Bildirim
Geri gelirken sürttüm ( park hatalı mı?)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

1 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
2-3 bine napcakmış komple cila boyu koruma falan da mı yaptıracak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tutanak ile aracını yaptırsın, değer kaybı var ise karşı tarafın(sizin) sigortasına başvursun, alsın.
kaportacıya gittik, 150 lira olur dedi verdim kapattık tutanağı yırttık. Benim sigorta masrafım yükselmesin diye 150 lira vermeyi kabul ettim. Ama yapılan muamele karşısında sanırım en iyisi tutanak tutmak olurdu . -
arka kapıdaki için dalga geçti kaportacı bile bunu evde ıslak bezle bile çıkarırsın dedi. çamurluğu boyarız 150 lira olur normalde 350 liraya boyuyoruz bi parçayı falan diyor. verdim gittim ben de. -
Bildiğin para koparmaya çalışıyor, karakter olmayınca insanda böyle şeyler olabiliyor
Tutanak tuttuysanız işleme soksaydınız
Para falan verme, 150 lira yeter
hocam tutanağı doldurduk karşılıklı. ben buna imza atmam kaportacıya gidiyorsak dedim. kaportada anlaşırsak çakallık yapıp bir de tutanaktan yüklenmesini istemedim(böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum). kaportada 150 lira verdim, tutanağı da yırttım. cemiyet vardı ailemle oraya gidecektim akşam.tam 1 saat 50 dakika adamla uğraştım ne keyif kaldı ne bir şey. işin kötü tarafı kaçmadığım aracımdan inip sahibini beklediğim halde ev halkının 5 6 kişi sürekli laf söyleyerek baskı kurması plakanı aldım demesiydi. sanki evlerine daldım arabayla. -
Takma boşver geç
Çakallık yapmaya çalışmışlar akılları sıra, 150 lira çok bile bunlara
Geçmiş olsun
Alacağını almış, o zaman mızırdasaymış. .quote:
Orijinalden alıntı: batublood
kaportacıya gittik, 150 lira olur dedi verdim kapattık tutanağı yırttık. Benim sigorta masrafım yükselmesin diye 150 lira vermeyi kabul ettim. Ama yapılan muamele karşısında sanırım en iyisi tutanak tutmak olurdu .
100-150 liraya halledilebilecek sorunlarla tutanakla uğraşmamak en mantıklısı, -
Hocam çok geçmiş olsun. Böyle işlerle uğraşmak gerçekten zor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kural olarak sokakların ilk 5 metresine park yapılmaz. Polis gelse ve tartışma büyüse karşı tarafa hatalı parktan, size dikkatsiz araç kullanmaktan ceza yazabiliyor. Tutanakta resmi ekip hataları görmediği için bu ceza yok.
Yaptığınız da doğru, önce tutanak tutulur, sanayide anlaşılırsa tutanak yırtılıp para verilir. Hatta bazıları tedbir amaçlı... tarihinde .... şeklinde yaşanan kazaya ilişkin anlaşma sagladik seklinde bir belge de yazıp karşılıklı imzalayabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oraya araç park edilebileceğini zannetmiyorum, bu kadar boş yapan birine karşı polisi arardım muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tutanagi doldur gec boyleleriyle hic ugrasilmaz tutanakta anlasamasaniz polis cagirirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X