Şimdi Ara

Gezi Parkı Sanmıştık Faiz Lobisi Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Taksim platformunun istekleri bakın meğer kimlerin istekleriymiş?

• Türkiye jöle üreticileri birliğinden gezi direnişçilerine tehdit: ''Yiğit Bulut'u size yedirmeyiz!''
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Türkiye jöle üreticileri birliğinden gezi direnişçilerine tehdit: ''Yiğit Bulut'u size yedirmeyiz!''

????????????????????????????????????????????????
  • ne uyduracaklarını şaşırdılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

ne uyduracaklarını şaşırdılar
    Şu iki video da dikkate değer.

Aytunç ALTINDAL benzer bir yorum yapıp İMF adı altında küresel faiz çetesine haraç ödenmemesine bağlıyor.

Oyuncu Ahmet YENİLMEZ de yine yabancıların ülkemizdek ekonomik istihbarat faaliyetleri ve faizcilik konusunda değerlendiriyor.

• Ne oldu, Abd şiddetini savunduğun konu tutmayınca,şimdi uydurma faiz lobisi konusu mu açtın.
    Yönetici arkadaşlar adam provokatif konular açıyor, dikkatli olun.

• Arkadaşa yeni fikirler verelim:
    Gezi parkı lobisinin arkasında üç harfliler var.
    Gezi parkı olaylarının nedeni kem gözler, nazar deydi. Bu olayların sorumlusu nazardır.
    Gezi parkı olaylarının arkasında büyü olabilir, kısmetimizi bağladılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne oldu, Abd şiddetini savunduğun konu tutmayınca,şimdi uydurma faiz lobisi konusu mu açtın.

Abd şiddeti derken? birisiyle karıştırdın herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetesen

quote:

Ne oldu, Abd şiddetini savunduğun konu tutmayınca,şimdi uydurma faiz lobisi konusu mu açtın.

pardon.
    öbür konuyu açan sgrafik ile karıştırdım.

• quote:

Arkadaşa yeni fikirler verelim:
    Gezi parkı olaylarının nedeni kem gözler, nazar deydi. Bu olayların sorumlusu nazardır.

Hocam hepsi bir kenara olaylarında içinden çıkarak biraz şöyle değerlendirsek.

Mesela özellikle Cenevrede istenen bir Türkiye var Malum GÜmrük Birliğinde uzun süre kalmıyoruz. Dolayısı ile Ab yiremezsek onun süresi bittiğinde Bu iş yaş. Hadi bunuda geçtim. Ab zaten arada kalmış durumda. Yani Tr her ne kadar güçlü bir ülke olsada eninde sonunda çok sevilen bir ülke değil ve cenevre görüşmelerinede katılmıyoruz. Yani tamamen kötü diyemeyiz hükümete be hocam. Bakın kesinlikle Gezi parkı olaylarını başından değerlendirmek gerektiği ortadadır bunda hem fikirim zira küçücük bir uzlaşı ki zaten sizde sürekli bunu dile getirdiğiniz halde orayı es geçip direk olaylar eleştiriliyor. Ancak Yinede herşeye kötü diyemeyiz. Yani Başbakaının herkesin hizmetkarıyız Söylevini hissetmek istiyor insanlar zira bunu çevremden sezebiliyorum. Ancak yukarıda bahsettiğim olaylarda var hocam Tr nin şuan ki özellikle Imf ye olan borçlarıda bitmişken ayağımız tökezlerse hocam bu kimseye fayda getirmez sizde biliyorsunuz. Ancak Tr de sosyal yaşamdaki bir takım olumsuzlukların süzeleceğine inanıyorum. Zira insanların mazlum lduğu bir toplum hiçbir zaman muvaffak olamaz diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetesen

quote:

pardon.
    öbür konuyu açan sgrafik ile karıştırdım.

Alıntıları Göster
    Başbakanın da faiz lobisinden bahsetmesi Yiğit Bulut'u doğrular. Zaten bu kadar şeyin 2 tane ağaç yüzünden çıkması beklenemez.

Şimdi bana mesele gezi parkı değil hala anlamadın mı? Hadi gel demeyin. Neyin ne olduğunu biliyorum.

• cryzpolo26 kullanıcısına yanıt
    Meseleler çok çeşitli ve her iki cepheden de mevcut.

Hükümete deklerasyon yayınlayan sözcüler, Kanal İstanbul, 3. Köprü, 3. Havalimanı gibi yabancıların istemediği projeler yerine,
    keşke sessiz sedasız geçirilen yeni petrol yasasına itiraz etselerdi, o zaman daha anlamlı olurdu.

