Şimdi Ara

GG-N11 nelazimsabak / BEBEĞİM ÖZEL / MUSA POLAT satıcısı hakkında (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
15.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazen müşteriye fazla hak verildiğini düşünüyorum..
  • Al birini vur ötekine. Satıcı buraya yazana kadar alıcının abartılı davrandığını düşünüyordum ama satıcı ayrı beter çıktı.
  • marketten ıslak mendil alırken koliyle mi alıyorsunuz
  • Boş bir konu , zerre tanesi kadar değersiz

ben sandım ki , ıslak bezleri paket ambalajlarından çıkartıyor da öyle satıyor (kendi paket ambalajına koyarak)

Ortada böyle bir şey de yok ...

Satıcı %100 haklı ; alıcı ise %0
  • herkes konuyu farklı farklı anlamış
    bende sahte ürün gönderilmiş gibi algılamıştım :)
    alıcının orijinal kutusunda isteme hakkı var ama ben olsam sorun etmezdim
    tabi ben etmiyorum diye başkasına da etme deme hakkım yok

birde satıcının "bazı ürünler fabrikasyon eksik geliyor" sözü tuhafıma gitti
    yahu öyle şey olur mu ,oluyorsa o zaman sizin fabrikayı uyarmanız gerekmiyor mu ?
  • alıcı arkadaş aşırı hassas davranmış diyordum bu mesajı okuyana kadar, ama bu mesajdan sonra az bile yapmış diyorum.

bu nası bi üslüp yahu, bi de hiç çekinmeden adamın karakterin laf etmişsin, yok rızık bundan değil allahtan geliyormuş falan filan. Rızk sana allah tarafından bu adam aracılığı ile geliyor bilmem farkında mısın :)

kutuların eksik geldiğini de geçelim lütfen :) hani koskoca firma genellikle eksik paket gönderiyor? Kesin senin hızlı yükselişini çekemeyen dış mihrakların işi bu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıcı arkadaş haklı
    Görselde olan, orijinal ürünü istiyor
    Alıcı buna Orijinal kutusu dahil ücret ödüyor,

Bugün garanti kapsamında olan ürünlerde garanti ye gönderirken Orijinal kutuyu istiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

marketten ıslak mendil alırken koliyle mi alıyorsunuz

Koli ile alırsan fiyat farkı olur.
    Koli daha ucuz olur, ve koli kutusu olur.
    Tekli paketlerden kolideki sayı kadar alınca koli olarak fiyattan geçmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş çok saçma bir konu açmışsın saçma olması da ilgimi çekti
    ürüne baktım piyasaya göre çok uygun ben bu satıcıdan almadım ama sürekli internetten alışveriş yapıyorum cayma hakkı iade hakkı var müşterinin. Şahsen toplamda 500 alışverişin 25 tanesini cayma hakkımı kullanarak iade ettim bu ürün satıcıya ulaştığı zaman bu ürünlerin kutusu ambalajı hep hasar görüyor muhtemelen. bide bu kış aylarında yağmur kar ıslanıyor ki satıcı sana eski kolisinde yollamama nedeninin olduğuna eminim sen 2 adet 24 lü iade etmişsin bu ürünleri orjinal ambalajında farzediyorum ki de öyledir senin iade ettiğin ürünü ben alacağım sana gelene kadar kargoda zaten anası bellenir kutunun bu kış ayında üzerine kargo şirketi sorumsuzluğu eklenirse bu ürünü bu şekilde yollaması kadar doğal bir şey yok. beğenmezsen almazsın bir daha bu satıcıdan oda satmaz sana bu şekilde anlaşmış olursunuz satıcı da abartmış hak yeme filan yok ortada madem işlerin açıldı burada ne işin var buralara yazıyorsun git müşterilerinle ilgilen böyle hatalar yapma bidaha tamam mı çocuğum

