Şimdi Ara

Getir/Yemek Sepeti/Ticket hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, sorularımı yanıtlayabilecek kişiler yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler 🙂
    Küçük bir Tost&Izgara Salonu açtım. Getir'e üye işyeri olmak istiyorum. Motosikletim var, sadece kendim kuryelik yapmak istiyorum. Bu mümkün mü? Yani "Getir getirsin" olayını saf dışı bırakabilir miyiz ?
    - Komisyon olayı ne kadar oluyor ?
    - Getir mi daha iyi, Yemeksepeti mi ?

Bir diğer konu da Ticket, Sodexo ve Multinet.. Farklı iş yerleri bu firmaların kartıyla yemek parası alıyorlar. Dolayısıyla bana da soruyorlar sodexo var mı, Ticket geçerli mi falan diye. Farz edelim ki üye oldum ama bu ay sipariş gelmedi. Yine de ödemesi oluyor mu ?

İlk defa kendi işimi kurdum ve bilgim yok bu firmalar hakkında. Yanıtlayan ve yardımcı olabilecek kişilere çok teşekkür ederim ☺️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Getir, Yemek Sepeti ve Ticket Hakkında Bilgiler

Getir, Yemek Sepeti ve Ticket, Türkiye'de yaygın olarak kullanılan çevrimiçi yemek siparişi platformları ve yemek çekleridir.

Getir Ticket Geçiyor mu?

Evet, Getir, yemek siparişlerinde Ticket yemek çeklerinin kullanımına izin vermektedir.

Ticket ile Getir'de Ödeme

Ticket yemek çeklerini Getir'de kullanmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

1. Getir uygulamasını açın.
    2. Siparişinizi verin.
    3. Ödeme sayfasında "Ticket ile Öde" seçeneğini seçin.
    4. Ticket yemek çekinizin barkodunu tarayın.

Ticket Geçerliliği

Ticket yemek çeklerinin Getir'de geçerliliği, Ticket kurallarına tabidir. Genellikle, hafta içi öğle ve akşam yemeklerinde geçerlidirler.

Önemli Not:

Ticket yemek çeklerinin kullanım koşulları ve geçerlilik tarihleri, işvereninizin politikalarına ve Ticket'ın kurallarına göre değişebilir. Bu nedenle, en güncel bilgileri doğrudan Ticket veya işvereninizden almanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.