Şimdi Ara

gereksiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massohcu -- 3 Ağustos 2018; 16:42:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seviyorum diyorsan hiç bırakma

Bırakmada gör babasının nikahını

Sıkıysa bırakma karşim

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Kardeşim çok benzeri başıma geldi bikaç hafta önce. Beni anlatıyorsun sandım bi an.
    Ben bir daha görüşmeyelim dedim. Bence sen de bunu yap hocam. Daha fazla küçük duruma düşürme kendini.

Kızın isminin baş harfini söylesene

• bazı kızlar var gerçekten sorunlular bu konuda . bu tarz kızları artık tanıya tanıya biliyorum . bu tarz kızlar kimseyle sevgili falan olmaz (gerçekten çok çekici bir erkek bulmadılarsa) ama erkekleri kendi peşlerinde koşturarak ego tatmini yaptıklarını sanarlar . hep size sevgiliymiş giib davranırlar ama sizle sevgili olmazlar yani kaba tabirle gösterirler ama vermezler . türkiyedeki çoğu kız bu şekilde davranıyor nedense hani sevgili olan biri istemiyorlar da peşlerinde koşan bir oyuncak istiyorlar . o yüzden bu kızların en büyük antidozu şudur . gidin normal bir kız olsa da (hatta kızın çevresinden olursa daha makbuldür) başka bir kızla sevgili olun . bakın o kız sizle nasıl ilgilenmeye başlayacak göreceksiniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Kardeşim çok benzeri başıma geldi bikaç hafta önce. Beni anlatıyorsun sandım bi an.
    Ben bir daha görüşmeyelim dedim. Bence sen de bunu yap hocam. Daha fazla küçük duruma düşürme kendini.

Tanışıyor muyuz?

• Kardesim zorla mi oyle davrandirdilar niye oyle davraniyorsun "elin" kizina? Sonra da gelip uzuluyorsunuz. Cidden cok sorunlu kizlar var, evet.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Tanışıyor muyuz?

Karşında koskoca Ağa var tanışma merasimi mi düzenleseydim?

Basit bir soru sordum genç adam

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    İlgi gördüğün için ilgi gösteriyorsun hocam ne var bunda?Gidip de alakasız şekilde sürekli ilgi yağmuruna tutmuyoruz herhalde.Sacma bir şey yani o nedenle bir üzülüyor insan böyle davranıp farklı sonuçlanması...

• quote:

O zamandan beri herhangi bir iletisiminiz oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Massohcu

İlgi gördüğün için ilgi gösteriyorsun hocam ne var bunda?Gidip de alakasız şekilde sürekli ilgi yağmuruna tutmuyoruz herhalde.Sacma bir şey yani o nedenle bir üzülüyor insan böyle davranıp farklı sonuçlanması...

Ona bakarsak bana da bir kiz ilgi gostermisti. Ama akil sagligi yerinde olmayan bir kizdi. O yuzden ne ciddiye aldim, ne de tersledim. Nasil ki erkeklerin kotusu varsa kizlarin da kotusu, ikiyuzlusu, bir acayip olanlari var yani. Guzellige, ilgiye, alakaya, kapa kulba ihtisama, aldanip kanma dostum, Baris Manco nun dedigi gibi.

• quote:

quote:

O zamandan beri herhangi bir iletisiminiz oldu mu?

Bir daha konuşmayalım dediğimde çok karşı çıktı fakat kararımdan dönmedim. 1 aydır bir iletişimimiz yok. Tek sıkıntı unutma konusu benim için. İnşallah unutabilirim erken zamanda.

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Hocam tanıyorum kızı :D

Akıl sağlığı yerinde, iki yüzlü,kötü falan değil zaten.Bu durum daha farklı bir şey ve genel bir şey ben öyle düşünüyorum.

• %100 senin gibi erkeklerden hoşlanıyor, yoksa hiçbir kız zamanını harcamaz. Sorun şu ki senden değil senin gibi erkekler hoşlanıyor, sorsan "Senin gibi erkek arkadaşım olsa..." diye düşünür, tek fark "Senin gibi ama yakışıklı olanı." tipi değilsin, kurcalama başka denizlere açıl, böyle şeyler çok olucak daha sana olucak, sen yapıcan vs...
  • Seni seviyorum dersen tabi ben seni arkadaş olarak görüyorum demesini de göze alacaksın ama bu kelimeden sonra biraz daha konuş eskisi gibi güzel anılar olsun 1 hafta sonra bir anda soğuk davran engel at o zaman niye engel attın diye soracak belki sana ulaşmaya çalışacak dönerse senindir dönmezse zaten devamını biliyorsun işte.

• sKjaer kullanıcısına yanıt
    Direkt yüzüne sorsak o zaman hocam, nasıl olur?

• Kızın samimi davranıyor olması, sevecen lakaplar takması oldukça normal. Bunları yapan her kız veya her erkek illa hoşlanacak değil ya. Aşın bunları. Her samimi olduğunuz kıza bu gözle bakmayın. Çevremdeki kızlarla ilişkimi görseniz aaa bu kesin seviyor dersiniz. Öyle bir kafa yapısına sahipsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 19 Ağustos 2017; 18:1:4 >
  • Benzeri başıma 3 kez geldi hocam.

Birinde lise 3 te idim ve seninle görüşmek konuşmak istemiyorum dedim bana bunu söyledikten sonra. Ardından 1 hafta sonra aradı ve dediki sen dedi benim için alışkanlıkmışsın dedi bunu anladım dedi.