• bu cevasptan sonra bu firmayı da alışveriş yapmayacaklarım arasına alıyorum. bu nasıl bir üslup ya
  • Ben alıcının abarttığını düşünüyordum. Satıcı sanırım daha ucuz olarak toptan çok büyük kolilerde alıyor ve bunları 24'er koli yapıyor. Öyle satıyor. O zaman ilanlara bu resimleri koymayacak. Alıcının iade etmesi de bana abes geldi. Satıcı satmadığı bir ürün için kargo parası ödeyecek diye düşünmüştüm.
    Fakat bir de satıcının üslubuna bakın. "BU TUR INSANLARIN KARAKTERINDE VAR" demiş. Allah rızkını verirmiş. İşleri daha da artmış. Sen müşteriyi kandırırsan, Allah rızkını mı, işlerini mi artırıyor? Resmen şark kurnazı ve işini dine dayamış.
    "Bir yanlışlık olmuş, düzeltelim" diyeceğine işi daha da bom b.k etmiş. Bu nasıl üslup?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 11 Ocak 2017; 11:4:15 >
  • Ha, ülkemiz yükseliyormuş da dış ülkeler çekemiyormuş. Sen işini yap satıcı bey. Kendini böyle mi savunuyorsun? Herşeyde de dış güçleri suçlamayın. Siyasetle mağazanı savunma.
    "Dış güçler bizi kıskanııııy" diye savunma mı yapılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 11 Ocak 2017; 11:8:16 >
  • Arkadaşlar,

Daha öncede yazdım yine yazıyorum. Ürün sahte, kullanılamıyacak durumda vs. değil. ürünleri kupon ile aldığım için iadede etmedim.

Biraz zaman harcayıp, tek tek silmek zorunda kalarak stoğa kaldırdım.

FAKAT

GG, n11 ve sanalpazardan son 2.5 yılda sayısını tam hatırlamamakla birlikte 20-30 tane 12li yada 24lü paket almışımdır.

Kendi paketinin üzerine tekrardan paketleme yapıp göndereni bile gördüm. Yada 12+2 li paketten 2sini alıp 12li gönderenide oldu ama hiç birisi orjinal paketinden çıkarıp başka pakette göndermedi.

Olay kar-kış kargo meselesi değil, öyle olsa kargolar hiç bir ürün taşıyamaz.

Ürün sitede kendi kutusunu koyup sonra, bana başka kolide gönderilmesi. -daha önce de bu şekilde gönderilmişti fakat olmuştur vs. diyerek idare etmiştim.-

Ürünlerin bu şekilde geleceğini bilsem zaten bu satıcıdan sipariş geçmezdim.

Zaten satıcıda ürünü satıştan kaldırmış, elinde orjinal 24lü kolisi bulunmuyorsa açıklama kısmına yazarsın -açıklama kısmı bunun için var- yada orjinal kolisinin fotoğrafını koymazsın olur biter.

Ben bunlardan birini arkadaşıma, eşime, dostuma hastanede yeni bebekleri olmuş birine hediye etmek içinde almış olabilirdim.

Prima kolisi içerisinde uni baby hediye olarak götürmek sizce hoş olur mu?

• Çekle falan ürün alıp dünyaları satın almış tribine giriyorsunuzya hasta oluyorum. Sözünde durup iade etsen duruşundan emin olurduk. Ama böyle saçma bir konu açıp iade işlemi başlattım deyip sonrada çek vs gibi bahaneler üretmen çok fena. Firma yetkiliside yaptığı açıklamayla lehine esen rüzgarı tersine çevirmiş resmen, siyasi uslupla müşteriye cevap vermeside profesyonel olmadığını gösteriyor. Bence alıcı arkadaşa yakışan konuyu açarken söylediği gibi ürünü iade edip en yakındaki fiziksel mağazadan orjinal kolisinde ürünü temin etmek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

sıknıtı yok diyenler sıkıntı şu. adam bi resim koyuyor set şeklinde. fakat gönderimi aynı şekilde değil parça parça gönderiyor. size sıkıntı gelmeyebilir ama o şekilde reklam yapıp farklı şekilde göndermesi yanlış bu kadar basit. ayrıca anne babalar bebek ürünlerinde hassas olabiliyorlar. o setler fabrika çıkışı geliyor. oysa parçalanınca yere düşmüş de olabilir tozlanmış da olabilir.herkesin hassasiyeti farklıdr saygı göstermek lazım

Urunun paketi saglam. disindaki kartonla hijyen saglanmaz. Kutu nakliye icindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

sıknıtı yok diyenler sıkıntı şu. adam bi resim koyuyor set şeklinde. fakat gönderimi aynı şekilde değil parça parça gönderiyor. size sıkıntı gelmeyebilir ama o şekilde reklam yapıp farklı şekilde göndermesi yanlış bu kadar basit. ayrıca anne babalar bebek ürünlerinde hassas olabiliyorlar. o setler fabrika çıkışı geliyor. oysa parçalanınca yere düşmüş de olabilir tozlanmış da olabilir.herkesin hassasiyeti farklıdr saygı göstermek lazım

Urunun paketi saglam. disindaki kartonla hijyen saglanmaz. Kutu nakliye icindir

bu konuda otorite olduğunuz belli çok net ve kesin bir şekilde konuştunuz

• Üniversite okurken harçlığımı çıkarmak için yarı zamanlı bir otel resepsiyonu işinde çalışırdım. Gecelik iki kişi 100 lira verdiği oda için, otelin tamamını satın aldığını sanan müşteriler olurdu. Hiç bir şeyi beğendiremezdiniz, sürekli şikayet şikayet... Aklıma bu geldi nedense...

