Şimdi Ara

GEREKSİZ EŞYALAR İNANILMAZ BİR YÜK MİNİMALİZM TEK ÇIKIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün babamla bizim yukarıda yüklük olarak kullandığımız aslında mutfağa bile dönüşebilen Hole daldık

O guzelim alanda sacma sapan yuzlerce esya üst üste binmiş abi rezil kepaze bir halde duruyor supururken silerken zorluk yaratiyor vs vs

Abi atalim dedik bazilarini at at at bitmiyo defalarca in çık yaptım kan ter icinde kaldım süpürdük yeni temizledigim supurge kirlendi kiyafetlerimiz kirlendi terledik yorulduk yeni supurup sildiydim yerleri yerler gg oldu vs vs vs

Ve attığımız her seyi en iyi fiyattan suan letgoda satsam asla 100 dolar bile etmez 50 dolar bile etmez yahu

Ve attik attik ama babamin maksimalist inadı yüzünden yarısından çoğu da kaldı kalanlar da 5 para etmez hepsini sat 100 dolar ederse namerdim

Yaaa öyle yani arkadaslar evinizde duran her gereksiz sey size temizlik masrafi geri dönüşüm/ cope atma masrafi olarak geri doner daha cikacam bazilarini temizleyecem orayi duzenleyecem vs vs vs lanet gelsin beya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorgunluktan demin bi tane de guzel tabak kırdık o tabak da bosa gitti o tabagi temizleme yorgunlugu...

Abi gereksiz esyalar coook gereksiz masraf demek ya

• bende 3 adet cekmece hepsi agzina kadar dolu

bende gereksizlerden kurtulma derdindeyim

ama para odedigimden atamiyorum

• Bende 100 lerce cd vardı oyun vs iyi ki atmamışım nette bulamıyom hep silinmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Knk 20 dolar kuralı var minimalizmde
    20 dolardan aşağı şeye asla acıma at gitsin omg

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • güncel

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    ben alışveriş hastası oldum. henüz hiç kullanmamış olduğum ayakkabılarım, eşofmanlarım ve tişörtlerim varken hafta sonu öylesine gittiğim bi AVM'de 3 ayakkabı, 1 eşofman, 1 tişört aldım. en son yeter çıkayım dedim ama bank gördüm 2 dakka oturayım dedim. oturdum kafamı bi kaldırdım tam karşımda Atasun Optik. hiç hesapta yokken bide oraya gireyim dedim ve güneş gözlüğü alıp çıktım.

işyerindeki dolabımda sıfır gibi tertemiz ayakkabı, temiz ütülü gömlekler pantolonlar var. tarak ve tıraş bıçağım bile var. ofise kot pantolon tişört ile gidiyom ama gün içinde üst yönetimden takım elbiseli godamanların da olacağı bi toplantı olursa gidip üzerimi değiştirip canti moda geçiş yapıyom. toplantı bitince akşam ofisten çıkmadan gene kot-tişört giyip, temiz ayakkabıyı dolaba geri koyup, gündelik ayakkabı ile eve dönüyom.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Hocammmm napiyosun sen yaaa öyle olmazzz

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    bugün annemler gelecekti. 2 haftadır aracı yerinden oynatmamıştım ve aracı aldığımda beridir 2 aydır soğuk klimayı hiç çalıştırmamıştım. bu yüzden dün hava sıcak diye bi sürüş yapayım, klimayı da deneyeyim, bi sorun olursa bizimkiler gelmeden müdahale edeyim dedim. çıktım gene AVM'ye gitim. gene bi ayakkabı daha alıp döndüm. kızdan beter oldum her yer ayakkabı doldu

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Pain hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.