Birinde lise sonda idim. 1 yılımız muhteşem birlikte geçti. Açıldıktan sonra dumura uğradı. Uzun bi süre konuştuk ettik bu durumu, denemiş hatta bana o gözle bakmayı ama yapamamış, ben hep dostu olmuşum... araya babam gibi gördüğüm dersena hocam bile girmişti sen düşün. Bana demiştiki yusuftan başkasıyla yapamam, yusuf olmazsa olmaz, onun gitmiş olması bile mutluluk veriyor içinde o olduğu için dediği biri vardı. İki ay sonra başkasıyla sevgili oldu gitti.

Üçüncüsü hazırlıkta oldu. Bana arada annem seni pırlanta damat gibi görüyor kaçırma bu oğlanı diyor bana diyordu. Hepsinde olduğu gibi her anımız beraber, her günümüz ,konuşmamız, yazışmamız beraberdi. Evlerine gittim kaç kere, ailesiyle tanıştım(anne baba kardeş), o bize geldi anne babamla tanıştı, evlerine bırakmalar, direksiyon dersi vermeler vs vs. Açıldıktan sonra sonuç yine aynıydı, ben o gözle bakmıyorum sana. Hiç deneme şeyi bile olmadı. Bastıramadım bile. Bir kere daha denemiştim olmadı.

Birinci kızda uğraşmıştım diyebilirim,

İkinci kızda gerçekten çok uğraşmıştım,

Üçüncüde uğraşamadım yapısı gereği.

Sonuç olarak üçüylede bağlantımı kestim. Herbiri benim için o kadar acılı süreç olduki. Kasıla kasıla ağlamalar, uçuk çıkartmalar, psikolojik sorunlar. İnan ki her biri o kadar acılı, zor dönemlerdiki. Alışıyorsun ama sonradan herbirine.

Sonra hiç beklemediğim bi zamanda beklemediğim biri girdi ki hayatıma 'sevilmek' gibi yaşamadığım duyguları yaşadım. Şu an çok şükür çok mutluyum.

Demek o ki gitmelerine de alışıyorsun, yeni birinin gelmesine de. Ha ama bu yeni gelen giderse ne yapacağımı, ne yaşayacağımı inan bilmiyorum. Allah korusun.

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Her biriyle sabaha kadar telefonda konuşuyorsundur şimdi sen değil mı?Her biriyle her an konuşuyorsundur?Veya her birinden o yönde iltifatlar aliyorsundur eminim.

Normal arkadaşlarımız da var, tanımadan etmeden yapılan şu yorumlardan cidden hoşlanmıyorum.

• quote:

Her biriyle sabaha kadar telefonda konuşuyorsundur şimdi sen değil mı?Her biriyle her an konuşuyorsundur?Veya her birinden o yönde iltifatlar aliyorsundur eminim.

Normal arkadaşlarımız da var, tanımadan etmeden yapılan şu yorumlardan cidden hoşlanmıyorum.

Evet, çoğuyla defalarca sabahladım. Birlikte yattığım arkadaşım dahi oldu. Övgülere girmiyorum. Eee? Kız benim gibi düşündüğü için ilişki teklifini red etmiş. Bana hâlâ neyi savunuyorsun

Pardon.. Sıradan arkadaşların var. Bu kız farklıydı ondan teklif ettin bla bla bla. Onu farklı kılan senin duyguların. Başka bir şey yok.

• Yazın başından beri bir kız var benim de daha doğrusu vardı da daha derin konuşmaya başladık. Ben de kıza çok aşığım ve onu düşünmeden edemiyorum. Unutmalıyım diyorum 3-5 gün geçiyor neyse unutuyorum sonra rüyalarımda görüyorum ve tekrar onu düşünmeye başlıyorum. Şu 3 aydır çektiğimi ben bilirim. Bu arada kızla aynı sınıftayız hazırlık okuduk bu sene. 1. sınıf başladığında bir şeyler yapmayı düşünüyorum ve yapacağım açılma anlamında değil de yakın arkadaşlık kurmayı düşünüyorum önce beni tanıması açısından ve ben de onu tanımış olurum böylelikle. Onu ilk gördüğüm an olan okulların açıldığı ilk gün kıza vurulmuştum. Kızı gördüğüm an işte bu aradağım hayat arkadaşım dedim ve duygularımın gerçek mi yoksa hormonlardan mı kaynaklı olduğunu anlamak için kendime süre verdim yaza kadar ve yaz başında kıza karşı olan duygularımın gerçekten hormonlarla alakalı olmadığını anlamış oldum çünkü kız aklımdan çıkmıyor yani o biçim. Hiç de öyle seks vs. düşünmedim kızla zaten o kadar da güzel değil ama ben onun güzelliğine değil de oturup kalkmasına, yürürken attığı adımlara, saçlarını toplarkenki o kollarını kaldırışına vuruldum. Sevip de açılsam mı açılmasam mı diyenlere buradan bir tavsiyede bulunmak istiyorum gitmeden.

Hoşlandığınız kız varsa önce arkadaş olun sonra sevgili ve bu arada sevgili olma işini çıkma teklifi olarak yapmayacaksınız eğer kız çok çocuksu biri değilse. Arkadaşlığınız buluşa buluşa sevgililiğe doğru kayacaktır zaten. Nasıl gece yatağa uzandığımızda uyumadan önce "ben uyuyacağım ben uyuyacağım" demeden uykuya kendiliğinden dalıyorsak bu da o şekilde olacak. Kendiliğinden. Tabi her zaman olacak diye bir şey yok. Bazen uykunuz kaçıp gözünüzü o tavandaki bir noktaya dikip uyuyamayabiliyorsunuz sabaha kadar :(( Devam edemeyeceğim daha... Yoksa hüzünlenebilirim. Benden bu kadar bol şanslar herkese.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.