Yiğit Bulut'un dediği gibi, bu da faizci küresel emperyal çetenin işine gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

Hükümete deklerasyon yayınlayan sözcüler, Kanal İstanbul, 3. Köprü, 3. Havalimanı gibi yabancıların istemediği projeler yerine,
    keşke sessiz sedasız geçirilen yeni petrol yasasına itiraz etselerdi, o zaman daha anlamlı olurdu.

aynen petrol yasasina birsey denmedi arada gitti,zaten o adamlar hic gelmeyecekti,adam akilli konusma bile yapamadilar,sadece onlerideki yaziyi okuyup biz sadece elciyiz dediler gittiler,sen boyle dersen iste bazilari da senin elcilik ettiklerin bunlar mi der, en azindan temsilci diyince bari halkin sesi olacak biri gelseydi o da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

aynen petrol yasasina birsey denmedi arada gitti,zaten o adamlar hic gelmeyecekti,adam akilli konusma bile yapamadilar,sadece onlerideki yaziyi okuyup biz sadece elciyiz dediler gittiler,sen boyle dersen iste bazilari da senin elcilik ettiklerin bunlar mi der, en azindan temsilci diyince bari halkin sesi olacak biri gelseydi o da yok

Alıntıları Göster
    Zırvalara iyi güldüm. çıkıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Mesela özellikle Cenevrede istenen bir Türkiye var Malum GÜmrük Birliğinde uzun süre kalmıyoruz. Dolayısı ile Ab yiremezsek onun süresi bittiğinde Bu iş yaş. Hadi bunuda geçtim. Ab zaten arada kalmış durumda. Yani Tr her ne kadar güçlü bir ülke olsada eninde sonunda çok sevilen bir ülke değil ve cenevre görüşmelerinede katılmıyoruz. Yani tamamen kötü diyemeyiz hükümete be hocam. Bakın kesinlikle Gezi parkı olaylarını başından değerlendirmek gerektiği ortadadır bunda hem fikirim zira küçücük bir uzlaşı ki zaten sizde sürekli bunu dile getirdiğiniz halde orayı es geçip direk olaylar eleştiriliyor. Ancak Yinede herşeye kötü diyemeyiz. Yani Başbakaının herkesin hizmetkarıyız Söylevini hissetmek istiyor insanlar zira bunu çevremden sezebiliyorum. Ancak yukarıda bahsettiğim olaylarda var hocam Tr nin şuan ki özellikle Imf ye olan borçlarıda bitmişken ayağımız tökezlerse hocam bu kimseye fayda getirmez sizde biliyorsunuz. Ancak Tr de sosyal yaşamdaki bir takım olumsuzlukların süzeleceğine inanıyorum. Zira insanların mazlum lduğu bir toplum hiçbir zaman muvaffak olamaz diye düşünüyorum.