Burada şikayet edilecek bir husus göremedim ben. Taşıma kutusu yerine başka bir kutuya koyup yolladılar diye bu kadar tepki göstermeniz normal değil. Sonuçta marketten alırken de kutuyla değil, raflardan paketlerle alıyorsunuz değil mi? Hijyen sorunu var ise o zaman marketlerden asla almamak lazım.

Bu arada satıcı da tam kafaymış. Bahaneleri tam Türk tipi esnaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 11 Ocak 2017; 13:54:59 >
  • Ben de sürekli gg veya n11 bu satıcıdan ürün alırım.Bir sorunla karşılaşmadım.Bu konuyu da görünce okumaya başladım tam satıcıya hak verecektim ki satıcının büyük harflerle yazdığı,alakasız ve gereksiz cümlelerle dolu mesajını görünce vazgeçtim.Bu esnaf arkadaşın mesajı beni korkuttu açıkçası.Tam bizim buraların, Kayseri esnafı, ağzıyla konuşmuş.Dikkat edile!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 11 Ocak 2017; 14:44:55 >
  • Alcının mesajından sonra satıcıyı haklı buldum.Satıcının mesajından sonra da alıcıyı haklı buldum.
    Nasrettin hoca hikayesine döndü.Ne olacak şimdi?
  • Abovvv dükkan sahibinin bağırarak yazdıklarını okuyunca daha da almam.

Adam olayı yatıştıracağına saldırarak haksız konumunu düşmüş.

birde adam parasını verip ürünü satın almış, üstüne birde satıcı dua bekliyor. Ağzımı açacaktım ama forum kuralları izin vermez.

Sanki sanırsın ki satıcı hayrına iş yapıyor.

ürünlerin fabrikadan hep eksik geldiğini yazması ise kuyruklu yalan.

Yahu fabrika durmadan eksk gönderse o fabrika batar kardeşim batar, güven duyulmadığından batar.

Bekli 1000 kutulamada 1 kutuda böyle hata olabilir ama durmadan eksik geldiğini yazmak akılla dalga geçmek.

Satıcının müşteri hizmetleri anlayışı ise zihniyetin tam aynası olmuş. Bir işletmeci asla ve asla müşteriye suçu bulmamalı ve olayı tatlıya bağlamak için her türlü orta yolu bulmaya hazır olmalı. Ama arkadaş yok böyle müşteriler yok şöyle müşteriler diyip suçluyu kendince ilan etmeye çalışıyor.

Allah'tan n11 gibi siteler varda sorunlu hallerde böyle adamlardan söke söke hakkını alabiliyorsun, yoksa esnafları tanıyoruz , yeri geldi mi levye ile kovalar

Ama yüzyıl değişiyor, artık levye ile kovalama sırası müşteride, o levye de ne mi? internet. yazıyorsun oraya buraya , ondan sonra kendi düşünsün. İnternetin en güzel yanı ise herşey kayıt altında. yoksa bu tür tipler fiş vermez , kartla satmaz sonunda da sattığını inkar dahi eder. Tecrübe ile sabittir.

Üünün görseli neyse onu göndereceksin.

üründe yer alan her türlü ayrıntı satış sözleşmesidir. Sen satış olduktan sonra sözleşmeyi değiştiremezsin ! bana birisi orjinal folyeli iphone 7 telefon görseli ile satış yapıp açılmış , folyesiz ürün gönderse deliye dönerim.

burada satıcı şakşakcılığı yapan tiplerin birisine Folyeli iphone 7 sat ve folyesiz iphone 7 gönder bakalım nasıl cartlıyorlar. Satıcıda olayın sonunda buna gelip < lan olum altı üstü bir folye nasıl olsa ben olmasam sen çıkartcaktın dese<

Sen gör o zaman cartlamayı. Aklı sıra alıcı haksız , senin ufak aklını seveyim , herkes kendine müslüman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 11 Ocak 2017; 15:54:19 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.