Şimdi Ara

Gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir acemiye araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Hesap amcama ait, ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.Birkaç yıldır araba almak için para biriktirdim.Tanıdıklarımızdan tam araç alma arifesinde tabir-i caizse "kelek" yedik.O yüzden ben de bu forumdan aldığım sağlam bilgilere güvenerek sizlerden direkt model önerisi değil araç önerisi istiyorum.Bütçem 10.250 sağlam bir araç olursa 500 TL borç daha bulabilirim.Okulumla ev arası 13 km.İzmir ve Manisa çevresinden bir araç arıyorum. sahibinden olur başka siteler olur bulduğunuz makul araçları önerin ben baktırayım, görüşeyim.Araç almak gerçekten çok ama çok zor bir işmiş.Yardımlarınızı bekliyorum

• İhtiyaçlarınız nedir? Zaten o paraya maalesef ölmemiş dizel zor ama yine de belirtin. Motor gücü, kasa tipi nedir? Bunları belirtirseniz daha çok yardımcı olabiliriz. O aralıkta 5 kapı olarak 99-2002 Ford Fiesta Fun-Ghia bakabilirsiniz, ya da 3 kapı olur derseniz Renault Meganè Coupè bakın. Mobildeyim ilanları araştırın bir zahmet..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • yaklaşık 6 aydır bakınıyorum. Hatchback öncelikli ve tüplü bir araç arıyorum. dediğiniz gibi bir fiesta olursa tabi sıkıntı olmaz tüp.buldum bugün 98 fiesta 1,25 11 binden harika bir araçtı 118 binde tüpsüz klimalıydı hatta satılmış maalesef.
    Palio düşünüyorum öncelikli olarak 1,4 EL leri yakıt/performans olarak kötüymüş o yüzden tüplü olursa uygun olur malum öğrencilik.
    öncelik aracın temiz olması, sonra tüplü olması.. yani o kadar bezdim ki tek düşüncem kolay alınıp satılabilen ve sanayiye pek uğratmayan bir araç.. Clio II falan da zor tabi bu paralara.. 3 kapı sıkıntı değil ama o meganeleri beğenmeme rağmen sıcak bakamıyorum

Orijinalden alıntı: daskadir

acemi eşittir palio.
    Mevzu kapanır.

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

acemi eşittir palio.
    Mevzu kapanır.

Tabi hocam haklısın da ilan sitelerinde belirttiğim bütçeye uygun izmir veya manisa'dan bir araç gösterebilir misiniz, bu iyi duruyor diyebileceğiniz.

http://www.sahibinden.com/fiat-palio/izmir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • palio
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.