Şimdi Ara

Geri gelirken sürttüm ( park hatalı mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dh otomobil ailesi. 2 gün önce yaşadığım şehrin bir ilçesinde ara sokakta geri gelirken yandaki evin yıkıntısından kalan taşlardan çekinip direksiyonu fazla kırmışım hesaplayamadım. Park halindeki bir aracı çizdim arabayı kurtarıp el frenini çekip indim. Sahibi çıktı baktı arabasına abicim mahvetmişsin bilmem ne falan saymaya başladı alkol var mı ehliyet ruhsat falan soruyor. Neyse ben sorunun bende olduğunu söyledim tutanak tutalım devam edeyim dedim. Benim arabamın kaskosu var her şeyi orijinal , serviste yaptırırım sen de neyse ödersin falan demeye başladı. Eksper çağırmayı ve polis çağırmayı teklif etti. Ben de abartmaması gerektiğini, pasta ile geçeceğini söyledim ama adam hala abartmaya devam ediyor.Tutanağa da kurallara uygun şekilde park edilmiş aracıma geri gelirken çarptı yazmış. Ben de sürttüğümü yazdım. Tutanağı işleme sokmadık kaportacıya gittik 150 lira istedi verdim ayrıldık(merkeze gitmemiz halinde arkadaşımın çalıştığı serviste ücretsiz halledebileceğini söyledi, adama yol masrafını karşılayıp yaptırmayı teklif ettim kabul etmedi tanıdık kaportacım var ona gidelim dedi.) Benim merak ettiğim böyle bir park kurallara uygun mu? Başıma bu tarz bir şey geldiğinde ne yapmalıyım? Yaşım 21 olduğu için küçük gördü herhalde adam servis için en az 2.5 3 milyar masraf çıkar diyor değer kaybı falan diyor. Serviste çalışan arkadaşımı aradığımda bir şey yok bunun için mi 1 saattir dil döküyorsunuz dedi fotoğraflara bakıp. Aracın ve olay yerinin fotoğrafları ( kaldırıma park edilmiş ve arabanın arkası ara sokağın çıkışında kalıyor.ben suçsuz olduğumu söylemiyorum sadece bu şekilde park doğru mu ve bu tarz sürücüler boş boş konuştuklarında ne yaparsam en fazla zararlı çıkarlar onu merak ediyorum, kimse kendinden küçük ve yalnız diye başkasına bol keseden sallayıp baskı uygulayamamalı.Yani resimde gösterdiğim şeyin 2.5 3 bin lira tutması için arabanın üst modellerden bir şey olması gerekiyor.) ; ( ilk görsel google maps görüntüsü ve binaya bitişik olan beyaz arabanın önündeki yerde park ediyordu araba.)

    Geri gelirken sürttüm ( park hatalı mı?)
    Geri gelirken sürttüm ( park hatalı mı?)
    Geri gelirken sürttüm ( park hatalı mı?)
    Geri gelirken sürttüm ( park hatalı mı?)
    Geri gelirken sürttüm ( park hatalı mı?)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batublood -- 3 Eylül 2019; 13:51:36 >







  • 2-3 bine napcakmış komple cila boyu koruma falan da mı yaptıracak
  • Tutanak ile aracını yaptırsın, değer kaybı var ise karşı tarafın(sizin) sigortasına başvursun, alsın.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    kaportacıya gittik, 150 lira olur dedi verdim kapattık tutanağı yırttık. Benim sigorta masrafım yükselmesin diye 150 lira vermeyi kabul ettim. Ama yapılan muamele karşısında sanırım en iyisi tutanak tutmak olurdu .
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    arka kapıdaki için dalga geçti kaportacı bile bunu evde ıslak bezle bile çıkarırsın dedi. çamurluğu boyarız 150 lira olur normalde 350 liraya boyuyoruz bi parçayı falan diyor. verdim gittim ben de.
  • Bildiğin para koparmaya çalışıyor, karakter olmayınca insanda böyle şeyler olabiliyor

    Tutanak tuttuysanız işleme soksaydınız

    Para falan verme, 150 lira yeter
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    hocam tutanağı doldurduk karşılıklı. ben buna imza atmam kaportacıya gidiyorsak dedim. kaportada anlaşırsak çakallık yapıp bir de tutanaktan yüklenmesini istemedim(böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum). kaportada 150 lira verdim, tutanağı da yırttım. cemiyet vardı ailemle oraya gidecektim akşam.tam 1 saat 50 dakika adamla uğraştım ne keyif kaldı ne bir şey. işin kötü tarafı kaçmadığım aracımdan inip sahibini beklediğim halde ev halkının 5 6 kişi sürekli laf söyleyerek baskı kurması plakanı aldım demesiydi. sanki evlerine daldım arabayla.
  • batublood kullanıcısına yanıt
    Takma boşver geç

    Çakallık yapmaya çalışmışlar akılları sıra, 150 lira çok bile bunlara

    Geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batublood

    kaportacıya gittik, 150 lira olur dedi verdim kapattık tutanağı yırttık. Benim sigorta masrafım yükselmesin diye 150 lira vermeyi kabul ettim. Ama yapılan muamele karşısında sanırım en iyisi tutanak tutmak olurdu .
    Alacağını almış, o zaman mızırdasaymış. .
  • 100-150 liraya halledilebilecek sorunlarla tutanakla uğraşmamak en mantıklısı,
  • Hocam çok geçmiş olsun. Böyle işlerle uğraşmak gerçekten zor
  • Kural olarak sokakların ilk 5 metresine park yapılmaz. Polis gelse ve tartışma büyüse karşı tarafa hatalı parktan, size dikkatsiz araç kullanmaktan ceza yazabiliyor. Tutanakta resmi ekip hataları görmediği için bu ceza yok.

    Yaptığınız da doğru, önce tutanak tutulur, sanayide anlaşılırsa tutanak yırtılıp para verilir. Hatta bazıları tedbir amaçlı... tarihinde .... şeklinde yaşanan kazaya ilişkin anlaşma sagladik seklinde bir belge de yazıp karşılıklı imzalayabiliyor.
  • Oraya araç park edilebileceğini zannetmiyorum, bu kadar boş yapan birine karşı polisi arardım muhtemelen.
  • Tutanagi doldur gec boyleleriyle hic ugrasilmaz tutanakta anlasamasaniz polis cagirirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.