Imf'ye borçlar bitti ama ülkenin dış borcu arttı.
    Aşırı vergi alınıyor.
    Cep telefonları fiyatları neredeyse yurt dışı fiyatlarının 2 katı.
    Yurt dışında telefon satılıyor, telefonu yapan firma kar ediyor, telefonu satan adam kar ediyor, devlet vergisini alıyor, telefonun fiyatı x lira oluyor, burada telefon 2x lira. Bu kadar vergi alınmaz.
    Aynı şey arabalar için de söz konusu. Ekonomi o kadar iyi olsa bu kadar fazla vergi alınmaz.
    Devlet yol yapıyor ama metro yapmıyor. 10 seneden Ankara'da bir metro bitmedi. Devlet yol yapıyor sonra benzine aşırı vergi, arabaya aşırı vergi koyuyor, trafik cezaları vs bir sürü para alıyor.
    Eğer 0 ev aldıysan devlet senden 2-4 milyar arası su açtırma parası alıyor. 2-4 arası yazdım çünkü kimine soruyorum 2 vermiş, kimi 3 vermiş kimi 4 vermiş, 8 veren de var.
    Yahu ben her türlü vergimi veriyorum, su açtırma parası ne?
    Sansür uygulanıyor, devlet haber alma özgürlüğünü kısıtlıyor.
    Gelelim teröre. Çok düşük bir seviyeden alınan terör tavan yaptı, en son devlet terör örgütüyle pazarlık yaptı. Ki bu süreçte de biz pazarlık yapmıyor, yapan şöyledir böyledir dediler. Ne pazarlık yaptılar ne verdiler kimse bilmiyor.
    Gelelim dış politikaya.
    Gittiler Suriye'deki iç savaşa aktif olarak destek verdiler. Oradaki adama silah verdiler, her türlü yardımı yaptılar.
    Sonra Reyhanlı'da insanlar öldü. Başbakan Abd'ye gitti, geri geldi. Çevreden adam topladı, konuştu gitti.
    Esad kazanmaya başladı, yarın bu herif başımıza bela olabilir, bunun tek nedeni hükümetin dış politikasıdır.
    Daha ne olsun be Abdullah bey.
    Bugün Cuma hutbesinde imam uzlaşı olsun, ülke bölünmesin, müslüman müslümana zarar vermesin diyordu.
    Başbakan çıkıyor, ben istediğimi yaparım, kime ne olursa olsun umurumda değil diyor.
    Cumhurbaşkanı ve Arınç ortamı yatıştırıyor, başbakan geliyor tekrar alevlendiriyor.
    Başbakan beni karşılamasınlar diyor, bütün adamlarına mesaj gidiyor, koşun karşılayın diye, karşılanmadan habersiz başbakanın ise elinde yazılı metin var.
    Olmuyor abi olmuyor,nesine iyi diyeyim.
    Her istediklerini yapıyorlar, yetmiyor bana da karışıyorlar.
    Yahu kardeşim size ne, bırakın insanlar biraz nefes alsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Imf'ye borçlar bitti ama ülkenin dış borcu arttı.
    Aşırı vergi alınıyor.
    Cep telefonları fiyatları neredeyse yurt dışı fiyatlarının 2 katı.
    Yurt dışında telefon satılıyor, telefonu yapan firma kar ediyor, telefonu satan adam kar ediyor, devlet vergisini alıyor, telefonun fiyatı x lira oluyor, burada telefon 2x lira. Bu kadar vergi alınmaz.
    Aynı şey arabalar için de söz konusu. Ekonomi o kadar iyi olsa bu kadar fazla vergi alınmaz.
    Devlet yol yapıyor ama metro yapmıyor. 10 seneden Ankara'da bir metro bitmedi. Devlet yol yapıyor sonra benzine aşırı vergi, arabaya aşırı vergi koyuyor, trafik cezaları vs bir sürü para alıyor.
    Eğer 0 ev aldıysan devlet senden 2-4 milyar arası su açtırma parası alıyor. 2-4 arası yazdım çünkü kimine soruyorum 2 vermiş, kimi 3 vermiş kimi 4 vermiş, 8 veren de var.
    Yahu ben her türlü vergimi veriyorum, su açtırma parası ne?
    Sansür uygulanıyor, devlet haber alma özgürlüğünü kısıtlıyor.
    Gelelim teröre. Çok düşük bir seviyeden alınan terör tavan yaptı, en son devlet terör örgütüyle pazarlık yaptı. Ki bu süreçte de biz pazarlık yapmıyor, yapan şöyledir böyledir dediler. Ne pazarlık yaptılar ne verdiler kimse bilmiyor.
    Gelelim dış politikaya.
    Gittiler Suriye'deki iç savaşa aktif olarak destek verdiler. Oradaki adama silah verdiler, her türlü yardımı yaptılar.
    Sonra Reyhanlı'da insanlar öldü. Başbakan Abd'ye gitti, geri geldi. Çevreden adam topladı, konuştu gitti.
    Esad kazanmaya başladı, yarın bu herif başımıza bela olabilir, bunun tek nedeni hükümetin dış politikasıdır.
    Daha ne olsun be Abdullah bey.
    Bugün Cuma hutbesinde imam uzlaşı olsun, ülke bölünmesin, müslüman müslümana zarar vermesin diyordu.
    Başbakan çıkıyor, ben istediğimi yaparım, kime ne olursa olsun umurumda değil diyor.
    Cumhurbaşkanı ve Arınç ortamı yatıştırıyor, başbakan geliyor tekrar alevlendiriyor.
    Başbakan beni karşılamasınlar diyor, bütün adamlarına mesaj gidiyor, koşun karşılayın diye, karşılanmadan habersiz başbakanın ise elinde yazılı metin var.
    Olmuyor abi olmuyor,nesine iyi diyeyim.
    Her istediklerini yapıyorlar, yetmiyor bana da karışıyorlar.
    Yahu kardeşim size ne, bırakın insanlar biraz nefes alsın.

Alıntıları Göster
    O zaman sizde son 10 yılda ödenen 91.6 milyar dolarlık dış borç faizinin hesabını vereceksiniz.

• olayların arkasında kibir lobisi var aslında ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKADAM.

O zaman sizde son 10 yılda ödenen 91.6 milyar dolarlık dış borç faizinin hesabını vereceksiniz.

Alıntıları Göster
    Yeter ama artık!Saçma sapan adamların saçma sapan düşüncelerini özellikle Kültür ve Bilim bölümünde konu açarak koymayınız!

Şu kişilikten bahsediyoruz bilmem farkında mısınız ?

Bu adam ayak üstü yalanlar söyleyebilecek bir kişiliğe(var mı oda soru işareti) sahip.O yüzden böyle yalancılara kendi görüşünüze yakın diye prim vermeyin!

• bence saçma sapan konu değil bütün türkiye izleyip gerçekleri öğrenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkerlercafe

bence saçma sapan konu değil bütün türkiye izleyip gerçekleri öğrenmeli

Bana verebileceğin cevap bu mu?Ben adamın yalancılığından bahsediyorum sen Türkiye izleyip gerçekleri öğrenmeli diyorsun.Algında bir problem var sanırım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.