Şimdi Ara

gereksiz mesajların yüzde 70 i kız konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tüm erkekleri bu kadar beceriksiz olupta dünya nüfusunu 8 milyar civarında tuttukları için tebrik ediyorum.avrupada böyle bir forum olsaydı bu oran kesinlikle yuzde 10 u geçmezdi.buna rağmen yurdumun nüfusu 85 milyon.yurdumun gençleri önce bocalayıp daha sonra uçana kaçana ateş eden cinsten.çabuk öğreniyorlar.tabii bizde illegal yollar tabu olduğundan bu işi spor olsun diye yapanlar azınlıkta.hemen hemen.

    bu sporu meslek edinenlerin bu boşluğu fırsata çevirdikleri de ayrı bir gerçek.sözde masum kızlarımızın ya da sistemin aç bıraktığı yaramazları uslandırmak için her yol mübah,bir gönüllü 50 aç adamı doyurabiliyor..geçici olarak tabii..dışarda kadınlar içinde bu durum var ama burada yemez tabii.sıkılmadık gırtlak kalmaz.yinede kapalı kapılar ardında acaip şeylerin döndüğünü internetten biliyoruz.

    gereksiz mesajların ergenleri genelde içlerini burada boşalttıkları için kızların bu acemilikleri zevkle okuduklarını da biliyorum.

    kaçıyor gibi yapsalarda kafa dengini bulunca kızlarında kendi ayaklarına çelme takıp yere düşürdükleri bariz.umudunuzu kaybetmeyin yiğitler bu iş bu kadar zorlaştırılmışken bile nüfus patlıyor sizdeki açlık kızlarda da olsaydı ne yapardık zaten bu dünya 800 milyar insanı da kaldırmazdı.şükredin.

    onlar donanımlı damızlıkları iyi bilir.geri kalanın yarısı nikah dairesine yarısı soğukoluğa.

    kızla tanıştım yardım.parmağımı deysem kızarmı.öpsem ağlar mı.saçını çeksem küsermi.çikolata alsam kaçar mı...boşveriiiin kaderde ne varsa o.takmayın bu kadar.

    onlarda dertli hem...kızlarsoruyor.com da


    https://www.kizlarsoruyor.com/

    elon musk mı daha karizmatik selçuk bayraktar mı sakıp sabancı mı mustafa koç mu...sürtünsem olur mu.mendilimi atsam alır mı.ısırsam kızar mı.arkadaşına versem kalbimi ağlar mı.daha zenginini bulsam intihar eder mi.vs.

    yok hak veriyorum biri sizi sevse sonucunda balon gibi olsanız bu durumu gidermek çok zor olsa ömür boyu sorumluluk alacağınızı bilseniz toplum ve aile baskısını düşünseniz siz de kaçardınız büyük sorumluluk erkeklerin tuzu kuru.sponsorluk meseleler bunlar.ama kendi menfaatlerine abartmıyorlarda değil.

    bu çiftlerden dünyaya ne hayır gelir asıl mesele o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 3 Haziran 2020; 3:34:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gereksiz mesajlardaki konuları da sen açıyorsun işte

    Neyse forum kızlarımız bir pm kadar uzağınızdayım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu ben bakiyorum yurdum erkekleri kizlarin tuzagina dusuyor kari bulamiyoz diye agliyor...bende acikliyorum neden bulamadiklarini..bu bolum bu konularla dolu olmasa bende dunyaya yaklasan meteoru yazardim.zamanimiz cal cirp gotur zamani oldugundan koca bollugu var zaten gerisi forumun bu bolumune takiliyor.calamadigi icin ortada kalan yigitler yaninizdayiz.kola tenekesi toplayip satacagiz ve istedigimiz kizi alacagiz o daha uckagitcisini bulana kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH nin gercegi yansitmadigini yapilan secim anketlerinden biliyoruz . Ayni sey erkekler icinde gecerlidir. Yikiklarin, Looserlerin mekani haline gelmis konudisi gibi bölümlerdekiler ülke genelini degil, ülkenin azinligi olan Looserlerini göstermekte. Simdiki zamanda kiz erkek iliskileri cok kolay. Biz zamaninda ucunda ölüm tehlikesi, abi riski, basilirsan zorla evlenme tehditlerine ragmen vazgecmezdik. Simdikilerin nerdeyse hicbir engeli yok, tek engelleri kafalarinin icindeki et parcasi. Ya biz onca zorluga odaklanmaktan simdiki neslin dusundugu sacmaliklari dusunemeyip Looser olmaya firsatimiz olmuyordu, yada bu neslin hormonlari yari yariya azalmis olmali
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.