygulasanız bile hem sorun çıkacak hemde WinXP 7-8 farklı donanım tesbit ettiğinde yeniden ETKİNLEŞTİRME isteyecektir.Bu da demektir ki SORUN BİTMEZZZZ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme