Şimdi Ara

Geri dönüş,meraklısını özleyenini bekliyoruz. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
6.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • En son koxp doluydu her yer şimdi nasıl bilmem ama başarılar
  • rosettaya başlamıştm forumdakiler ile tabii clan falan dağıldı bende 35e kadar kastım ardream ortamını görmek için max 10 kişi online koxp gene var. bide diğer euko serverina bakacağım ardream için oda olmadı oldschoolko devam en azından koxp, gb satışı yok parası olan konuşmuyo. 1 gb çekmişştim dün satıyorum şimdi 7,90 tl

    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/euko-rosetta-ucuz-gb-78726743



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenKimimSizce -- 28 Şubat 2013; 3:35:48 >
  • Madem haberi olmayan arkadaşlar var grubuda benim kurmam sebebiyle bir açıklama getirmek istiyorum,

    Servera başladığımız zaman yani 2 hafta kadar önce 2 arkadaştık sadece 3 günde charlarımızı 59 a kasıp item almadan önce yeni gelen herkeze yardımcı olmaya çalıştık herkezin görevlerini tekrar tekrar sıkılmadan yaptık amaç herkezi aynı seviyeye getirmekti.Kimseninde bunun üzerinde yanlış yargısı olacağını düşünmüyorum.

    Aradan 1 hafta geçtikten sonra biz yavaştan itemlerimizi almaya başladık malum pazar sıkıntılı olduğu için pazarda vakit geçirmemiz gerekli satılan itemi tekrar alma şansın yok satmıyor kimse.Bu sırada yeni gelen arkadaşlar oyunu boşlamaya başladılar amaç 7/24 oyuna vakit ayırmak değil sadece geride kalmamaktı bizim için ama gördüğümüz sahne 2 hafta içinde 42 43 level dolaşan arkadaşlar sorumluluklarını yerine getirmemeye başlamaları bizim için sorunların başlamasına sebep oldu.

    Biz daha sonra clandan 3 - 4 arkadaş itemlerimizi almaya başladık madem vakit geçirip eğlenicez ozaman birazda iteme para verip tam zevkini alalım dedik 3 4 arkadaş toplam 2000TL ye yakın masraf yaptık karakterlerimiz için hazırladıktan sonra karakterlerimizi war premiumları basıp ardream townda oturmaya başladık neden mi çünkü hiçbir clan dışardan adam almıyor partylerine , clandan sorduğum zaman aldığımız cevaplar "Ben bu oyuna para vermem zevk için oynuyorum görev itemlerim bana yeter" bu tip lafları duyduktan sonra benim burda aradığım eğlenceden çok öldürdüğüm vakitin olduğunu anlamamı sağladı.

    Hadi bunuda geçtim oyuna para vermek istemiyorsundur ama karşına gelicek clanlardaki itemli oyunculara karşı nasıl oynamayı düşünüyorsun.

    Clanda bişeyler hızlansın çabalamaya teşvik olması sebebiyle gidip NP li karakterler aldık clanda düzen otursun diye,vakit bulduğumuz her zaman gidip arkadaşların görevlerine yardımcı olduk yinede bir ilerleme göremedik.

    Tüm yukarda bahsedilen durumların arkasından günde 2 saat alacağım PK zevkini bu tip sorunlarla bölmek yerine karşı ırka geçip kurulu düzeni olan bir clanla vakit geçirmeyi tercih ettim haber verilecek herkezede haberini verip açıklamasını yaptım eğer herkez oyuna vakit ayıracaksa biz geri geliriz dedik.

    Tüm bu yukardaki yazdıklarımı okuyan arkadaşlardan sonra bizimle doğru düzgün oyun oynamak isteyen arkadaşlar varsa yeteri kadar vakit ayırabileceğini düşünüyorsa human tarafında yeni bir clan kurulup oynanır bunun dışında ben dahil diğer arkadaşlarımda kabul etmeyeceklerini düşünüyorum.

    Son bir yukardaki arkadaşların mesajlarına yönelik cevap vermek istiyorum,

    Serverda ardreamda kosp yok bu kesin ve söylenicek en net cevap,Kosperlar ile oyuncular arasında anlaşma var ardreamda biz onlara cardinal slotlarında dokunmuyoruz onlarda pk ya karışmıyorlar bu yüzden pk lar temiz ve güzel oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 28 Şubat 2013; 13:12:53 >




  • Üstad Bana Bi Üyelik VEr 1Lv Ben Açamıyorumda Bene Gelcem

    Kayıt Olamıyorum
  • oyunu çok uzun zaman önce bırakmıştım konuyu yeni gördüm. Donanimhaber ailesi başladıysa bende aranızda olmak isterim :) hemen alıyorum bir acc geliyorum nick yazacağım saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutavcı -- 4 Mart 2013; 6:38:26 >
  • Bu konuyu okurken yeni üyelik aldım gerçekten özlenilen bir oyun KO.Yalnız bir şey sormak istiyorum, ben eski zamanlardaki gibi premium'du gb'ydi bu tarz TL harcanacak işlere girmeden 0'dan orta-üst seviyede bir karakter yaratabilir miyim?

    Şimdiden teşekkürler,iyi oyunlar.
  • hocam hala oynuyormusunuz europada acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MindLessRookie

    hocam hala oynuyormusunuz europada acaba ?

    bırakalı çok oldu 6-7 ay kadar :) güzel vakit geçirdğimizi düşünüyorum ayrılanlar oldu , bizle devam edenler oldu ama güzel bitirdik.İtemlerimizi nakite çevirip bıraktık hepimiz.
  • tamam hocam saolun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.