Şimdi Ara

gg easy hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarla arada 3vs3 rank team maç atıyoruz her kazandığımız maçın ardından gg easy,bot maçı,keşke beginner botlarla atsaydık daha eğlenceli olurdu vb. şeyler yazıyoruz ve tr serverındayız banlanırmıyız?

• geçen gün arama gireyim dedim master yi vermem için biri bana yalvardı verdim ve sonra yenildik bozgun ekranı gelirken adam chatte gg easy yazdı

yetkim olsa perma atardım size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

geçen gün arama gireyim dedim master yi vermem için biri bana yalvardı verdim ve sonra yenildik bozgun ekranı gelirken adam chatte gg easy yazdı

sen hiç gg easy yazan kişi oldun mu ego patlaması yaşıyorsun rakip zaten yenildiği için kızgınken daha da kızıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15Yasindayim

quote:

geçen gün arama gireyim dedim master yi vermem için biri bana yalvardı verdim ve sonra yenildik bozgun ekranı gelirken adam chatte gg easy yazdı

sen hiç gg easy yazan kişi oldun mu ego patlaması yaşıyorsun rakip zaten yenildiği için kızgınken daha da kızıyor :D

o duyguyu biliyorum çekirge ama onunla savaşmalısın seni ele geçirmesine izin verme

gg easy hk.

• quote:

quote:

quote:

o duyguyu biliyorum çekirge ama onunla savaşmalısın seni ele geçirmesine izin verme

gg easy hk.

karma mı la o?

• Sözle sataşmadan konuşma yasağı alabilirsiniz ama ban yemezsiniz. (Sadece TR sunucusunda geçerlidir.)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gg easy hk.

karma mı la o?

tai chi karma ne la lol'le kafayı bozmuşsunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gg easy hk.

karma mı la o?

tai chi karma ne la lol'le kafayı bozmuşsunuz

yok kanki yanlış anladın o karma bu karma değil

• helal len size
  • Türkiye sunucusunda bu support oldukça bir şey olmaz. Ama bunu yazıp durmanızın amacı ne merak ediyorum. 4v5 yeniiiyoz gg easy, adamlar nexus tan çeviriyo gg easy . Hani daha anlamını bilmeden herkes kullanıyor. Ya bırak zaten adam yenilmiş. Ortalığı bulandırmanın mantığı ne. Devam et de odada ne konuşacaksan konuş adam gibi. Nedir bu bizdeki sürekli birilerini ezme çabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf_l

Türkiye sunucusunda bu support oldukça bir şey olmaz. Ama bunu yazıp durmanızın amacı ne merak ediyorum. 4v5 yeniiiyoz gg easy, adamlar nexus tan çeviriyo gg easy . Hani daha anlamını bilmeden herkes kullanıyor. Ya bırak zaten adam yenilmiş. Ortalığı bulandırmanın mantığı ne. Devam et de odada ne konuşacaksan konuş adam gibi. Nedir bu bizdeki sürekli birilerini ezme çabası.

4vs5 yendiğim maça da easy derim hatta 3vs5 maç yendim duo'm ve support ile adc ve jungle afkdı adamları zaten sinir etti bir de 3ümüz gg easy yazınca adamlar sinir olmuştur
  • Bende zar zor kazandığım maça yazarım. Ama artık kızanlar yok.
  • Biz 3v3 olarak gold olmayı denemiştik bi maçta adamlar oyunun ortalarında biraz üstünlük kurdu zed bize noobs yazdı sadece. Sırf ona sinir oldum diye baya ciddi alıp ezdik oyun sonu büyük harflerle'' noobs too easy, tooooooooo easy diye spam yaptım'' sonraki oyun tekrar karşımıza geldiler gene ezdik bunları gene spamladım '' tooo easy'' diye adamlar chat e artık yeter lan tamam artık girmiyoz yazdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Biz 3v3 olarak gold olmayı denemiştik bi maçta adamlar oyunun ortalarında biraz üstünlük kurdu zed bize noobs yazdı sadece. Sırf ona sinir oldum diye baya ciddi alıp ezdik oyun sonu büyük harflerle'' noobs too easy, tooooooooo easy diye spam yaptım'' sonraki oyun tekrar karşımıza geldiler gene ezdik bunları gene spamladım '' tooo easy'' diye adamlar chat e artık yeter lan tamam artık girmiyoz yazdılar

Neydi o maç ya adamlar iniye kadar girmişti biz kule alamamıştık ordan çevirmiştik özet:Nasus kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 5 Ekim 2013; 11:07:34 >

• westte olsanız perma ban ama burda bi şey olmaz
  • Lol'ün bir oyun olduğunu, oyunun temelinde de yarışmak olduğu kadar yarıştığın rakiplerine saygı duymak olduğunu kavrayamadığınız için umarım bir ceza alırsınız.
  • Ya rakipten birine sinir olduysam yada oyun çok uzadıysa kazanınca gg easy yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ego tatmini bu.
    Yazınca seviniyorlar karşısınıda kızdırıyorlar ben artık kızmıyorum zeka seviyelerini biliyorum adama gidip empati yi öğretmekte zordur

dilerimki ceza alırsınız ama konuşma cezası alırsınız.

• Maç 65 dakika sürmüş taraflar maçı kazanmak için yırtınıyolar adam maç sonu gg easy yazıyo sanki sur verdiler ne easyi

• Umarım banlanmazsinizda elinize klavyeyi veririz 3v3 5v5 farketmez silver prolari sizi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.